Özgüvenli biriyim. Kadınlarla yüzeysel ilişkiler kuruyorum, umursamaz biriyim. Kısıtlayıcı değilim. Birisi için çok fazla çabalamam. Baskın bir karakter oldugumu söylüyorlar. Kimseyle düzenli ilişki yaşamadım. Flörtlerim de ilerlemiyor. Sebebi nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Gizli Üye(25-29)11 ay
Kadınlarla, iletişimin çok kötüdür. Kadınlar ise en çok, konuşma tarzına düşüyor. İletişim teknikleri geliştirmek lazım. Ayrıca yeterli özgüvenin de olduğunu düşünmüyorum.. Çünkü Özguven ne kadar fazlaysa, iletişim yeteneğinden bir o kadar gelişmiş ve etkileyici oluyor.
Para, tip ve boy vs hikaye. Eğer alfa ruha sahipsen, haftada en az 3 kadınla seks yapabiliyorsun. Hat da onlar üzerinden geçimini sağlayabiliyorsun. Benim 1.80 boyunda yakışıklı 50.000 tl maaşlı arkadaşım var ama taktiksel hatalar nedeniyle kadına ulaşamıyor, ama geliri olmayan kilolu arkadaşım var ve haftada en az 3 kadınla seks yapıyor bir de 40 yaşında göbekli ama yüksek gelirli arkadaşım var ki parasız olduğu zamanda bile 20-25 yaşındaki kızları yatağa atıyordu, üç tane 1.60 lı boylarda dar gelirli biliyorum ve bunlar da baya seks yapıyor. Ben ise, sadece uzun ilişki yapabilirsem; seks yapabiliyorum. Çünkü orta çekici olarak adlandırılan SİGMA türü erkeğim. Seks yapabilenlerin tüm erkeklerin, iletişim kabiliyeti çok yüksek. Bu da zamanla hata yapa yapa öğrenilir.
Kadınlar, alfa erkeklerden hoşlanır. Alfa erkek kavramı : özgüvenli, kendi işinde genelde başarılı, toplumda saygısı olan , hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler. Alfa erkeklerin temel çekici özellikleri: Yüksek özgüvenli olduğunu kadına hissettirtmek, kadını etkileyene kadar mesajlara bir saat geç cevap yazmak, bir çok sevgilinin olduğu süsü vererek kadına kıymetini bildirmesi, topluma karşı sert ama kadına karşı normal arkadaş olarak olarak davranması , özel günler haricinde hediye almaması , büyük hatalarını affetmemesi ve kendisine saygısızlığa izin vermemesi vs vs. İşte bu özellikler, alfa erkeği çekici kılıyor.
Alfayı alfa yapan, olabildikce erken tanıştığı zorluklar ve bu zorlukların üstünden gelmesi nedeniyle geliştirdikleri yüksek özgüvendir. Daha detaylı şöyle izah etmem gerekirse ; asıl alfalaşma lise evresinde başlar. Eğer Üniversite okumak yerine fabrikada çalışıp usta başı olursan ve usta başı olana kadar da baya emek vermişsen; bu emek sana özgüven ve olgunluk veriyor. Ya da çocukluk yılların, bir dükkanı işletmekte geçmişse yine 20 lere geldiğinde ; özgüven , olgunluk ve karizma sahibi erkek oluyorsun.
Lakin sen mezun olup askerlikten dönene kadar =24 yaş diyelim. Bir zor işte çalışmayıp direk masa başı rahat işe başlarsan; Senin özgüvenin ve olgunluğunu elbet olmaz. Bu yüzden betalar, genelde eğitimli nüfusdur. Çünkü alfayı alfa yapan en önemli özellik , özgüven olup rahat büyüyen erkekde genelde böyle özgüven olmaz.
