AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Neden öyle davranmandaki sebep nedir
Akıllıca bir soru. Bazen hoşuma gidiyo sanki bazen hoşlanmıyorum gibime geliyo kafam karışık.
Anladım
Yasattığını yaşatmadan ölmezsin
Acın mı var?
Yok hic bulasmadim
Sana yapılmasini istemedigin bir seyi baskasina yapmama erdemine sahip olmak karakter meselesi, adam olma meselesi
Bir erkek adam olmadiktan sonra nasil yasadiginin, hayati nasil algiladiginin da bir önemi yok istedigi gibi yasayabilir? Kalp kırmak, incitmek basit bir mevzu degil, ahını alirsın, biraz korkunuz olsun, simdi icin degilse bile ileriki hayatiniz icin, birgün karşina muhakkak cikar yaptiklarin, ne ekersen onu bicersin, bu kadar basit.
Konuyu bilmiyosun. Kızı kullanıcam demedim amacım farklı olsa kaç tane kız var bu şehirde bi düşün. Onlar zaten konuşulucak şeyler. Hoşlanıyo muyum hoşlanmıyo muyum bende bilemiyorum o yüzden böyle devam etmem mantıklı mı değil mi diye sordum duygularımdan emin olamadan. Kızı da ikilemede de bırakmak istemiyorum. Bilemedim
Duygularından emin degilsen uzak dur. zor degil. aşık olsan bunun farkina varirsin ve ona zarar verecek herseyden ya da üzülüp üzülmemesini önemsersin eğer gercekten duygularin var ise, yoksa umrunda olmaz
Ne yapıp ne yapmiyacağımı söyleme hakkına sahip değilsin. Sadece fikir danıştım. Sana öyle yapıldı diye bende öyle yapıcam diye bir şey yokk anla bunu artk.
Karşına kim çıkarsa çıksın 'mış'gibi asla davranma. boşuna kızın aklını kalbini kurcalama.
Amacım üzemek değil onu, mutlu etmek aslında ama duygularımdan emin olunca ona göre hareket etmek istiyorum.
Kimsenin bu sekilde davranmasini istemezdim, karsilasmadim ama cidden hoş degil bu düşuncen sence mantıklı mı?
İstediğini yapmakta tabikide özgürsün senin hayatın, sana yapilsa ne gibi etkileri olur senin icin bir düşun bence.
Sinirlendiğim icin bu uslüp ile yazdım
Sana ayni seyin yapilmasini ister misin? Sana karsı duygularindan emjn olmayan bir kizin bu sekilde sana yaklaşmasıni ister misin?
Neden hep olaylara düz bir şekilde bakıyosun anlamış değilim yazdıklarımı algıla ve ona göre yorum yapmanı isticem senden. Kızı sevmek istiyorum anlayamıyo musun zaten hiç hoşlanmasam saygı duymasam kıza bu dediğimi buraya yazmadan harekete geçerdim. Aynı şeyi bana yapsalar sonradan da sevebilme ihtimali diye bir şey var. Bu şekilde yaklaşması belki o da istiyo ama emin değil duygularından derdim ya da hiç istemiyor olabilir herkes herkesi isticek diye bir şey yokk derdim. Bu tamamen senin bakış açınla alakalı bir şey.
Ama hala yazdıklarımı anlamamakta ısrar ediyorsan benim bu konuda yapıcağım bir şey yok!
Sana neler hissettiyor peki birazaz detay ver ona gore yorum yapabileyim
Hic hoslanmiyor degilim dedin ya.
Ondan dolayi sana neler hissettirdiginj soruyorum
Yani duygularin ne onj gorunce ne hissediyorsun vs biraz detay ver
Duygularini kendine itiraf etmekte zorlanan biriimisin yani kabullenmekte falan?
