Beleşçiliği, dişil enerji artar diye örtüyorlar ama öyle bir şey yok dişil enerji olması için bireysellik bilinmeli önce. Yani çok saçma neden sevdiğim adama maddi yük olup psikolojisini olumsuz etkileyeyim, öyle yapanlara da saygı duymuyorum aksine erkeğe muhtaç zayıf bir tip olarak görüyorum o tür tipleri
AI Persona’ya Sor

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Asalak değilseniz kimseye yük olmamaya çalışırsınız
Bazıları öyle demiyor dişil enerji düşüyormus tam komediler
Sanırsın angelina Jolie oluyorlar
Ben parayla deniyorum zaten hepsini hah. Gerçekten böyle düşünüyorsan bulucam senii gidiyoruzz maldivlere tatile hahaaa
Kendi maddi gelirim olunca yaparım babamdan başka erkeğin parasını almam veya harcamam
Anlayabiliyorum. Kimseye muhtaç değilim vibe’ı veriyorsun ve de bu hoş bir şey. Kendi ayaklarının üzerinde durabilen kızlara saygı duyuyorum. Diğer sadece paraya bakan kızlardan daha üstünsünüz bazı konularda ama daha az değer görüyorsunuz gözlemlerime göre, duygusal olduğunuz için. Ama benim gibi erkekler biliyor ki dominant kızları domine edince o ilişki her zaman mutlu bir şekilde yürüyor. İpleri iki dominant taraf ta bazen bırakması şartıyla hah. Başka konuya geçtim ama anladın sen benii
Öyle gözükmek için yapmıyorum ailem özellikle annem bu düşünce de yetiştirdi özellikle sevgili zamanında asla sevdiğim kişiye maddi yük olmamayı kendim birey olduğum için bunu kendin yapmalısın derdi. Mesela benim maddi gücümün yetmediği bir şeyi neden sevdiğim adamdan isteyeyim
Böyle düşünce aktaran bir anneden akıllı bir kız yetişmesi şaşırtmıyo. Neden olduğunu aslında sen de bende içimizden biliyoruz😄 güçlü kızlar her zaman hoşuma gitmiştir hemcinslerim senin gibileri sevmiyo kendilerini düşük gördükleri için bence. Ama benim hoşuma gidiyo güçlü kızlar. Onları ne kadar çok mutlu edersem bende o kadar mutlu oluyorum çünkü. Bende böyle yetiştim kendi ayaklarımın üzerinde durdum hep kendime güvendim hep kendime inandım arkama hiç bir zaman güvenmedim. Annemin babamın parası olmasına rağmen onlardan istemedim. Bu beni güçlü bir birey yaptı yalnız başıma bile olsam bütün dünyaya yalnız kafa tutabilirim. İnsanlar da bunu bildikleri için psikolojikmen beni kandırmaya çalışıyolar ama her şeyin farkındayım sadece aptalı oynamak hoşuma gidiyo böylece herkesin gerçek yüzlerini görebiliyorum ve içimden bir fikrim oluyo. Ve onlarada söylüyorum bunu. Ama biliyorum ki bir kız a*p*t*a*l*ı oynarsa bu onun gerçekten öyle olduğu anlamına gelmiyo sadece bu bi taktik biz erkeklere. İstisnalar harici tabi. Aslında şunu fark ettim her şeyin farkında olmak hem çok iyi bir şey hemde kötü :))
Tamam sen sevgilinin yanında Seyit Onbaşı gibi dolaşırsın
Dolaşırım saçma sapan batıl şeyler yüzünden saçma sapan ima da bulunuyor sonra erkekler tüm kadınlara
Ne tür ima?
Paragöz olarak görüyorlar ya da parayla kadınlara her şeyi yaptırabileceklerini zannediyorlar
Maddi beklentin olsa da olmasa da bazı erkekler böyle görüyor zaten. O tipler de genellikle fakir kesimden. Eğer belli bir statüde eğitimli adamlara denk gelirsen zaten senin için her şeyi sen demeden yapar. İsteğini geri çevirmez. Zamanla erkek maddi yatırım yaptığı kadını kaybetmek istemeyecektir. Erkeğin emek vermesi daha çok maddiyatla ilgilidir. Aman harcamasın aman parası gitmesin diyen kızlar en kolay gözden çıkarılanlardır. