Dün sevgilim ve kız kuzenimle konsere gittik kuzenim 14 yaşında ama gören herkes 20 sanıyor aşırı büyük ve olgun gösteriyor dün konserde sevgilimle aşırı uğraştı sürekli kafasına vurmalar çelme takmalar el hareketi çekmere bir kere kuzenime uzun uzun baktığını gördüm kuzenim utanıp bana baktı dönüp sonra arabaya bindiğimiz de direkt kuzenime baktı uzun uzun arkaya dönüp normalde asla kıskanmam ama bı garip bir şeyler vardı anlam veremedim arkadaşından kıskanmam ben konuşurlar kıskansam onlardan kıskanırım acaba ben mi çok takıldım?
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Normal değil, mesafe koysun arasına. Koymuyorsa sen ikisiyle de mesafe koy.
Öyle yapacak gibiyim
Arkadaşları için de, Freud; "Bir erkeğin beklentisi yoksa kadınlarla arkadaş olmaz."
Bu arada kuzenin reşit değil. Umarım bir şey yoktur, ama varsa savcılıktan şikayette bulun.
Ya kuzenim çocuk dediğim gibi hani abi gözüyle bakıyorda sevgilimde uzun uzun ne bakıyorsun yani
Kimsenin niyetini bilemeyiz, güvenme bence. Uzun uzun bakması normal değil. Vur tekmeyi gitsin.
Sormakta fayda var bence
Hahahaha, evet sor. Sorunca zaten "Evet, ondan hoşlandım" diyecek.
Seni ikna etmesi için fırsat vermek istiyorsun.
Demez sanmam dün bakışlarımla. yedim bitirdim hal ve hareketlerine dikkat etmeye başladı ama tabi ki konuşsun şakalaşımda mesafe yani
Bir insanın düşüncelerini ve isteklerini bu şekilde dizginlemek imkansız. Kız arkadaşları benim açımdan durumu özetliyor zaten.
Hislerine güvenmelisin bazen. Boşuna hissetmezsin her zaman.
Napcam şimdi
Tekmele tekmele tekmele shdhdhdhs
Ayrılmak istemiyorsan bu konjyu konuşma onunla, bir süre gözlemle. Gözlemlediğini ve şüphelendiğini farketmesin.
Ya ama zaten sadece Pazar görüşüyoruz ve bir daha bir araya gelemezler ki
Ya kafaya takmıyorum ama düşünüp duruyorum uyuyamadım şaka mı ua
Diğer arkadaşlarına karşı gözlemle o halde. Sadece kuzenine göre değil. Arkadaş çevresinin kriteri var resmen çocuğun.
Yukarıda yazdığım Freud'un sözünü aklından çıkarma.
Ya zaten görüşmüyor hesabı bendeydi ben çıkış yaptım kızlar yazıyor bakmıyor bile hani mesafeli onlara
Freud amcam ve bir kadının hissi kolay kolay yanılmaz. Kadının hissi belki, ama Freud amcam asla.
Umarım "Aldatıldım, boynuzlarım için iyi bir bileyleyici biliyor musunuz?" soruna denk gelmem buralarda.
Of inşallah
Umarım doğru kararları verirsin. Şu an karar verme, bir süre bekle. Konunun üzerinde de çok durup kendine zarar verme. Bir süre soğusun ay, sağlıklı karar ver. Aceleci olma.
Abi çok mu abartıyoruz acaba ya ama o uzun uzun bakmaları gözümün önünden gitmiyor
Ben diyeceğimi dedim. Bazen hislerine güvenmen gerekir. Ki cinsel konularda asla erkeklere güvenilmez. Kendiniz gibi sanmayın bu pis mahlukları.
Bak bi kadın biseyler hissediyorsa doğrudur.
Aralarında bir etkileşim olabilir ilerde aldatilirsin söyleyeyim bak gerçekten bir şey diyim mi kendini ayrılığa hazırla ya da aldatılmaya
Gerçekten bunu söylemek istemezdim çok üzgünüm
Demeyeydim öyle ya
14 yasinda ergen
14 yaşında olsa bile adam sapık olabilir
14 yaşı küçük görmeyin artık devir değişti kocaman bir
kız yaşı 14 olsa bile maalesef
Sevgilini uyar
Yani bence de uyarsın bir şeyler hissetim demeli kendini kemirmekten daha iyi
Evet
Bence emin olmadığın kişileri Yanyana getirme kuzenine baktıysa ayrıl
kız senin yerini almış resmen, sen de oturup izlemişsin.
