AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Aşk hayatım yok aşk a da inanmam
Barış sende her yerde aynısın bir aynaya bak yakışıklı çocuksun şekerim vallahi orangutana benzeyen erkeklerin yanında manken gibi kadınlar var bizim için sevilmek önemli.
Teşekkür ederim. 🙏 ama iyi bir karaktere sahip olmak yetmiyor demek ki
Kızlarla tanışsam olur da Mühendislik öğrencisiyim bölümün %99 u erkek, bölümdeki kızlar da benden daha yakışıklı
Cafelere gideyim desem kesiştiklerim olsa dahi ben cesaret edip gidemiyorum tanışamıyorum
Okul klüpleri vb. etkinliklerde tanış çevre geliştir diyorlar, orada da bi bakıyorum kız yok aga ortamı harika oluyor amwq
Kazığa oturup 31 cekerken ağlayarak intihar etsem mi derken amaannnn ziktir et koy rafına rayvan gitsin deyip Valorant oynuyorum
34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadında garı yok aşk da yok 😜
Günaydın. Bahar aylarındayiz bir haraket olmasını bekliyorum
Bahar ve yaz ayları erilgiller ve disilgiller için ideal partner adayı tövbe ya sanki belgesel çekiyoruz şekerim
Öyle deme, havaların insanmasi insana enerji veriyor. Dışarda el ele diz dize çiftleri görünce heveslendiriyor
Öyle evet Allah narsist insanlardan uzak eylesin bizi şekerim
Amin amin. Ha birde parkta yiysenlerin görüntüsünden de uzak tutsun
Parkta yiyenler maymungiller şekerim yani ormanlık alanlarından çıkmayan bir toplum onlar şekerim
Demek o yüzden yeşillik arıyorlar
Ek olarak ağaç.
İlişkim yok ama böylesi daha iyi
Kız bizim yaşa yaklasiyorsun arada yeşil ışık yakıp etrafa bak şekerim
Yok be yanlış insanlarla olup canımı sıkacağıma yalnız öleyim :D
İstiyorsun be söyle şimdi kız saçını başını yolarım
İstesem söylerdim zaten kimseden çekinecek değilim
aşk hayatımı geç benim bir hayatım yok💞
Kız hayat gelip geçici al bir opera bileti git kafanı dağıt hayatını sorgula kendine gelirsin şekerim
Aşk hayatı kısa süre içinde bitti hayırlısı yeni gelecek olana 😊
Ask bilmem ama diğer hislerim şu an tavan resmen patlamak üzereyim
Aşkla ilgilenmiyorum
Neden?
Zamanında yediğim hurmalardan dolayı 😂
Beddua alırım diye mi korkuyorsun ya da sevilmemekten
Zamanında çok sevdim çok emek verdim olmadı şimdi karşı tarafı mutsuz ederim gerek yok
Ne alaka birisi bencil diye bizi de öyle görmen ilginç şekerim.
Sizi öyle görmedim bak cumleme dikkat et karşı tarafı üzerim mutsuz ederim diye dedim.
Ben üzülmem hatta gülerim bahane onun tutarsizligindan yani mesela ben hiç takmam yani gelen gelir konuşur gelmeyen keyfi bilir üzse bile yüzüne bakar gülerim. Zaman çiftler birbirine zamanla benzer haliyle senin de bu durumun değişir şekerim.
Değişmesini umut ediyorum umarım değişir zaten
Senin için gecmis için neyse sana iyi dertlenmeler şekerim
İçim gecmedi merak etme :) dertli de değilim inziva diyelim
Yaşın belli yahu çocuk ne zaman olacak kadın tohuma kaçar bay eternity bey
Çıtır buluruz bizde napalim.
