Ülke batarken Türk kızlarını tek derdi çilekli süt ve zengin erkek bulup "tatlı" hayat yaşamak.. Bu ülkede kadınlar bi erkekle tanışmak için hiçbir çaba göstermezler , yüzüne bile bakmaz telefonla oynar ve iletişim kurmak tnaışmak çabalamak nedir bilmezle rkolaya alışmışlardır , telefondan buldukları insanlarla vakit geçirrirler.. Çoğu kadın hoşlandığı erkekler değil sokakata soyala hayatta sadece kedi ve köpeklerle iletişim kurabilir.. Bunu en büyük nedeni akıl hastası piisliik ilişki uzmanlarından aldıkları yamuk akıllar, bu yanlış yamuk akıllarda kadınlara erkekten KAÇIN , erkek KÖPEKTİR sizi kovalar deniliyor! ama HAYIR bizler köpek alan değiliz, biz erkekli KÖPEK zannedip durup dururken peşinden koşacak sananlar esas KÖPEK onlar.. Hiç kims eistenmediği yerde zorla dURMAZ, düzgün bir erkek ASLA durmaz. Aşk sevgi karşılıklıdır ama Türk kadınına otur MAL gibi bekle aşk ayağına gelsin, sen hiç çabalama tanışmaya konuşmaya sevmeye hiçbir çaban olmasın diye telkinler veriliyor beyni yıkanıyor çocuğunun pisspisss propaganda videolarla. Gerçekte ise hiçbir erkek kendisine bakmayan ilgilenmeyen kime baktığı belli olmasın diye GÖZLÜK takan , kimseyi duymak istemediği için dev kulaklıklarla gezip muziği sonun akadar açana bir kadına ZORLA gidip ZORLA tanışmaz? düzgün hiçbir erkek istenmediğiy erde zorla durmaz ! pizzayı bile SEN sipariş edersin ve öyle sana gelir ama Türk kadını kendi sipariş etmediği pizza kapısına gelsin hatta o kaçsın pizzacı onu zorla kovalasın zorla pizzayı yedirmeye çalışsın istiyor ama neyazıkkıki bu filmin sonu akılhastanesinde tımarhanede bitiyor.. pissliik ilişki uzmanları nın sırf takipçi yapmak için söyledikleri YALANLAR patlıyor.. kadınları çoğu domuz gibi yabani kasıla kasıla sokaklarda BOŞ BOŞ geziyorlar , bi erkekle tanışmaya konuşmaya hiçbir çabaları YOK , ellerinde telefon acizce ezikçe telefonla oynayıp duruyorlar tek yaptıkları o telefondan buldukları tiplerle sanal yalan aşk hikayeleri yaşamak..
Gerçek hayatta kalbi karşısındaki insanla tanışmak için hiç çarpmamış , hiçbir heyecan duymamış , erkeği KÖPEK olarak gören elindeki telefonu alsan insanlığı kaybedecek tiplerle dolu bir zamandayız. Bir erkek önce hoşlandığı kadına uzakta bakar ama bnilmez? o evlimi sevgilisi var mı? sözlümü nişanlımı? kimdir nedir? kadından 1 yeşil ışık bekler ama Türk kadınlarına erkeğe saygısızlık yapma erkekten kaçma dışında hiçbir insanlık tanışma iletişim "merhaba" diyebilme meziyeti yeteneği öğretilmediği için artık çoğu kadının tek yaptığı ağzını yemek yemek için kullanmak ve telefonKEŞ gibi yaşamak. Sokaklar kasıla kasıla yalnız gezen , sürekli ben çok güzelim diye kendi kendine konuşan kadınlarla dolu.. böyle devam etsinler.. Düzgün erkekleri anca rüyalarında görürüler.. ayrıca etrafa bakıyorum gözlemleiyorum artık kadınlar bu kafayla bu narsistlikle ego kibir ukalalıkla kimseyle evlenemezler , evlenselerve 1hafta sonra ayrılırlar. Kadınlarda çok büyük bozulma erkeğe saygısızlık kişiliksizlik ukalalık yoğun Narsistlik var. Bir kadın "adam gibi adam YOK , erkeklerin hepsi aynı" diyorsa ki çoğu diyor.. bunlar kendileri boazuk arıza akıllhastası oldukları için ve düzgün erkekleri saygısızlıktan ilgisizlikten kaçırıp sadece SAAPIKKlarla tanışabildikleri içindir..(Çünkü sapııklar MAL gibi oturup bekleyen her kadına zorla gidiyor zorla tanışıyor sadece yatıp kalkmak için, tanışmaya hiçbir çabası olmayanları hep aynı kötü erkekler zorla gelip bulurlar.. İlişki uzmanlarına göre bu saapık erkekler CESURmuş :-) komediii.. seven her erkek CESURdur ama sevdiği kadın karşılık verirse ona 1 yeşil ışık yakarsa. Bu kadar şey yazdım çoğu MAL yine aynı şeyi yapacak, uzun zun yazmışsın ne anlamısız şeyler bunlar okumaktan sıkıldım diyecekler ve yine DEjaVu yaşayıp kendi belalarını bulacaklar :-) Bu ülkede bu insanlarla hiçbir şey değişmez.. IQ sıkıntısı var
Üşenmedin mi yazarken bu arada genelleme yapma erkeklerden bazılarıda para için anlamlar evlenmek istiyor şart koyuyorlar evi üzerimize taparsan evleniriz diye 🥸 ben genelleme yapıyor mühüm erkekler hakkında sen de yapmayacaksın
@Derinn0078 Canım nasıl isterse öyle yorum yaparım , sana SORMAM. sen ancak sokakta tasma takıp gezdirdiğin köpeğe emredersin benim için senin sözlerin yokuştan aşŞaa kasımkpaşaaa