Sevgilim haklı mı sizce, ben mi haksızım arayacağım dedi hâlâ aramadı... 🤧

Sevgilim haklı mı sizce, ben mi haksızım arayacağım dedi hâlâ aramadı... 🤧

Demesi lazım tabi ki. Herkese diyecek. Babasına anasına bakkal amcaya , doktora , öğretmenine herkese demezse o kişiye sevgilim demem ben. Bütün sülalesine aşkım demesi lazım yoksa neden benim sevgilim ki? Ama bana demesin, ben hariç herkese söylesin. Dolmuşçuya bile aşkım desin.
Peki
Eleman süzme sa, lak hiçbir kadın inanın bu durumun farkındadır. Yemin etmediği kitap kalmasın yinede inanmayın Baya baya bariz şekilde Bu erkeklerin niyetlerini bilirler ve bile bile uyduları olarak çevrelerinde bilinçli şekilde tutarlar. Ama arkadaşım o benim rezil berbat ötesi yalanıyla sizi kandırmaya çalışırlar. S, alak lık şu ki buna müsade eden Erkektir. Düpedüz angutluktur. Sevgiliniz varsa HELE Kİ EVLİYSENİZ ! Asla ve kat a buna müsade etmemelisiniz Ha keza baskı zorlama ve mecbur bırakmayla değil Çizgini çekersin kabul etmeyene yol verirsin karışmadan doğru yol budur. Karşı cinsten gerçek anlamda asla arkadaş olmaz olamaz. Peki ya bu tip K, aşarlar neden tutar bu erkekleri İlgi alaka açlığı maddi kaynak tüketimi Aldatmaya zemin hazırlama Bi sıkıntı olursa yedek kulubesinden elemanı çağırma Sümüklü peçete olarak kullanmak gibi seçenekler için ve burde Asıl Erkeğe karşı koz olarak elinde bulundurmak içindir. Diyorum bunu anlamayan erkek saf ve s, alaktır. Tamam aşkım bende Kız arkadaşlarımı ekliyorum madem ki buna itirazın yok desin bu kızlar aşkım canım erkeğim yazsın size bak bakalım surat nasıl iki karış oluyor. Gidin yazın mesaj atın O "arkadaşlara" bu gün çok fenayım alev alev yanıyorum gel söndür diye bakın bakalım o arkadaşlar ne yazıyor cevap olarak Ya gerçekten bu kadar M, al olmayın daha nedim size neyse durum dğişmez hatta Kız sanki hatalı karşı taraf gibi zeytin yağ taktiği bile uyguluyor. Açık söyleyeyim hiçbir b, ok olmaz bundan bunun kisi Dolaylı kaş, arlık başka bir şey değil. Adamın yapabileceği tek şey çizgiyi çekecek bu ilişki devam etsin istiyorsa arkadaş felan olmayacak yok olmaz diyorsa Sana arkadaşlarınla iyi günler dilerim deyip O kapıyı bi daha açılmamak üzere kapatacaksın Devam etsin ve nasıl sonuçlandığını görsün enayiliğinin
Böyle bir tartışma dünyada görülmemiş. Saygıyı yitirmeden tartışmak 🤌🏼
Soru için ise Yani denmemeli! Bazı kelimelerin iki sevgili arasında kullanılmasını daha doğru buluyorum.
Ama ben kırıldım yine de herkeste beni haksız buluyor 😒
Herkesin seni anlaması mümkün değildir. Çokta sorun yapmaman gerekiyor. İlk önce herkes kendi çöplüğüyle ilgilensin, Sen kendine bakacaksın!
Teşekkürler sağ olun 💐
Rica ederim 😉
Teşekkür ederim ☺️
Ben teşekkür ederim 💐💜
Ne demek 🌺🌺
Bacım üzülme ama adam haklı, gayet güzel şekilde anlatmış bir de olayı.
Tamam 🤧 bir kez daha özür dilemek için ararım. Bu arada bir pembe görüş var beddua etmiş mümkün ise görüşün kaldırılmasını rica ederim💐
Ben onu çoktan kaldırdım, kimse kimseye öyle bela okuyamaz. Siniri geçince konuşursunuz olaya girmeden özür dilersin 💫
Çok teşekkür ederim 💐💐
Rica ederim 😇
Cevap
11Cevap
Hayır diyemez, bırak aşkım kelimesini canım bile diyemez. :D
Yani haksız olan benim öyle mi ama ben ona dediğim gibi demedim ki arkadaşım onlar benim 😪
Tabi ufaktan bir haklı gibiii 😜
Hmm peki 🤧
Eski sevgilim olarak diyebilir
🙄🙄
Hayır diyemez
Yaaaa, ilkkez gay sevgililiğe denk geldim garipmiş 😄 konuya dönecek olursak, partnerin haklı öyle herkese canım cicim denmez. Özrünü dile mesafeni ayarla
Peki... Aradım açmadı bir daha ararım açmazsa aramam daha.