Bana da bulur musun beraber genç çiftlerle takılırız
Bulurum hallederiz ya
Bulursan haber ver
Site de yok mu vardır bir sürü yazan sana ama
Güzelim şekerim görenler vardır sana yazan diyor ama mesaj kutum sıfır sıfır sıfır güzellik değil çekicilik ve naz yapmak önemli ben erkekle oturduğumda sanattan, kültürden, komik espri anlayışı yaparken erkeklerin derdi belalti ve naz oluyor yani şans sanırım bana öyleleri geliyor herkes bir değil elbette
Yani sana öyleleri denk gelmiş gerçi sitenin çoğu öyle zaten baksana sorular hep o yönde
Yani benim gibi olanlar çok var ya da belki farkında olmadan biz itiyoruz:)
Hepsinin yeri ayrı
Ben hayati sevgililik haricinde dolu dizgin yaşayan vır kızım sevgililikte hep sınıfta kaldım normal hayattan geçtim beni isteyene kafam uymadı istemeyene kafa yalım uydu yani kültürel anlamda hayata bakış açısından artık saldım bu sene nasil tatil yapıp gezsem diye düşünüyorum çünkü yazın bir sürü Nişan ve düğün hikayeleri ve paylaşımlarını göreceğim:)
O zaman sende takılmalık arıyorsun
Hayır ciddi birliktelik istiyorum sadece uygun aday yok diyelim şekerim
Az sonra ban yicez az kaldı ne bu yorumlar diye
Mesaj kutum boş demişsin normal o durum yazılmıyor sana zaten 😂
Sapım talipler yazabilir
Talip listesi mi istiyorsun ozguvene bakar mısın şekerim
Özgüven olması gereken yerde şekerim 😉
Günaydın, aşk hayatim yok.
Neden yok şekerim?
Bilmem, yok işte kimse bu aralar. Sende durum nedir?
Ben azıcık hayal dünyasında yaşayan yabancı kültür aşığı gezmeyi eğlenceyi kitapları koleksiyonları seven bir kızım. Bu ülkenin erkekleri onlara kötü davranan kızları seviyor o yüzden Türkiye bana göre bir yer değil hiçbir zaman da olmadı :)
Genel kültürü yüksek erkek vardır sana göre merak etme :)
Vardır elbette. :) birazda saçma esprilerime ses çıkarmayıp gülen bir adam
Seven insan zaten birlikte eğlenir seninle, bunu düşünme bile boşuna :) destekçin olur, herşeyin güzel, eğlenceli, komik gelir
Aslında evet haklısın ama bazen eğlenceli olupta karşı tarafın bazen soguk davranması üzüyor beni farkında olmadan biz kadınlar hemen bağlanan varlıklarız ne yazık ki değer konusunda da öyle keşke bazı konularda sizler gibi analitik düşüncede olsaydık en azından karşı tarafı iyi analiz ederdik. :)
Bir erkek ne kadar zaman ayırıp, ne kadar çok görmek istiyorsa o kadar çok seviyordur :) görme isteğinin yoğunluğuna göre sever erkek :)
O kadar çok iyi anlıyorum ki seni, uyum sağlanmadığı zaman eziyet gibi oluyor güzelim ilişki. Bu şekilde bağlanan bir kadin bana neden denk gelmiyor peki?
Sanırım bizim hatamız sevgiyi farklı algılamak yani bizi seveni değil sevmeyenin peşinde koşmamız. Ülkemiz adına söylüyorum ki sevmeyi de sevilmeyi de bilmiyoruz. :)
Kafasına kuş sıçınca piyangoya koşan bir toplumuz. Çok doğru bir istatistik de bulundun bu arada bir şey diyemiyorum sana hak vermek dışında :)
Evliyim 😃öyle bir derdim yok
Şanslısın burada ne işin var burası bekarlar kampı şekerim
Yok canım olur mu öyle çok evli arkadaşımız var
Başım agrımıyor gereksiz
Belki sen bas agritirsin bazen erkekler aşık olduğunda anlarsın belki Burak
Benim baş arıtma huyum yok müdahale etmem ettirmem huzur önemli
Huzur önemli ama duvara bakmak insanın içini karartır
Zamanla dırdır isteyeceksin
Aman ne dırdırı😁
Ben ederim dırdır ama güzel dırdır yurtdisinda tatil yaparken gezdiğimiz yerleri sana anlatırım Burak benim dırdır anlayışım genel kültür gelişimi şekerim.
Buna sohbet diyoruz zeki kadınla sohbet keyif verir dırdır başka bir seviye
İltifat edince kaçtı😁
Yani dırdır da seviyeli olursa seversin her dırdır bir değil
Merak edilesi kadın
Burak dırdır ederim 😂 genel kültürden soğursun
Dene bakalım tarih araştırmayı seven bir adama buyrun😁
Benimle yarışma Burak. Avrupadan tut Asya ve Amerika tarihini iyi araştırmış bir kadınım ortadogunun zaten içinde yaşıyoruz halen tarih
Sen ulaş bana
Sende ses var görüntü yok anca kaç
Çalışıyorum Burak sen ne yapıyorsun 😀
Patron olmak böyle birsey borsa Sean açılışını bekliyorum eklesene
Sen patron ben çalışan
En çok patronlar çalışır bakma
Ekle derken yoruldum
Sıfıra sıfır elde var sıfır 😄
Çekmediğim dertler çile kalmadı feryatsız aşk hayatım gecem olmadı. (Yalnızım dostlarım) anladık yani şekerim
Eyvallah... 😊
Senin?
