İş arkadaşım kendisi. Duygularını bana bir kaç kez açtı, reddettim her seferinde. Aslında seviyorum kendisini. Bana son itirafında ben her şeyi görüyorum, yine kaçacaksın seni sorguluyorum diye biliyorum ama bana döneceksin geri. Şimdi git istersen ve geri gel, beni bekliyor bulacaksın, seni bekliyorum dedi. Ee haliyle aramız açıldı 2 hafta önce. Kavga ettik baya büyük. Sizce gitsem şu an barışmak için gerçekten bekliyor mudur beni?
Güncellemeler
+1 yıl
Of kadersiz başımmm
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bekliyordur erkekler kadına küsmez
Başka ihtimalleri de değerlendiriyor ama değil mi o süreçte
Ne gibi
İnstagramdan bir sürü kadın eklemiş
Sen gidince hepsini siler. Avcı gibi düşün av yakalayamayınca geri döner
Emin misiniz? Ya silmezse?
Özelden konuşalım
Hayır
Başka bişey diyecektim neyse boş ver
Olsun sorun değil
Hoşcakal
Okey baby lets go
👍 byy
🖕🏻
Orta parmak niye gösteriyorsun şimdi
Erkek bekler
Başkalarını ekleyip duruyor ama instagrama
Napsin sen umit vermiyon adama bostami kalsin simdiki önemli değil swn gittikten sonra onemli
Ben sordum ona bir kere , can sıkıntısından konuşuyorum, hiç birinin önemi yok ki bir kaç gün konuşuyoruz bitiyor zaten dedi.
Tamam iste konuşuyor sanal seks yapıyorlarsa yapıyor yolluyor kusura bakma açık konuşurum ben
İğrenç ya, öyle bir adamla nasıl başa çıkayım ben
Sende kesin sevmiyin öyle şeyleri
Sevmiyorum bana göre değil sexting
O zaman sıkıntı
Niye ne alaka?
Neyse boş ver
Bütün erkeklerin bunu istediğini sanmıyorum, hatta ciddi düşünen erkekler bundan rahatsız bile oluyor , daha önce evlenmek isteyen de oldu benimle , onda hiç böyle hal tavır yoktu
Oyy oy ne diyim tamam dediğin gibi olsun
Hayır ya sen erkeksin sonuçta. Belki ben bilmiyorum bu işi. Gereğinden fazla masum bakıyorum belki. Lütfen aydınlat beni. Bize hep değer veren erkek böyle konulara girmez diye öğretildi
Bak diyelim ben seninle arkadaş oldum 3 5 gün belki 15 gün sonra mutlaka cinsellik konuşmak isterim çünkü bu ihtiyaç herkesin ihtiyacı eğer sen bana bu konuda sırtını dönersen olduğun şeyi olmamış gibi anlatmış olursun buda seni benden soğutur bende seninle sadece bir müddet daha normal konuşurum sıkılınca da yol verrim
İstersen dm
Yok istemem dm. Bu benim eski iş arkadaşım. Kapalı kadınım ben. Nasıl biri olduğumu biliyor. Beni 5 yıldır tanıyor. Sanaldan tanışmadık, ona olmadığım rahat biri givi de davranmadım ben. Ne olduğumu bilmiyor muydu gelirken? Neden yıllardır kovaladı, aşığım seviyorum hoşlanıyorum diye zırvaladı. Yalanmış demek ki, insan sevdiğine nasıl der uzak dur diye
Sevmemis demekki
Haklısın
Sevse öyle olmaz
Evet bekliyordur
Ama instagramdan bir sürü kadın eklemiş
umudunu kaybetmis demekki o yüzden arayışa çıkmış
Geri gitsem kabul etmez o zaman, belki de buldu aradığını