Çokk uyanık sorular soruyosun hah. Anladımm evet açıklama yapmana gerekk yok aslında😄
Bak şimdi bu kızı gördüğümde aslında farklı bir hava farklı bi çekicilik hissediyorum onda. Oda farkında bunun bence ama farkında değil gibi yapması beni benden alıyo🤣 Hoşuma gidiyo hani nerede ne konuşucağını bilmesi güzel tatlı olması vs vs bunları geçiyorum. Ama gözlerine baktığımda ailesi tarafından eskiden çokk ihmal edilmiş ya da bir şekilde çok sevilmemiş bir kız görüyorum. Bende öyleyim bu arada.
Gözlerinden her şeyini okuyabiliyorum o saklasa da ama o farkında değil bunun. A*p*t*a*l*a yatıyorum onun yanında normalde. Ona göre ölçüyorum onu ve kişiliğini. Senin sorduğun soruya gelicekk olursak duygularımı kontrol etme konusunda eğitim almış biriyim. Ama gerçek kişiliğimde şu var duygularımı itiraf etmeyi serbest bırakmayı seviyorum misal kimin benim hakkımda ne düşündüğünü takmıyorum. Rahat olmayı seviyorum. Eğlenmeyi eğlendirmeyi seviyorum. Sadece bu konuda iyice artık ben bu kızı seviyorum sadece hoşlanmıyorum demeye başlayınca kendime, dile getiricem ona da bunu. Ondan önce sadece davranışlarımla belli ediyorum. Bir kıza seni seviyorum kolay kolay demem ama bunu ona hissettiririm (sevgiliyken derim o başka) Yorumla bakalımm😄
Yazı dilinden gercekten akli basinda biri oldugunu hissediyorum. çok guzel ifade ettin gercekten laylaylom gibi gormustum basta. biraz düsunecegim ona gore yazayim olur mu?
Sende öylesin, nasıl istersenn
Daha düşünüyo musun bide şimdi o kişi çıkarmışsın ben şokk😆
Sen bu kızin gözlerine kitleniyosun bu kadaar anlamlar çıkarabildigine gore asĺinda kiz senin onunla göz teması kurmana müsade etmis ki bu iyi birsey sanırım sana karsı bos degil büyük bir ihtimal. Ve bence senin duygularin gayet ortada degilmi neyin ikileminde kaliyorsun ki yazinda da aslinda duygularini itiraf ettin🙃seni tanimiyorum ama duygularinda dürüst birisin gibi geldi bana ve bu duygularin gelip gecici mi yoksa kalıcı mı bunun ayrimina varabilirsin, yani bunu hissedersin zaten
Gözlerinde bu kadar anlam nasıl cikarabildin😅
nereye kayboldun😅
Burdayımm bugün burada takılmadım o yüzden cevap vermedim kusura bakma 😄 baya iyi tahmin yürütüyosun aslında. Bu kadar anlam çıkarma sebep’im 3ncü gözüm aktif olmasından😂şaka bir kenara.. hayat tecrübelerimden kaynaklı. Duygularımı kontrol edemezken aynısı bende onun gibiydim. Psikolojik eğitim aldım dediğim gibi. Annemin tanıdığı psikolog bir kadın var onla tanıştırdı 2 yıl önce ondan baya düşünme staretejileri olaylara farklı bakış açılarından bakmayı bunların hepsini biliyorum. Uyguluyo muyum tabikide her zaman değil🤣 ama genelde evet. Duygularımın gelip geçici bir merak mı ya da seviyo muyum diye düşünüyorum da bu ona da bağlı aslında onun bana karşı ne hissettiğinle de alakalı. Bunlar zaten aramızda konuşulur. Böyle de bir şey var eğer gerçekten severse beni onun için ölümü bile göze alırım. Laf olsun diye söylemiyorum bunu. Ona iyi bakımdan çok tecrübe katabiliceğimi düşünüyorum her konuda onunda bana düşünüyorum aslında. Sadece onunda duygularını merak ediyorum ne hissediyo diye çünkü baştan bende ona karşı çok bir şey hissetmezdim ve sonradan hissetmeye başladım dedim ki kendime, oğlum sen hoşlanıyosun. Nasıl böyle oldu bende şaşırdım. Çok kendinden taviz vermemesi bu biraz işi zorlaştırıyo sadece ama onu da anlayabiliyorum neden böyle yaptığını😄 her neyse bir yolunu bulucam çözücem bazı şeyleri.