Şimdi arama bekle. Ararsın. Siniri geçsin bi
Konuşma dün geceden bir kez aradım açmadı günaydın bahanesi ile arayıp özür dileyeceğim
Başkalarına aşkım diyecek kapasitede biri benim hayatımda olamaz.
Peki 🥺🤧🤧
Karşı taraf tam benim kafa da. Birde patlayıp gitti. Aynı ben. Kesinlikle ve kati surette aşkım ve vb türevlerime başkasına diyemez.
Ben aradım açmadı. Özür mü dilemem gerekiyor?
Özür dilemek yerine gönlünü al tatlı tatlı. Birazcık cilve.
Aradım açmıyor 😓
Mesaj yaz istersen. Gönlüne girip taht kuracak şeyler.
Yazmam belli ki konuşmak istemiyor kendisi bilir.
Bazen kendi hâlinde bırakmakta bir çözüm. Belki sonradan geri dönüş yazar. Bir üzgün olduğunu hissettim senin sanki.
Üzgünüm zaten 😓
Canım cicim balım peteğim aşkım hayatım… hiç birini diyemez ona da kimse diyemez
Peki
Enayilerde bu gün resmen Kız uydu tutuyor elinde izin vererek baştan hatasını yapmış adam maalesef bu işin sonu yaş Geçmiş olsun. Ya baştan müsade etmeyecekti ya da sınırlarını çizim uymuyorsa yolu verecekti. İstediği palavrayı sıksın bariz farkında 🤣 yazık benim saf hemcinsime
Yaaa böyle bi aşk görmedim ben, aşkınız çok saf ve samimi 😍 sevgilin seni çok seviyor ve haliyle kıskanıyor ama sen de biraz onu dinle görüşme başkalarıyla, musmutlu olun inşallah
Teşekkürler ama aramız tam düzeldi sayılmaz bakalım
Düzelir inşallah, bi daha da böyle yapma bence 🙃
Yapmam. Yaparsam yüzüme bakmaz zaten anladım bunu
İyi bari eğer pozitif yönden bakarsak artık yanında nasıl davranıp davranmaman gerektiğini öğrenmiş oldun en azından
Öyle orası ama çok soğuk bana karşı eskisi gibi olamayacağız galiba..
Diyemez tabi ağzını yamulturum onun 😠🤜🏻🤛🏻
😣😣
Aşkım kelimesini ben sevdiklerime hep söylerim çok takılmam buna
Bende öyleyim işte gereksiz kıskançlık yaptı ☹️
Ay şaka gibi… Bi an soruyu soran kız falan sandım olaya bak😂
Ben de kız sayılırım, kız değilsem bile kız tarafıyım.
sevgilim yok olmıycakta kocam olabilir onun da karşı cinsle aynı ortamda hava soluması bile mümkün olamaz bende aynı şekilde 🕶️
Peki
sevgilin olmadan kocan nasıl olacak
Ne cıvık adamsın ( alınma tabii ) her önüne gelene aşkım nedir bebeğim jdjdjdbfbb
nickin şahane
Herkese değil ya kardeşim gibi sevdiğim arkadaşlarım onlar 😓
Ya olum ya sizin ben ya sesli güldüm sjsjsjsjjs kardeşim ya hiç güleceğim yoktu
Komik olan ne 🙄😤
Kılıç kalkanmı oynuyorsunuz olum konuşmaya bak :) Kılıcınız keskin olsun :)
Oynamıyoruz. Ben pasifim de bunun sorudaki konuyla alakası neee...
Ya olum sjsjsjsj neyse dur gülmücem. Enişte haklı ya ya öyle şeymi olur oğlum erkek adamın erkek sevgilisi olur tabi oda başkasına bakmaz. Sen bir iki cilve falan yap şimdi onu yumuşat keller her gotu eller olayı olmasın sonra.
Alay ediyorsun neyse..
Her ne kimlikte olursan ol, bir miktar kıskançlık olabiliyor.
Ya sizin ben kuna tennim aq ya eh be kardesim gece gece sonuna kadar okuduk bide
tabi tabi ilişkiye bile girebilir , ne demek canim
Haklı mı yani?
Ben kıskanc biri de degilimdir de bu kadar da degil yani..
Haksız mıyım yani?
Pekii 😣🤧
hayır diyemez
Gelen tüm görüşlere göre ben haksızım peki
Diyebilir 🙄
Hâlâ aramadı abla bu adam beni sevmiyor mu 😓
Allah aşkına 🤦🏻♀️
Neee 😣
Şimdi bu ilişki de o mu erkek sen mi hanginiz kız tarafı hanginiz erkek
Ben pasifim.
O
Ayy noluyo noluyo?