Arkadaşımın flört ettiği bir çocuk var yatıyorlar ama sevgili olmadı çocuk bununla. Asla tipim falan değil tabiki hiçbir şey düşünmüyordum onunla ilgili. Ama çocuk böyle zaman geçtikçe benden çok hoşlanmaya başladı. Ve çok şeytan kurnaz bir çocuk. Böyle sürekli temas falan ediyor beni kıskanıyor kavga çıkartıyor. Ben böyle ister istemez hoşlanmaya başladım ilgisinden. Şimdi kanka falan diye bana oyun yapıyor. Benim egomu sarsıyor.
Ben de ister istemez düşünüyorum onu. İnsan hislerine engel olamıyor bazen. Ben ne yapmalıyım sizce ona bok gibi mi davranıyım napıyım yardım ya
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
kendın söylemıssın kurnaz bırı dıye sende kaşınıyor gibisin sanki
Evet Allah kahretsin ki böyle pis bir huyum var. Tahrik oluyorum böyle şeytan erkeklere
o zaman soru sorma dırek gıt ver :D düşünme cok hayat kısa tadını cıkart
Ay bide kötü yaparsa boşu boşuna vermiş olurum
olsun tecrube olur
Sence sevgili olmak istiyor mu bu benimle
yaataga atmak ıstıyordur sadece bunun ıcınde sevgılılık surecını kullanır
Tepkisiz ve uzak ol karşındaki usta bı capkinandenk n yakınında olursa istedigini verirsin
Ya evet çok usta bu arada bu kadar anlaşılıyor mu yaaa
Beni ele geçirir mi diyorsun
İzin verdiğin sürece neden yapmasin
Arkadaşım flört ediyor diyorsun yattılar diyorsun, zaten bu çocuktan kimseye hâyır gelmez. Sana gelip bu şekilde temasta bulunuyor ve sende hoşlandığını düşüyorsun yaptığın çok yanlış bir şey vazgeçmelisin.
Evet biliyorum çok kötü bir çocuk zaten bir kadını asla mutlu edemez
Zaten onunla yatmam böyle bir şey yapmam yani ama içimde çok garip hisler oluyor anlamıyorum
Bu çocuk baya kurnaz bir tipe benziyor, lütfen kendi iyiliğin için uzaklaş
Şans ver ne olacak belli sen de etkilenmişsin sonra içinde kalır demedi deme
Ya arkadaşım var arada konuşmuyorlar bayadır onlardan bir şey olmaz zaten de şans vermem ağır kaphelik olur
Yanlış düşünüyorsun
Neden * olsun
Sence bu çocukla beraber olsam ne kadar sürer beni de aldatır ya da kötü falan davranır bir süre sonra
Farkı olduğumu nasıl anlayabilirim diğer kızlardan
Nerden biliyorsun aldatacağını
Arkadaşımla sevgili olmayıp bir sürü başka kızla takıldığı için aldatan erkektir diye düşündüm
Böyle tipler sevgili oldumu aldatmaz bence
Karşısındaki kız takılmalıksa takılır onla
Evet doğru da söylüyorsun bir yandan beni aldatmaz gibi ay çok fena bir durum gerçekten
Seni iyi tanıyor mu
Ya tanıyor gibi beraber tatile falan gittik iki üç gün. Ben bunun arkadaşlarıyla yatmadım. Çok yakışıklı bir arkadaşı vardı yatmadım falan. Bunlardan etkilendi galiba
Beni tk edebilir misin bişey dicem
Sana söyleyecek tek kelime yok git layığını yaşa.
Kötü bir kız mıyım ben
Kötülük kavramı insanın içinden geçirdikleri ve uygulamasıdır. Bu yaptığın cahillik.
Bak yemin ederim o bana öyle davranmasa ben bunları içimden geçirmezdim durup dururken. Böyle hareketleri yaktı beni ama yanan olmak istemiyorum tabiki karşıma gelse onla yatmam ama içim kavruluyor yazıyorum o yüzden buraya
Benim söyleyecek sözüm yok böyleleri değer görür zaten. Ne yapmak istiyorsan onu yap 🤙🙏
Ben senden hoşlanıyorum ama
Hak ettiği gibi davran kesinlikle