Çok karışık yazmışım şimdi baktımda ama anlayamayacağını düşünseydim yazmazdım😉😄
Onunda duygularini merak ediyorsan neden sormuyorsun ona?
Sorucam zaten artık. Bir türlü insan gibi konuşma fırsatımız olmadı şimdiye kadar
tahmin yürütmüyorum aslında öyle biri vardi ancak herhangi bir adim atmadi. senin gibi gözlere kitlenen biriydi😅
Nasil anlamadim😅bu hic iletisim kurmadigin biri mi?
Hahaaa aslında bakk ne itiraf edicem sana😀
Dalga gecmez misin😅
İletişim kurduğum biri ama aralıklı sürelerde insan gibi ciddi konuşmak için ortam müsait değildi
😅neyse o degilsin icim rahatladi
Hayır dalga geçmeyi sevmeyen birisiyim dalga geçen biri eziklik psikolojisindedir diye bir şey var😄 her neyse okumak istiyor musun ya da boşverim
Yazabilirsin
Bu site herkese paranoya yapabilir dikkat et haha
Bak şimdi
Yok be sanmam ihtimal vermiyorum karsilasmaam😅
Bari sen duygularini itiraf etde siz baslayin karsilikliysa😅
😅😅kayboldun orada mısın
14 yaşımdan beri takılmalık kız peşinde koştum ta ki 20 yaşıma kadar. Böyle bir kafadaydım istediğim kızı hayatıma alabilirim gibi. Sonrasında bir kız red etti beni. Benim bu egomu çokk sarsmıştı. Ondan sonra kendime geldim hayal dünyasında yaşamayı bıraktım. Yurt dışına kafa dinlemeye çıkıyordum ama hiç bir şekilde fayda etmiyordu. Sonrasında ben döndükten 1 ay sonra bir şey bu kız kendisi buluşmamızı istedi ama bu sefer de ben onun teklifini geri çevirmiştim. O günden sonra ciddi düşündüğüm kızlara direkt olarak açılmak istemedim onların duygularından emin olmadan o yüzden böyle yaptım hani.
Kızla sadece 1 kere konuşmuşluğumuz vardı bu arada o da sadece telefondan dı
20 yas daha kücük😅erkekler gec olgunlasirmis
Şu an ki kız daha farklı ve daha iyi aslında. Ama yine red yersem bu sefer bilmiyorum artıkk ne olucak ama açılıcam benimde kafam rahat olucak ve o da emin olucak. daha iyisi böyle öbürtürlü sıkıldığımdan utandığımdan falan değil😄
Hayır ben şu an 23 üm ondan sonra yine öyle kızlarla takılıyordum ama emin olmadan hiç açılmadım😂
Hadi şimdi sen anlat senin bu olaylarını ben dinlim
Burasını chat’e çevirdik nasıl olsa haha
Anlatacak birsey yok aslında😅ben biraz saf olduğumdan ve sevilme ihtiyaci hissettiğim bi dönemde hiç farkinda olmadan ufacik ilgiye tav oldum hepsi bu. o kadar ilgi gösterince kim tav olmaz orasi ayri bir konu neyse ne. Kendi icimde yok saymaya caalistigim sacma sapan ne olduğu belli olmayan durumdan kendimi kurtarmaya çaalısiyorum. benim s@lakligima denk gelir zaten boyle seyler 😅
Bir daha tav olurmuyum sanmam dersimi aldim şükür🙃
Dedin ve bi bakmışsın 2 gün sonra aşk işlerindesin bu işler sormuyo insana hah😂
Sence gerçekk anlamda aşk diye bir şey var mı?
Neden?
Duygularımdan emin değilim.
Diyelim.
Yapma
Hoşlanıyo muyum hoşlanmıyo muyum bende bilemiyorum ve kızında kafasını karıştırmak ta istemiyorum. Bilemedim
Saçma