AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kalp ile beyün savaştı. Beyin galip geldi. Kalp ise mağlup..
Kıymet bilmek konusunda hiç iyi değiliz insanlar olarak.
Sevildiğin yerde durma huyunu küçükken öğrenen bunu yapmaz...
Akılsız oldukları için
Ruh hastasısınız çünkü
Haketmeyenlere şans veriyosunuz bile bile çünkü nedense sadece sert mizaçlı tipleri , pislikleri yakışıklı buluyosunuz
Senin de pek iyi oldugun söylenemez tercih edilmiyirsun diye iyi insan olmus olmuyorsun
@Neva07 biliyorum kaba davrsnıyorum ondsn
@Neva07 çünkü benim gibi tiplere gelince yakışıklı bulmuyosunuz
@Neva07 eli yüzü düzgün tatlı erkekleri yakışıklı bulmuyosunuz ben cidden iyi biriyim ama artık canıma tak etti 24 yaşıma giricem Ağustos'ta hala bir kızın elini bile tutamadım
@Neva07 ne alaka peki neden ezik gibi tıp dedin
İyi insan olduğunu düşünmüyorum
@Neva07 tipimde ne var
Kadınlara sallıyorsun sırf tercih edilmediğini için ensene vursak ekmeğini alacak bir tipe benziyorsun vasfını ne? İlgi alanın ne? Kendini hangi alanlarda gelißtiyirsun
@Neva07 senin kalbini s...
@Neva07 gelisitiryorum zaten eşik tip değilim
@Neva07 neyse ya klasik TC kızı işte sert mizaçlı olmayınca hemen ezik tip de
@Neva07 söyledillerimin doğru olduğunu sende biliyorsun sert mizaçlı şerefsiz tipli değilse bakmıyorsunuz malsınız
Senden bir cacık olmaz bu kafayla devam edersen ömür boyu yalnız kalırsın
Kadınlara suç atmak yerine önce bir aynaya bak nerde hata yapıyorum diye
@Neva07 aynaya mı hehhh evett çirkin itamını da aldık
Noldu efendi bir erkekten boktan hasta birisin Git tedavi ol
@Neva07 sizin kanınkz bozuk olum ben hata yapmıyorum sizin boktan erkek zevkiniz nedeniyle sapım
@Neva07 hata bende degil
Hayır hata sen de
O yüzden yalnızsın
@Neva07 tamam başka soru yok dediklerim doğruymuş Türk kızları benim gibi tipleri yakışıklı bulmuyor kansızlar sizi
@Neva07 hasta olan sizlersiniz mal haketmeyenlere şans veriyosunuz bile bile soru başlıgın bile böyle
Soruyu ben sormadım tedavi ol eziklik psikolojisinde olup gideceksin hep bu kafada kalırsan sonun kötü
@Neva07 hata sizde sende aynısın işte sende çirkin diyosun iste ruh hastası, senin gibi k8zlarla dolu ülke nasıl saplıktan kurtuliyim ruh hastası
@Neva07 çirkin diyosun ne ezikliği
@Neva07 hala eziklik psikolojidi diyosun lan mal nasıl bı ruh hastasısın kendin diyosun çirkinsin diye ne psikolojisi ruh hastası kezo
Çirkin ve ezik ayni anda olabilirsin tedavi ol psikolog git ciddi diyorum normal değilsin
@Neva07 lan sen normal değilsin kezoo
@Neva07 sadece benim gibi tipleri çirkin bulan sizsiniz sen git tedavi ol neden sadece sert mizaçlı tipleri yakışıklı buluyorum diye sor psikologa
@Neva07 resmen hem suclusunuz hem de yüzsüz
Yok ben öyle tipleri de senin gibi ezikleri de hayatıma almiyirum normal insan. aliyirum
@Neva07 normal insanlarla işiniz yok
@Neva07 neyse boşu boşuna parmaklarımı yormıycam senin gibi pislik icin
İyiliğin için söylüyorum bu kafada devam edersen hep yalnızların adamı olursun. Git adam gibi bir tedaviye başla bu kötü bir şey değil sonra kendini geliştir spor falan yap
@Neva07 ne tedavisi gelen geçen çirkin diyor sorun nasıl bende ruh hastası lan tatlı tipleri sevmiyosunuz yakışıklı bulmuyorsunuz sorun sizde sen git tedavi ol toksik pislik
Tamam anlaşıldı yobaz bir tipsin ağlamaya devam et sen
Hala bana tedavi ol diyosun lan ruh hastası çirkin bulan sensin , her gelen çirkin buluyor soeun sizin hastalıklı erkek zevkinizde siz tedavi olun ben değil
@Neva07 lan ne yobazı canım
@Neva07 yakışıklı bulduğunuz tipler ortada ben miyim tedavi olması gereken defol git lan
Kendiniz bilirsiniz, bizden yana hava hoş.
Bilmem
Akıllanmaz bencede
Gerçekten neden?
İnsanoğlu işte hep olmayanı istiyor
Aferin
Üzücü