Geçen sosyal medyayla ilgili tartıştık ben de bütün takip isteklerini kabul edeceğimi söyledim sinirlendi yap bakalım noluyo falan dedi. Ben yaptıktan sonra girip benim listemden tanımadığı arkadaşlarımı ekleyip bide fotoğraflarını beğenmiş ben bunu dün gece gördüm deliye döndüm sonra bunları yazdım. Sabahtan beri 20 kere aradı açmıyorum. Napsam?
Erkek arkadaşımla tartışmıştık yediği haltı dün gördüm (fotoğraflı)?
Biz sosyal medyayı kendimizden daha çok önemsemiyoruz. Bunun için 6 senedir hiç böyle bir kavgamız olmadı. Bir ara instagram hesabımı herkese açık profil yaptigimda takip istekleri onaylanmıştı. Bir şey demedi. Ama zamanında bende ona şu gereksiz istekleri siler misin dediğimde 300+ sildiğini hatırlıyorum. Yani diyeceğim şu ki sizden önemli değil çok takılmayın.
Görüyorum onu ama demesen senin değilde erkek arkadaşın söylemiştir sanardım Şu konuşma uslüpleriniz erkeklerden farklı olsun biraz ya gerçekten itici oluyor Ağzın bozuk olması düzeltilemeyeceği anlamına gelmez istersen düzeltebilirsin yoksa sana hep sıkıntı yaratır bu tarzın yinede sen bilirsin
Ben sinirliyken lafımı sözümü tartmadan konuşan biriyim ne yazık ki, o da bu halimi bildiği için ona alınmaz idare eder. Ama çok pişman oldum tabiki söylediklerim için
sorun senim arkadaşlarında da tek çocukta bulamazsin senin arkadaşım dedigin insanlar neden sevgilinin isteğini kabul ediyor ki? biz arkdslarimla biri istek atarsa onun takip ettigi biriyse direk haber veririz boyle olmasi gerekir arkadaslarinda da suc var
ac ama soğuk ve gayet tavırlı bir şekilde konus derdi neymis sevgilinin dinle eger hala kendini bı gram bile haklı buluyorsan ayrıl bitir istediğini desin kendi degerimizinf farkina varmaliyiz biz sevdigim icin o kadar hersey icin cabalayip uzulup düşünüp guzel seyler yapabiliyorsak aynısıni onlarında isterlerse yapabileceklerini unutmamaliyiz ozur sahibi değiller ya