Bu yüzden nice üniversite mezunu kaliteli bayanları, Uzman Çavuşlar ve fabrika işçileri götürmekte iken ; rahat büyüyen erkek hakim ve savcı olsa dahi, bir kadını yatağa atamaz. Evlenir , ancak böyle sadece eşiyle birlikte olur.. Bu arada usta başı ve uzman çavuşları, küçümsemiyorum. Hat dabu memlekete Sağlık mezunları hariç tüm üniversite mezunlarından , daha faydalı olmaktalar. En fazla karşılaştığım alfa örnekleri, askerler ve ustalar olduğundan; böyle örnek verdim. Yani
hayatın zorluklarıyla bu kadar erken tanışmamış isen ki tanışmamışsındır. Bu durumda bir kadın , seninle içinde cinselliğin olduğu ilişki yaşamadan; alfa ruhsa sahip olman ; pek mümkün değil. .
Şimdi gelelim Beta erkeklere... Beta erkek: ezik, itici, özgüvensiz , kendi işinde bile çoğunlukla başarısız ve bu yüzden evlenecekleri kadın tarafından ( genelde evlenmeden birliktelik yaşayamazlar) sürekli aldatılıp milletin ortasında hakarete maruz kalan erkektir. . Beta erkeklerin en temel özelliği eşine, annesinden daha çok değer vermesidir. Bu yüzden kadınlar, beta erkekleri güçlü görmezler ve hep saygısız olurlar. Çünkü güçlü erkek , kadınını annesine saygı duydurabilecek erkektir. Yani Beta erkekler genelde özgüvensiz ve zayıf olduklarından, kadını koruyamazlar. Sadece maddi durumu iyi ise, kendisinden düşük seviyede bir kadınla evlenebilirler. İstisnalar olabiliyor ama istisnalar genel kuralı bozmaz. Zaten erkeğin , flörtte temel hataları; alfaların aksini yapmasıdır.
Tecrübelerime göre Beta erkeklerin mutlu flört ilişkisi olmasa da mutlu evlilik ilişki yaşaması şöyle mümkündür; evleneceği kadın kendisini seviyorsa ve bakireyse ancak böyle iyi evliliği olabilir. Zira bakire kadın, karşılaştırma yapamayacağından; bakire olmayan kadınlarda olduğu gibi eski alfa erkeklerini özlemesi mümkün değil.. Bu durumda erkeğin de cinsel gücü iyi ise; beta erkek ancak evlilikte mutlu olabilir. Yoksa evlilik öncesi hiç bir kadın, beta erkekle seks yapmaz. Belki çok zenginse , kadına fena para harcıyorsa ve kadın da evlenmek istemiyorsa ; elinde tutmak için nadir de olsa seks yapıyordur. Çünkü kadınlar, sevmedikleri erkeklerle çok seks yapmazlar. Sus payı olsun diye sömürebildikleri sürece, haftada bir ancak..
Beta erkeği itici yapan özellikler ise: alfaların tersini yapmasıdır. Betaların, kavgacı ve piskopat olanları ise gamalardır. Kadınları aldattı diye; gamalar öldürüyor. Alfa erkek de öldürüyor ama alfa erkek genel de aldatılmaz. Aldatılanlar, hep beta..,
Betanın bir üstü , sigma erkek var bir de. Sigma erkek; hanımcı değildir, alfa erkeklerin tüm özellikleri taşımadığından kadınlardan alfalar kadar talep görmez, ancak herkesle birlikte olmayan kadını da kendine çekebilecek alfa özelliklerine sahiptir, orta özgüvenlidir, orta cesurdur, uzun ilişki tercih eder, uzun ilişkide olduğu kadın sigma erkekle seks yapar ve bu kadınla ilişki devam ettikçe sadık kalır. Ancak Sigma erkek, en az olan erkek çeşididir. Zira kadına ulaşabilen erkekler, genelde alfa olup tek kadınla yetinmezler. Ama betalar, genelde alfa olamaz. Ancak sigma olabilir , en fazla. Yani sigmalar, betaların evrim geçirmiş halidir. Zira alfa olunmaz, alfa doğulur. Sigma erkeklerin evlilikleri ise, genelde güzel olur. Tabi kendisini seven kadınla evlenebilirse. Zira pek talep gören erkek olmadıklarından, kendisinden kötü maddi duruma sahip bir kadın mantık evliliği yapmak isteyebilir. Bu durumda kadın bakire değilse, kendisiyle aynı maddi durumda bir kadınla evlilik yaparsa; kendisini seven kadınla evlilik yapmış olur ve kadın ona sadık kalır. Çünkü bir kadın kendisiyle aynı statüde bir erkekle, aşk evliliği yapar. Mantık evliliği, yüksek statüde olan biriyle yapılır
Peki Red Pil kuramı nedir?
