Yani korkusundan hesabini dondurdu diyorsun , sahsen eger oyleyse bence o kiza guvenmedigi icin hayatindaki insanlari da silemedigi icin hesabini dondurmus
Soru sorup cevap bekliyorsan verilen cevaba da böyle ters ters konuşmayacaksın. Ergen gibi hallere bak kaç yaşında insansın sevse seninle olurdu sevmiyor başkasıyla ne inceleyip duruyorsun yoluna bak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İstediği bir şey olmuş daha önce kaybettiklerini de bu yüzden kaybettiğini düşünüyor. Şu an ise istediği olmuş
Hesabini niye dondurmus peki ne alaka
İstediği olduğu için dondurdu büyük ihtimalle. Gerisinin bir önemi yok diyor
Suphelendigim kizlarin hesabi acik ama
Kızın hesabıyla alakası yok adam silmiş atmış her şeyi
Yani istedigi bir iliski mi olmus ne olmus anlamadim ben
Evet istediği ilişki olmuş beklediği birine kavuşmuş
Yani korkusundan hesabini dondurdu diyorsun , sahsen eger oyleyse bence o kiza guvenmedigi icin hayatindaki insanlari da silemedigi icin hesabini dondurmus
Yeni bir hesap açmış olabilir korkusuyla alakası yok adam geçmişi bırakmıştır
Whatsapinda ekliyim sence sileyim mi
Yani silmen ya da silmemen onun için önemli değil diye düşünüyorum. Sonuçta yolun bakan birisi sen orada olsun ne olur olmasan ne olur
Sence eski sevgilisiyle mi baristi
Her şey olabilir sen neden takıldın bu kadar ki
Nefret ediyorum bi zamanlar da cok seviyordum
Nefret ediyorsan neden bu kadar inceliyorsun
O da bi his cunku bence konustugu net biri var yoksa bu instagram felan dordurmazdi , aktifti cunku
Ya birisi var zaten de sanane? Yani hayatında sen yoksun istediği olur ergen gibi peşine düşme
Sanane ya sanane soruyu soran benim sanane yani
Bu cevap verenlerin anormal bir sekilde sinir sinir cevap vermeleri cidden sacma hadi iyj gunler
Soru sorup cevap bekliyorsan verilen cevaba da böyle ters ters konuşmayacaksın. Ergen gibi hallere bak kaç yaşında insansın sevse seninle olurdu sevmiyor başkasıyla ne inceleyip duruyorsun yoluna bak
Sanane incelerim incelemem sanane
Sinir sinir değil istediğin cevabı alamıyorsun sorun orada olayım seninle alakası olsun istiyorsun ama yokk başkası var seninle alakası yokkk
Ben de yazarım yazmam sanane
kişisel gerilim
Yani istedigi bi sey mi olmus
son like'ını atmış galiba birine
Nasil yani
birine bağlanan adam eylemi gibi duruyor bu işte
yaşamış
Ne yaşamış
iyi
Bak ya herkese de aynı cevabı vermiş
iyi.
Okkkk