Arkadaslar okulumda biriyle tanistim. Beni her gordugunde konuşuyordu sonra 2 3 kere konuştuk okulda ayakustu teneffuslerde sonra 2 kere de telefonda falan ve 2 hafta sonra disarida bir Cafe bar tarzi bir yerde bulustuk. Bir seyler yedik içtik dertlestik sohbet ettik hatta. Guzeldi ilk basta ama ben ickiye alisik degilim 2 bardak beni carpti ama sarhos olmadim kendimdeydim yine. Beni opmeye calisti ama ben istemedim sonra arabaya gittik beni eve birakacakti yine opmeye calisti ve öptü beni. Ama normalde boyle ilk buluşmada beni öpmek isteyenlerin gözleri yali kazigi gibi acik olurdu ama bu kisi beni optugunde ilk defa birinin gozleri kapaliydi. Ama yine de ilk gorusmede oyle yapmasi Sizce o kisinin niyeti farkli midir benle? Birdaha onunla gorusmem gerek midir?
AI Persona’ya Sor

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İstemediğin bir şeyi yapmış. Ne olursa olsun bu saygısızlıktır. Kendine daha fazla saygısızlık yapılmasına izin verme.
Orada haklisin ben rahatsiz olunca durdu zaten de. Ama bilemiyorum ya kafam kazan gibi🫥
'' Durdu zaten'' diye bir teselli saçma. Hiç başlamaması gerekirdi. Saygı budur. E bi zahmet rahatsız olduğunu anlayınca dursun. Kendine saygısızlık yapılmasına izin verme.
Haklisin oyle yapmaliydi. Sanirim bitirmeliyim ama kafama cok takicagim bunu of nefret ediyorum bundan
Karar senin. Ama duygusal düşündüğün için arada kalıyorsun. Beynin sana doğru olanı söylüyor zaten. Saygısızlık saygısızlıktır. Bu kadar basit.
Bugun onunla konusacagim o gun kafam yerinde degildi tam konusamadim onun ne diyecegini dinliyecegim ve sanirim orada kesip bitiricegim yani umarim🫥
İşin zor. Sanırım diyorsun hala. İstemiyorum desen bile seni manipüle edecek konuşarak. Neyse anlamayacaksın. Yaşa ve gör.
Ama benim toksik bir huyum var bugun benle konusurken beni ikna etse bile eve gidicem kafa takip kurucam ve en fazla bir hafta icinde konusmayi kesecegim.
Kestigimde de birdaha hic konusmuyorum. Neden boyle yapiyorum bilmiyorum ama sacma bir takinti mi kuruntu mu bilmiyorum
Arkadaşım sen kafana taksan ya da takmasan da hayat devam edecek. Niye vaktini buna harcayasın mi? Ne gerek var kendine sıkıntı etmeye? Veya sen onu reddettiğinde üzülecek mi? Veya bu üzüntü kaç saat sürecek? Sevgi falan böyle olmaz. O yüzden sevgi ayaklarına yatarsa bi zahmet inanma.
Anladim cok haklisin. Tesekkurler
Rica ederim.
Dedigin gibi yaptim kestim konuşmayi
Tebrik ederim. Adına sevindim.
Umarım bu ders olur sana. Kimsenin sana saygısızlık yapmasına izin verme.
Haklisin çok oldu ders bana.
Bundan sonraki hayatında başarılar.
Sana da basarilar dilerim çok sağ ol. Saglikla kal🙏
istemediğin halde seni öpmüş onunla bidaha asla iletişim kurmamalısın
Öyle mi diyorsun sonra ben rahatsiz olunca durdu ama bilmiyorum sabahtandir kafama takiyorum. ya 🥹
Gözlerin açık veya kapalı olması neyi değiştirir ki
Yani gozu acik olan gozu kapali olan kadar duygulu olmuyormuş diyorlarr. Boyle bir universitenin yazdigi makalede var. Yani bence gozu acik cok degisik ve tuhaf oluyordu yani ben duygu almiyordum. Ve o erkegin bunu duyguyla yapmadigini gosteriyor bence
Öyle mi vay be
Bu arada sen istemediğin halde zorlamış bu çok masum gibi görünse de nelerin taciz sayıldığını araştır lütfen. Allah korusun kötü bir şey yasamani istemem
Yani haklisin sonra ben rahatsiz olunca durdu zaten de ama bilemiyorum napacagimi ya