Ben ortaya karışık takmıyorum kendime ve yapacaklarim listesine odaklandım şekerim.
Ne yapacaksan gari...😄
Yurtdisi hedefim var bakacağım gezmek amaçlı:)
Dünya savaşı çıkacak diyorlar... boş ver. Gidersin gelemezsin sonra. Sınırlar kapanır orada kalırsın mazallah 😄
Aman keşke olsa gelmem işte hayatıma orada devam ettiririm sizlere de fotoğraflı kartpostal atarım
Öyle deme canikom... orada kalırsan çiğ çiğ yerler seni 😄
Önceden gitmiştim zaten şekerim beni yiyen yabancı değil türk oldu kazıklama iç karartıcı konuşmayı nerede görsem tanırım şekerim
Adanalı mısın sen?
Hayır adanaya gelmedim bile şahmeranı meşhur onu biliyorum
Aslında gerçek ama insana iç karartıcı gibi geliyor. Hayatın ikinci bir tekrarı yok yani ahireti kazanmanın. Maraş depremi Allah'tan büyük bir ikazdı ama insanlar hala laylaylom havasında. Cehennemlik olarak ölenler büyük bir pişmanlık içinde şimdi. Ve bu insanlar artık çok daha büyük bir azabı hak ediyor ve gelecek... şüphe etmem bundan. Savaş da bir halka en büyük azaplardan birisi. Açlık kıtlık ve göz yaşı. İşte bu sana gerçek bir haber
Evet bunlar her ülkede yaşanan durum olmayabilir ama hayat devam ediyor geriye bakarsak önümüzü göremeyiz ve geçmiş yıllara baktığımızda pişmanlık yaşarız bu da bir gerçek. :)
Peki... Her koyun kendi bacağından asılır
İyiyi düşünürsek iyi şeyler olur hayatımızda ama cidden iyi düşünmek gerek kalben
Bu hüsnü zan... Ama şimdi öyle değil. Uzun zaman kalmadı yıkıma. Ben öyle görüyorum. Dünya savaşı çıkmak üzere. Amerika İran'a vuracak. İlk önce petrol kuyularını vuracaklar. Yakıt bitecek uçak uçmayacak araba yürümeyecek. Tekrar at öküz kağnı devrine dönülecek. Bu arada Türkiye'de iç savaş çıkaracaklar. Tek tük insan kalacak . Bu güne kadar yaptı Allah. Bundan sonra tekrar yıkacak ve dünya bidayete dönecek
Yahu banane savaştan tövbe ya onların derdi beni mi gerdi kendi ülkemi düşünürüm gerisi ilgilendirmez
Savaş olunca ekonomi yerle bir olur. Almak istediğin hiç bir şeyi bulamazsın. Paran olsa bile alamazsın kuzum. Aklını başına al
Bunları sadece tedbirli olman için yazdım 😊
Bu arada yaş doğru mu?
30 olacağım mayısta ağlamak istiyorum 20'li yaşlarıma veda gibi resmen dün gibi hatırlıyorum oysaki
Evlenmedin mi?
Hayır nerede ben biraz yaşıtlarıma nazaran erkek düşkünü olmayıp hayatı dolu dizgin yaşadım haliyle şimdi duvara bakan ben oldum
😄😄😄😄😄
Şakacı 😄
Sigara kullanıyor musun? Çay sever misin?
Sigara hiç kullanmadım çay ise eh iste simdi içiyorum işimi yaparken
Niye sordun demedin? 😄
Neden
Balkonda çay içiyordum yalnız 😄
Gel beraber içelim diyecektim
Ayran aldım ben ya şimdi
Hmm... Afiyet olsun 😊
Yalnızlığımi zirveye taşıdım 😂
aşk hayatım yok
oyle bir hayatim yok.
Yalnız ve enerjik vaziyetteyim.
Haber bekliyorum
Gelirse bana da soyler misin şekerim.
