Aldatıp üste çıkan insan?

Arkadaşlar merhaba kısa süreli bi ilişkim oldu en son aşk defterini 5 yıl önce aldatılıp kapatmıştım kimseyi sevemedim 5yıl sonra sevdim birini ve aldatıldım tabi o kişiyi ve bu durumu takıntı haline getirdim ben aldatıldığımı beni heryerden engelleyip daha sonra açıp kafam güzeldi demesiyle öğrendim bir başka kişinin yanına gitti bende tabi kıyameti kopardım şimdi olsa umrumda olmazdı ama bu psikoloji çok farklı ve hep ilişkilerimde aldatılan insan oldum 25 yaşına geldim düzgün sevildiğim bi ilişki kuramadım aslında bi beklentisi olan bir insan da değildim ama hep verici taraf oluyorum borç para vs hediye ben yapıyorum hep biraz kadın ruhumu kaybettim ve çok ezildim takıntı yaptığım kişi hep aklımda 5 6 aydır iletişim yok ben ınstagramdan bakıyorum takipçi sayısı yükseliyor sürekli ama ben böyle bi duruma düşmüşken o keyfi yerinde mutlu hayat sürüyor hergün canı yansın diye dua ediyorum ama bunu yapmamam gerek onu unutmam gerek nasıl yapıcam arkadaşlar kendimi çok aşağılık hissediyorum 😣😣😣

Aldatıp üste çıkan insan?