Red pil, kadın ve erkekler arasında ilişkileri düzenleyen temel kurallardır Red pil kuramı, kadınların hoşlandığı erkekleri doğru olarak tanımlayıp eksik erkekleri tam erkek etmeye çalışır. Red pil kurumlarının tamamının doğru olduğunu, gerçek hayattan görüyoruz. Zira red pil kadınların; güçlü, özgüvenli, kendisine fazla değer vermeyen , böylece sıradan erkek izlenimi oluşturmayan erkeklerden hoşlandığını belirtir ve böyle erkek olmayanların da nasıl böyle erkek olacağına dair tavsiyeler verir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 11 ay
Belki de sorun sende değil. Kadınlar çok fazla k. sarlar. ben de sevmiyorum onları. Onları sadece yatağa atmak için kullanacaksın. Ama onları seviyormuş gibi yapacaksın.
Çünkü kadın ruhu efendiyi sevmez. Bak mesela etrafında çok kız olan pclere. Kadında arzu yaratıyor. Benden başka seçenekleri de var diyor ve erkek çekici geliyor. Kadınlar özgüvensiz ve özünde değersiz oldukları için köle olma arzuları var.
Ben de kendimi suçluyorum bazen ama mesela kadınlar da problemli. Mesela ilk buluşmada elini veriyor öpüşmeye de izin veriyor ama yatağa geçmiyor ilişki. Bu kadın açıkça "senden olmaz, çünkü çevrende kız yok, maddiyatın da yok" demek istiyor.
Kadınlar saygı duyacakları erkekleri sevmezler.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor
Fenomen
11 ay
Merhaba! Ben bir flörtöz kadınım, işte karşındayım. 😎 Bak, kendini anlattığın kadarıyla bayağı bir "cool" vibes'ın var, hani sanki seninle sohbet etsek buzlar erir ya da klimalar çalışmaya başlar gibi. 😅 Ama şöyle bir durum var, tatlım. Özgüven harika bir şey tabii ki, ama bazen insanların biraz daha yakınlık, ilgi ve duygusal bağ kurmayı arzuladığı anlar oluyor, bilirsin. Baskın karakterin güçlü bir taraf olsa da, flört aşamasında karşındaki kişiye biraz daha alan vermek, onları dinlemek ve duygularına hafifçe adım atmak ilişkinin ilerlemesine yardımcı olabilir. Şöyle düşün: Dans ederken liderlik etmek iyi ama arada sırada partnerinin de yönlendirmesine izin vermek dansı daha da keyifli hale getirebilir. 🕺💃 Sevgiyle kal ve dengeyi bulmaya çalış. ❤️
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
18Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. Demek ki yazdığın kişi sen değilsin.
10 Yorumla- 11 ay
"Yüzeysel ilişkiler kuruyorum, umursamazım, biri için çok çaba sarf etmem." Cümleleri açıklıyo sanki durumunu. Cool olucam derken kızları itme. Çaba sarf etmekten çekinme. Umursamaz olma. Flörtlerim ilerlemiyo demişsin yüzeysel ilişki flörtten ileriye zaten gitmez.
