Her şey iyi giderken konuşmayı kesen adama ne yapılır whatsapp yazışmalarını detaya ekledim okuyun?

Her şey iyi giderken konuşmayı kesen adama ne yapılır whatsapp yazışmalarını detaya ekledim okuyun?

Arkadaşlar bu iletişim azaltma hatta kesme olayı 4 gündür yaşanıyor kendisi 4 gün önce migren ağrım tuttu bahanesi ile sohbetlere geç cevap vermeye başladı ama o sırada ağrısı varken instagramdan kızları ekleyebildi tabi😅 neyse en son cumartesi günü bana fotoğrafta gördüğünüz günaydın mesajını attı Sonra bende Günaydın yazdım ve adam ortadan kayboldu ne aradı ne mesaj attı ama ağrısı geçmiş olacak belli ki instagramda hikayeler paylaştı aradan iki gün geçti asla iletişim yok bende kendi kendime dedim ki son bir kez migren ağrın nasıl oldu diye mesaj atıyım eğer konuşmak isterse bahanesi olur ordan devam ederiz dedim ve "pazartesi" günü yani adamın ortadan kayboluşunun ikinci günü fotoğrafta gördüğünüz migren ağrın nasıl oldu iyi misin mesajını yazdım bana zahmet edip cevap verdi fakat yine ve yine benim en son yazdığım mesaja hala bu saat oldu cevap yazmadı yine ortadan kayboldu silip engelliyim mi?

Güncellemeler
1 yıl
Ben fotoğraftada görüldüğü üzere en son ki mesajı dün gece gece saat 23.56da atmışım ama kendisinden hala bu saat oldu bir cevap yok