Gelmezse
Oturup üzülcenmi benle
Üzülmem adı üstünde vardır bir zamanı sende öyle düşün
Doğru, gelirse haber ederim bu sefer oynarız herhalde göbecik atarız 😂😂
Oynarız tabi sende ama fazla umut bağlama derim zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun sana tavsiye ediyorum kendini sev ilk başta:)
Umudum yok ki zaten, kendimi seviyorum 2017 den beri yalnizim
Bende birini 7 yıl bekledim öyle deme için açılıyor etrafa bir bakıyorsun peşinde koşan bir sürü insan sadece gözün kapalı şekerim farkında değilsin
Heee yok be pesimde olan da yok
Etrafa iyi bak derim geçmişimi görüyorum sende bende öyle düşünüyordum
Etrafım hahaha abisi oliyorum hepsinin 😂
Annemde babama abim diyordu şekerim
Bide hakikaten çok buyuk duruyorum
Bide çay içicem simdi barnagini bi daldir bakim şkere gerek kalmasin 😂
Tövbe ya biz kadınları bilmiyorsun sende
Bilmiyom
Nereye gittin yahu sekerci
Ne güzel sohbet ediyoduk be şkerci nereye gittin
Olumsuz
Aşk yok
Cinsellik için devam
Neden
Ne neden
Neden aşk yaşamıyorsun kendine güvenin mi yok, yoksa maddi anlamda kendine mi güvenmiyorsun yoksa bir kişiye bağlı kalmak senlik değil mi
Kafam rahat
Peki bu tarzda kadınları nasıl buluyorsun sevgili anlamında çok ilginç geliyor çünkü duygusal varlıklarız bir kadınlar sizler daha çok mantıksal bakarsanız doğru aşık olma süreniz bile 1 yılı alabilir biz ise 1 ayda aşık olan varlıklarız.
Burada bile o kadar çok var ki yaşadıklarımı anlatsam inanamazsın
Evlenmemen çok normal ama şu var ki hastalık kalabilirsin her yerde farklı türden insan var
Dikkatli oluyorum desem ve seçiciyim
Bizim türden tiksindim.
TKP et istersen
Ben o taraklarda değilim teşekkürler. Benim hayata bakış açım sanat, kültür, gezme eğlenme durust ve namuslu insanlar ile bir arada olmak, belalti hayatından başka birsey yaşamayan bir insan bana ne kadar hayatıma birsey katan insanlar ile arkadaş olurum
Yarış anladın
Sadece konuşmak icin
Benim konuşma tarzım ile senin ki bir değil mrt bey :)
Peki
Özür dilerim
Ama gerçekten yanlış anlamıştın
Gercekler ne yazık ki yan yana gelsek ne ben senin önünden geçerim ne de sen benim farklı dünyalarda yaşayan iki kişiyiz. :) sorun değil yani
En azından sana hem cinslerinin yaptıklarını anlatırdım biraz😁
Herkes bir değil mrt bey
Elbette
Zaten biliyorsundur neler neler oluyo
Evet :)
Fazlası. da var bildiklerinin
Aşk hayatım stabil
senin nasil
Bende bilmiyorum ki
yaslarimiz ayniymis hani :)
aşk hayatım beton gibi :D
Benim de demir gibi
offf o zaman biz senle birlikte bi bina inşa ederiz :D
Evet öyle şekerim
senle gökdelen de inşa ederiz :D
Kötü
Kız yaşın küçük senin küçük üzülme
Berbat
Neden berbat
Sap gibi takılıyorum uzun süredir
Sap kalmak güzeldir hayatını yaşa kızı fazla sevme saplığın gider biz kızlar güzelliğe bakmayız zor oynayan erkeğe kapılır aşık oluruz şekerim
Bekarim mutluyum
Bekarlık vır yere kadar zamanla sana dırdır eden birisini hayatında isteyeceksin kader bu şekerim.
Dırdır trip kıskançlık hiç cekemem valla
Büyük konuşuyorsun istiyordun duvara bakmaya yeni başlamışsın ondan yani şekerim
Ahahaha yok ya cidden bakıyorum etrafımda hep salap sulap ilişkiler
Sende onlardan birisi haline dönüşeceksin neyseeee
İmkansuzxzx 🤣
Uff sende ergensin daha bekle çocuk istedigin zaman nasılda çekiyorsun hem belki sen kadına dırdır edeceksin şekerim
Ne ergeni ergenlikle alakasi yok ben dırdır etmem hem asla
guno bok yolunda devamke
neden ki
@Ogrtmgrvlsi bir zalimi sevdigim icn
zalimin kizi beni sev sende
@Ogrtmgrvlsi hayir sorry
Bozuk Allah'a şükür
Yok ki
İdare eder
Yok kiiiğ 🥺
Kız küçüksün sıra bizim otur yerine ders çalış şekerim.
Ben de istiyorum ama 😅🙄