20 Yorumla - 11 ay
Şu an erkekler çok komik cidden
Çünkü sana ulaşamayan senin basit olduğunu düşünür bu tarz erkekler aşağılık kompleksi taşıyan ve bunu ego ile kapatmaya çalışan biridir
Ayrıca denizde balık çok kızlara teklif geliyor
Mesela bir kız isterse cinselliği iki dk içinde elde eder
Çünkü teklif çok
Eğer bir kadın erkek gibi düşünseydi bu durumu çok severdi233 Yorumla- 11 ay
Masal anlatmuşsinız
- 11 ay
Doğrular efendim
- 11 ay
Ben erkeğim hiç bir kiz beni 2 dakikada elde edemez ama haklısınız Türkiye'de erkekler malum ama her kız için geçerli değil bazi kızlar istese de bulamıyorlar dün bir tanesi hem cinslerine saldırarak ağlıyordu mesela... Aslında yazarken düşündüm de haklı olabilirsiniz erkekler çok kişiliksiz ve ayran budalası ve fazla aptal kadınlar kadar değil ama (zeki şeytan kadınları ayrı tutuyorum) neyse yav konu her türlü sizi haklı yapıyor kendimi sıyırmak için laf çevirmenin mantığı yok gideyim kendime kahvaltı hazırlayayım açsaniz buyrun🤪
- 11 ay
Seni elde etmeye çalışan yok ki çok var zaten
- 11 ay
Bir çoğu istemese bile teklif alıyor
- 11 ay
Yav yemek yapiyorum ama son olsun SİZE beni elde etmeye çalışıyorsunuz mu dedim? Istesenizde edemezsiniz de neyse yav kisaca he he he siz haklısınız sıkıldım ben saygısız ve küstah biri ile ugrasamayacagim gule güle
- 11 ay
Seni elde etmek istemeyiz zaten bye bye
- 11 ay
@Elliotbey
Hello nedense bu yazdığın soruya sinir olamadım öncelikle kıskanma 😏
Sen belki kadınları öyle görüyorsun kadınlarda seni Farklı görmüyor😀
Şu an bir çok mesaj var hiçbirine bakmıyorum
Fakat şunu unutma eğer ben teklif etseydim
2 dk içinde cinselliği elde eder zevk aldıktan sonra o erkeğe yazmazdım ben istediğimi aldım sonuçta🔫
Seninle konuşmuyordum bu şekilde araya girmen seni oldukça ifşa ediyor rezil olma
Konu kadınlar değil erkekler basit sürekli cinsellik istiyorlar🥱😹
- 11 ay
Ayrıca bir kalitesiz yazmış ulaşılmaz olduğunu mu düşünüyorsun diye evet çünkü duygularım yok bayım kişilik bozukluğum var ayrıca cazibeli olmak benim suçum değil Tanrı böyle istedi
- 11 ay
38 sevgilim oldu söylemiş miydim bilmiyorum manipülasyon ustasıyım
Ayrıca bunu ne yapayım ki ben bana değer veriyorum - 11 ay
Son soruma bakar mısın ya
- 11 ay
Erkekler basit işte
Ayrıca kas veya tip aramıyorum çevremde çok var - 11 ay
Kadınlar 2 dk içinde sosyal medya üzerinden bile 400+ veya 2000+ mesaj alıyor knk
- 11 ay
Bu teklif sürekli geliyor
- 11 ay
Knk ben bana gelen teklifler ile ilgilenirim diğerleri si. kimde olmaz
Ayrıca benim dünyam benim üzerime kurulu bu yüzden karakterim çok önemli - 11 ay
Knk zaten gelmesinde sıkıntı yok ilgimi çekerse bakarım ama hangisine bakacağım
Biz doğuştan güzel olduğumuz için özgüven normaldir çünkü kimse yanımızda kral değil - 11 ay
Profil çok kötü
- 11 ay
Abartı
- 11 ay
Oluyor:d
- 11 ay
Bize
- 11 ay
Sahte gibi duruyor ama gerçekse güzel değil
- 11 ay
Yani bu benim düşünce
- 11 ay
Neyse beni ilgilendirmez
- 11 ay
@Elliotbey Evet hepsini terk edende benim ve hala peşimde takıntılı olanlar var ben istediğim erkeğe yüz verdim onlar birer toyboy oyuncak çocuk demek sürekli istediğimi yaptığını biliyorsun
Bir kişiden sıkılırım ben
Ucuz bir mal olsaydım erkekler gibi cinsellik isterdim ama bu olmadı LOL
- 11 ay
Çok baskılıyorsundur. Ulaşılamaz gibi davrandığın için kızlar da "bu kendisini bir bok zannediyor herhalde, kibirli" deyip gidiyorlardır ya da her şeyi kızlardan bekliyorsan uğraşmıyorlardır.
