Çok kadın gördüm ama senin gibisini görmedim <3 Seni seviyorum lan.
Ama gitmek zamanı yeni hedeflere yol almak zamanı...
Arkadaşlar şimdi dalga trol veya başka bir şey diyebilirsiniz ama 25 yaş benim için olgunluğa erdiğim ve hayattan keyif aldığım bir yaş.
Kendimi keşfettim iyi ve kötü yönlerimi.
Flört becerilerimi , vicdansızlığımı ve acıdan zevk aldığım gibi saptırık yönlerimi de
İsterseniz inanın isterseniz inanmayın ama son 3 ayda
3 kadınla ilişkim oldu aynı anda birisi sinir küpü oldu delirdi ayrıldı
ama diğer ikisi zırıl zırıl ağladı
O ağlak sesleriyle senden nefret ediyorum diye bağırmaları çıldırmaları o kadar hoşuma gitti ki yeni hobim bu dedim.
Bu hobiye sahip başkaları da var mı?
Zaten kadınlar onları seven erkekleri değil nefret edecekleri erkekleri severler.
Kadın beyni bir ortama girince onu sevecek ve ona eziyet edecek adamı bilinçaltında direkt tanır ve onu öldürecek surundurecek eziyet edecek olanı seçer.
Cevap
8Cevap
Şu film geldi aklıma: Kadınların Gözyaşlarını Emen Bir Psikopat: Tearsucker ↗
"Çekici bir adam, duygusal yönden zayıf olan kadınları ağına düşürür ve gözyaşlarını emer." beni tanımlıyor olabilir laaaa izliyim sağol abi
😂😂
@UKALAQ Sen niye bana kuruluyorsun birader?
Bu hobi değil sapkınlık emin ol. Sana şimdiden destek alıp tedavi olmanı öneriyorum
Ve asla unutma. Anlatırsan gün gelir bir yakışıklı da ailenden birini ağlatır olmadı ilerde olacak kızını birde böyle düşün 😉
Ama ben karmaya bu kadar inanmıyorum , ahiret hayatı var sonuçta yaptıklarımın sonuçlarını orada öderim bu dünya ise garip bir yer bence
Bak karmayi ahireti boş ver. Bir kere sen bu kadar yiğit bir erkek olsan profilini açık şekilde bu soruyu sorup yanıtları da aslanlar gibi cevaplardin. Ama gizli gizli yazarsın gece gece herkes sana zekâtını yollar gereksiz atraksiyonlara girmeye gerek yok
Neden kendimi keyfimden edeyim ki abi? yiğidim ama canım değilim , boştan yere linç çekemem ben yaşadığım bir durumu paylaşıyorum
Sen yiğit sin. Keyfine bakmaya devam et o Zaman lütfen
Narsizm deniyor, antisosyallikte vardır, tedavi edilebiliyor ama :)
Ama hayattan o kadar keyif alıyorum ki hastalık gibi değil bu beni mutlu eden şey buu diye dolu dolu gülesim var. Ama suratsızım. Biraz çelişkiler de var içimde abi
heh işte tedavisi var kardeşim psikoterapi + ilaçla çözerler 😂
Biraz böyle devam edeyim abi zararını görene kadar sonra olmazsa dediğin gibi yaparım :D
göreceksin kardeşim sabırlı ol başlarda eğlenceli oluyor zaten 😂😂😂😂😂
Sonum yoksa senin gibi mi olacak 42 yaşında yakışıklı ama bekar mı :D
her şey daha yeni başlıyor :)
Liseli berkecanın günlüğünden kesitler..
Ya gay abim yallah ya
Çok kötü birisin bence
Bence değilim hırsız değilim katil değilim sadece biraz duygularla oynuyorum
Sevgisizliktendir gulum
@ShrekinS2 sevgi vermiycek erkeklere koşa koşa gittiğiniz için
Sevgisiz değil gayet te sevgiyle büyüdüm bı tarafından atma
Sisin kardeşim olan ilginiz var yoksa gayet te iyi yetisitirildim
Ama sizin anneniz babanız nasıl bir ilişki yasıyorsa artık tüm TC kızları olarak sert mizaçlı olmayan tehditkar tipe sahip olmayan , duygusunu belli etmeyen sınırlı , dağ ayısı tiplere gidiyosunuz eciş bücüş tipleri yakışıklı buluyosunuz erkek zevkiniz bozuk
Artık sizin için erkek gibi erkek tanımı çok boktan bir şekilde değişmiş
Bozuk çevirmiş lan site, l😂😂 siz nasıl ailelerde büyüyosanız artık beğendiğiniz şans verdiğiniz erkekler hep bunlsr
Bilemem gülüm detaya inmek gibi bir amacım yok şu sıralar yeni hedef seçiyorum kendime eskilerle oynuyorum o şekil
ay yazık kafana ruh hastası
Ağla. d
Sağlıklı değilsin bir psikologa görünmen şart
Bakarız şu an iyi ve mutlu hissediyorum gerek yok
Ne zenginim ne de tipim mükemmel. Ama maddi olarak bir kadının isteyebileceği her şeyi karşılayabilecek durumdayım. Tipe gelirsek de bakınca uff lan yakışıklı demezsin ama seversen baya yakışıklı diyeceğin birisiyim. d Ve ana konuya dönersek yani neyime düşüyorlar. Hedeflerim duygusal yönden zayıf kadınlar , benim flört becerilerim tamamen anlayış üzerine eğer bir kadın ailesinden dertliyse onu okuyup onu rahatlatıyorum veya başına kötü bir olay gelmişse onu geçmişiyle olduğu gibi kabul ediyorum ona romantik bir aşk vaad ediyorum. Sonrasını biliyorsun zaten kendilerinde sorun olduğu için ayrılma vakti geldiğinde bunu onların hatasıymış gibi gösterip vicdan azabı çektirerek ağlatıyorum. Öyle ya kitap gibi yazarım da zaten uzun oldu
Romantik bir aşk vaadine düşersin sende dimi?
Ne sebeple? ben hayatımın en güzel yılını yaşıyor gibi hissediyordum oysa ki
Bilmiyorum ya kendimi hiç bu yıl olduğu kadar iyi hissetmemiştim
Evet doktor bey hasta bu
:/
Psikopat sadist manyak
Kızlar bayılıyo senin gibi tiplere
Bütün kızlar değil "duygusal yönden zayıf olan kadınlar" kolay hedef yoksa sağlıklı bir kadının bana bakacağını sanmıyorum
@UKALAQ birader hayırdır bacına mı atladım ne bu öfke?
Manyak mısın olm
Normal değil evet ama iyi hissettiriyor bana
Tedavi ol
Bana iyi gelen şey göz yaşlarınız ablam
Kimse için ağlamadım ağlamamda
:))))))))))))))
Keremim bizden olmayacak
Değersiz erkek ⬆️
Tamam