Sevgilin biraz şerefsiz galiba. Kuzeninde fingirdek senin gözünün önünde bunları yapması çok ayıp
Sevgilin sapık değilse kıskanma
Emin misin ha
Eminimmmm haaaaaa
Sağlıklı düşün
Nasıl olacak
14 yaşında olduğunu hatırlayarak 🤗
Valla erkek arkadaşımımds 6 yaş küçük kız arkadaşları var onlarıda hatırlıyorum
Çocuk mocuk götürüyor valla
Hahaha valla
14 yaşındaymış bebe daha.
Bebe diyip geçme bence kimse onun 14 yaşında olduğunu bile sanmıyor
Ama özünde 14
Sevgilimin 6 yaş küçük arkadaşları var
Sübyancı mı
Bilemeyeceğim artık
Sen de 22 gibi durmuyorsun
Evet ben küçük duruyorum o benden büyük duruyor hatta herkes bizi aynı yaşta sanıyor düşün benden uzun ve yapılı
Yok sen de 27-28 civarı duruyorsun.
Hayır ne gerçekte kimse öyle demiyor dershaneye gidiyordum herkes beni 2005li sanıyordu hocalar bile..
Fotoğraftan kaynaklı demek ki, neyse artık önemsiz.
Aynen
Kuzeninin ne işi var ki sizle
Ya konsere gitmeyi çok istedi bende götürdüm ya birde çocuk diye ne bileyim yani hiç mi bir yere çıkaramayacağım sevgilimi
3. Kişi olarak yanına almanız biraz garip olmuş bi de ergen yani sonuçta
Hayır dediğim gibi çocuk diye benim zaten dilim yandı eski sevgilimle ayrıldığımda diğer kuzenimle konuştular sırf bana inat ama bunla böyle bir şey olacağını düşünmedim
Artık akıllanmışsındır
Maalesef
Mıtluluklar
Ya daha o çocuk be bu kadar kafana takma sende
Takmıyorum ama garip bir şeydi anlam veremedim
Çünkü seviyorsun ondan üstelik çokta güzelsin senden daha güzel olduğunu sanmıyorum kuzenin herhangi bişey olduğu takdirde çocuk senin güzelliğinden mahrum kalacak
Valla bu işler güzellikle pek alâkalı değil ya
Bence sana olan saygısından dolayı çocuk kuzenine yalın olmuştur çünkü asla yaşımı unutamaz merak etme
Hiç bilmiyorum ya
Sor istesen herhangi bir kuşkun varsa yarın bir gün gözünün yalına bakmam de sonuçta kuzenim daha çocuk her ne kadar yapılı göstersede
Aynen öyle sormakta fayda var
Soracaksın yarın bir gün seni ve kuzenini idare etmesin
O daha küçük ama 14 yaşında daha
Bu zamanda erkekler içim küçük büyük farketmiyor önemli olan karşı cins olması
O da doğru
Hayırlısı olsun ama sen genede erken davranmaya bak seni ve aileni birbirine düşürmesin
Valla ben onu bir kere yaşadım ikincisi Allah'ın izniyle olmayacak hakkımızds hayırlısı ne ise o olsun
Evet ama üzerine düşeni yapmalısın ki bir daha yaşanmasın yoksa gidişat oraya doğru ben dün bunu düşündüm ki erkeklere güven olmaz karakter yoksunu çok kişiler var
Bence çok takılmayın
Demekki kullanmışsın 14 yasındakı çocuğu
Sevgilin pedofili olabilir mi acaba 🤔
Bu zamanda her şey olabiliyor ddikkatli ol
Kesinlikle ya
Sapıklar
Hahaha Aynen
çoluk çocukla uğraşma bir daha
Kesinlikle
Tuhaf bir durum
Neden
Bilmem yani uzun uzun bakışmaları
Yani birde sevgilimin 6 yaş küçük arkadaşları vardı kız arkadaşı onlar abi diyor ama arkadaşlık etmesi garip yani
Bence de tuhaf bir durum.
Puffff
Öyle maalesef.
Kıskanmak iyidir