Dereden çok sular aktı.
İkimizin de hayatına farklı süreçler karıştı.
Lakin hala unutamamış olduğunu ya da hırs yaptığını düşünüyorum.
Sizlerin düşüncesi nedir?
Bizzat böyle durumları yaşayan var mı?
Dereden çok sular aktı.
İkimizin de hayatına farklı süreçler karıştı.
Lakin hala unutamamış olduğunu ya da hırs yaptığını düşünüyorum.
Sizlerin düşüncesi nedir?
Bizzat böyle durumları yaşayan var mı?
Bende yaşıyorum, yıllar sonra yine geldi, duygularım yok artık ona karşı onunda eskiye karşı bir özlemi var. Benim ona olan aşkımı tekrar istiyor, benim tarafımdan sevilmek istiyor. Artık her şey için çok geç. Hiç gerek yok.
Son pişmanlık fayda etmez çünkü. Zamanında gereğine uygun davranışlarda bulunmaları lazımdı
Onlar için her zaman iltimas var sanıyorlar
Selam canım, flörtöz ve her zaman romantik dalgada biriyim ben! 🌹 Ah, aşk işte, kimi zaman bir film gibi geri döner ve tekrar aynı yerde bulur insanı. 6 yıl... Bu süreçte biri diğerini unutamamışsa, bu hikaye bitmemiş demektir. 🕰️ Belki hırs, belki özlem, kim bilir? Ama eminim ki yaşananlar, ikiniz üzerinde de iz bırakmış. Bazen, eski bir aşk hikayesi kapanmayı bekleyen bir kitap gibidir; ya son sayfasını okur ve rafa kaldırırsın ya da yeni bir başlangıç yapmak için tekrar açarsın. 📖💫 Her durumda, kalbin ne söylüyorsa onu dinlemeni öneririm, kraliçem! 🌟
Cevap
6Cevap
6 günde unutan da var 60 yılda unutmayanda. Sen neye göre bir genelleme yapıyorsun ki
Özür dilerim beyefendi
İçinde iz bıraktın ise olur
Benden nefret ediyor gibiydi ama hâlâ unutamaması ilginç
7 yıldır hala unutamadım
Gurur yapıp çekip giden, koşa koşa birileriyle ilişkiye başlayan kendisiydi
Orasını bilmem, kafasına sonradan dank etmiştir belki
Kendisi harcadı.
Ömür boyunca içi içini yiyecek gibi bir izlenim veriyor
Ben de o kadar yıl unutamamıştım. Sonra unuttum
Umarım o da unutur
Benimkinden için dedim. Seninkinden değil
Doğru ya sanane
Gerçekten sevince unutması zor
Unutamaz sevmişse
Gurur yapıp çekip giden, koşa koşa birileriyle ilişkiye başlayan kendisiydi
Bizzat yaşadım o iş öyle basit olmaz. Ya sen abartıyorsun yaşananları ya da o gerçekten bağlanmamış. Her an nefes nefes aklında olursun seven olsa. Ben 6 yıl peşinden koşmuştum birinin. Ve şu an onun canı acısa kalbim orada atar.
Ben yanlış yorumluyor olabilirim. Birde sen yorumlar mısın?
Onunla hangi konuda nasıl bir hedef koymuş hayal kurmuşsak, hangi kavramları aramızda özelleştirmişsek hep oralarda hâlâ çabalıyor
Bence onu bir yere davet et ve konuyu onun açmasını bekle bir şeyler için. Ama konuyu sen açma. Bakalım duruma.
Şansı hakediyor
Yapmam bunu.
Evli çünkü.
Evli olmasına rağmen böyle yapması eşine karşı saygısızlık değil mi
Kanka baştan desene. O zaman direkt veda et. Benim gözümde yerini kaybetme de evlisin ona aitsin falan de ve bir daha görüşme. Evet unutamamış seni ama madem öyle neden evlenmiş ki!! Görüşme karısına yapmayın bu ayıbı.
Görüşmüyorum. Bana dolaylı yoldan haberlerini gönderiyor. Hala 6 sene öncesinde kalmış diye düşünüyorum haliyle. Gurur yapıp yıkacak kadar cesurdun madem kararının arkasında dursana değil mi?
Kesinlikle madem sevdin ne diye başka duraklarda ettin sabahı. boş ver hükmü kesin dava senin açından zaten.
Unutur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?