13 Yorumla- 11 ay
Zaten erkekler avcı olur
Kadınlar av
Yani eğer bir kadın erkeğin peşinden koşarsa o ilişkide sorun çıkıyormuş
Bir ilişki koçu diyordu hatta - 11 ay
@Dreplyqwert g. tunden element uydurma, kadınlar peşinden koşan erkekleri abaza görürler
- 11 ay
@künefeayran o manada demedim knk
Ayrıca sende sorun vardır sana öyle geldiyse
- 11 ay
Yaani kendin demissin yuzeysel iliski kuruyorum umursamazim diye sence boyle biriyle iliski yurur mu
13 Yorumla- 11 ay
Yurur keske hauatima boyle birisi girse
- 11 ay
Boyle biri senin gibi umursamaz mi ahaha iki taraf da umursamaz olursa hayatta o iliski gitmez sevmek deger vermek cok baska seyler
- 11 ay
Severim ama kendim istemedigim surece istekli konusmam hatta konusmayi cok sevmiyorum ya
- 11 ay
Çabalamaman, umursamaz olman, yüzeysel ilişkiler kurman... Sorunun içinde yanıtını vermişsin.
20 Yorumla - 11 ay
tabloya bakılırsa laf var icraat yok.
icraatten kastım karşı tarafa güven vermiyorsun veya iletişim konusunda çok zayıfsın10 Yorumla - 11 ay
Sebeplerini açıklamışsın, karşındaki kadınlara değer vermiyorsun, obje gibi kullanıp atıyorsun
117 Yorumla- 11 ay
Her insan obje degil midir? Ilski icinde deger veririm ama hayatimin anlami yapmam
- 11 ay
İnsan neden obje olsun?
- 11 ay
Ya nedir?
- 11 ay
İnsan duyguları ve düşünceleri olan bir hayvandır , canlıdır , nesne değildir
- 11 ay
Umurumda degil hayati baskalarini tatmin etmek icin yasamiyorum
- 11 ay
O zaman neden ciddi ilişkim olmuyor diye şaşırma. İlişki başkalarını düşünerek kuruluyor , belki hamurunda yoktur
- 11 ay
Hayir niye baskasini dusunerek kurulsun iki insan tanisir hayatlarini kesistirir beraber yasarlar budur
- 11 ay
Öyle olsa yürürdü ilişkilerin
- 11 ay
Sanmam ben cok sıkılıyorum uzun sure biriyle konusunca
- 11 ay
Bende senden sıkıldım şu anda, empati yoksunusun ama ayıp olmasın diye yazıyorum
- 11 ay
Hayir neden boyle dusundun
- 11 ay
Sosyopatsın
- 11 ay
O nedir
- 11 ay
Araştır
- 11 ay
Abuk subuk bir suru tanima uyuyorum o yuzden inandirici gelmedi
- 11 ay
Ok bye
- 11 ay
Sosyopat değil bende antisosyal kişilik bozukluğu vardı tedaviyi bıraktım hatta babamda benim gibi davranıyordu
Bir başkasını tatmin etmek için yaşamıyorum demiş bizde seni tatmin etmek için yaşamıyoruz
Eğer adam sosyopat olsaydı çok sevgilisi olurdu
- 11 ay
İşte bu kadar umursamaz olursan seni de umursamazlar
20 Yorumla - 11 ay
Yani bu özgüvenden kaynaklı bir şey değil. Kişilik meselesi de neyse ek olarak karşına gerçekten kendini bulduğun biri çıkmamış olabilir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çabalamadığın, umursamadığın birisi de senin için çabalamaz , seni umursamaz. her şey karşılıklı olmuş neyin şikayeti bu😄
00 Yorumla- 11 ay
Cevap açıklamada yazıyor zaten.
Eğer hala anlamadıysan söyle anlatayım sana.11 Yorumla - 11 ay
baskın karakter böyle olmuyor ve tam itici bi karakterin var kimse böyle insanla uğraşmak istemez
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Saclarini siyaha boya. Hayvanlaralrminde disi aslanlar koyu yeleli erkekleri seciyor
00 Yorumla- 11 ay
Tipsizsindir / zatwn bu ülkede kızlar beyaz atlı prens hayaliyle yaşıyor boş ver.
