Sevgili olmak isteyen, terkeden, konuşmayan, tartışan, silen erkeğin amacı ne?

İş arkadaşıyız, aynı yerde çalışıyoruz. Kendisi sürekli görüşmek istedi, işi bahane edip beni yemek yemeye kahve içmeye davet etti hep. Sonunda da duygularından bahsetti. Flört ediyorduk tanıma aşamasına geçmiştik. Benden yaşça küçük olduğu için, ben hep kendi içimde kararsız kaldım. Alışmıştım da ama zamanla değer vermiştim. Ciddi düşünen evlilik isteyen ve duygusal biri olduğumu bile bile benimle görüşmeye devam etti. Son görüşmemiz de çok mutluydu, dönüşte bizim bi geleceğimiz yok biliyorsun değil mi diyince birden tepkili bir şekilde evet dedi morali bozuldu sonra goygoya vurdu. Önceleri düzenli bir hayatım olsun istiyorum derdi beni sevdiğini saygı duyduğunu değer verdiğini söylerdi. Şimdi ise bana bağırıyor, tartışıyor. Bundan sonra sadece iş arkadaşıyız dedi, “seninle evleneceğimi mi sandın?” diye ağır konuşunca da midem bulandı benim aşırı stres yapıp üzüldüğüm için. Şimdi bir şey olduğunda hep “miden bulanır senin”, “Beni zorluyorsun” diyor. Yaptığım durumlarıma anında bakarken, az önce birden takipten çıktı beni ve yine bağırdı zorluyorsun diyerek. Sakinim tartışmıyorum, ona karşı bir şey de paylaşmıyorum. Beni bir sal demişti, okulda karşılaştığımda da konuşmuyorum hep uzak mesafeli duruyorum. Yine de bi sebep bulup bağırıyor. Şu an instagramdan engelledim wp den de her şeyimi gizledim. Silemem çünkü çalıştığım yerde telefonla irtibata geçmem gerektiği anlar oluyor. Anlam veremedim neden böyle ağır hakaretler ederek davranıyor.(Başak Burcu)

Sevgili olmak isteyen, terkeden, konuşmayan, tartışan, silen erkeğin amacı ne?