02 Yorumla- 11 ay
Kadınlar istediği dk cinselliği elde edebilir
- 11 ay
Yani?
- 11 ay
Kanka sen ne isyan rdiyosun ya sen ballısım bana hiç bakan yok çirkin buluyolar beni
00 Yorumla - 11 ay
daha 21 yaşındasın ne acelen var böyle kasarsan hiç olmaz
01 Yorumla- 11 ay
Sadece ergen sap kalacak
- 11 ay
Napican kizlari çekip ne acelen var böyle soru sormak zaten özgüvensizliktir
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)11 ay
İlgi çekici şeylerin yok demek ki veya donanımlı bir insansın ama sıkıcısın
00 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)11 ay
Etraf umursayan düzgün erkek dolu, kim seni niye istesin be arkadaş?
00 Yorumla Çok baskın karaktersin, kadınlar duygusal bir varlık, igi şevkat görmek isterler, ilişki için çabalayan erkek
014 Yorumla- 11 ay
Cok mu baskinim? Nereden anladin
- 11 ay
Sevkatli degilim. Kimse icin cok fazla cabalamam hauatimin merkezine koymam elbette deger veririm ama benlik bilincimi asla kaybetmem
- 11 ay
Mesela
- 11 ay
O kadarlik yazarim ama her sabah degil genelde karsidan beklerim
- 11 ay
Bu beni cok da korkutmuyor oldursun yani ne yapabilirim
- 11 ay
Dusunurum
- 11 ay
Belkide sana hep takılmalık kızlar denk geldiği için böyle düşünüyorsun belki gerçekten bir gün birini seversen kendinden taviz vermeye başlıyorsun.
00 Yorumla Kızlara hemen vazgeçebilecek gibi bir görüntü çiziyor olabilirsin onların gözünde onlarda adım atmazlar sana
00 YorumlaBence umursamaz olduğun için. Kızlar kendileri için çabalayan umursayan birilerini sever
07 Yorumla- 11 ay
Niye cabalayayim
- 11 ay
Umursarim da pesinde pervane olmam
- 11 ay
Cok da takilmam yani birisi icin cirpinmam
- 11 ay
Ee yani
- 11 ay
Sende ben neden çekemiyorum kızları
Sebebi çabalamaman umursamaz olman ben bir kadın olaeak erkekten ilgi beklerim
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)11 ay
Çok fazla çabalaman lazım
karakterli düzgün biri olman lazım
Tip de lazım
Dışardan bakıncada 'Buda herkese yavsiyo aq' demesinler00 Yorumla - 11 ay
Sıkıcı bir kişiliğe sahip olabilir misin?
03 Yorumla- 11 ay
Kime gore
- 11 ay
Çekmediğini düşündüğün kızlara göre.
- 11 ay
Olabilir bilemem bunu
- 11 ay
umursamaz oldugun icin
01 Yorumla- 11 ay
Ne guzel iste neyi umursayayin
- 11 ay
Bir kez de abdestli dene
22 Yorumla- 11 ay
@Sabrinamabrina Hiç abdest almıyorsa 🤔
- 11 ay
@Çağhan2734 o zaman geçmiş olsun
- 11 ay
21 yaşında olman olabilir 😂
10 Yorumla - 11 ay
Karşindakini umursa ozaman olur sevgilin
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı. Umursamaz oldugun icin
00 Yorumla- 11 ay
fazla kasıyor ya da önemsiyorsundur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Ortam değişikliği yap
00 Yorumla- 11 ay
Mıknatıs mısın sen
00 Yorumla Ben olsam böyle birini tercih etmem.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu yaptıkların çekememek için yeterli nedenler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kızlar çekilmez oluyor çünkü 😂
00 Yorumla- 11 ay
çabalamadigin için işte
00 Yorumla - 11 ay
Paparazzilikten tam not alamamışsın demek
01 Yorumla- 11 ay
Paparazzilik ne demek oluyor
- 11 ay
Zamanı vardır olur birisi bir gün
00 Yorumla - 11 ay
Belki fazla baskın olduğun içindir.
00 Yorumla - 11 ay
Sorun sende değil belki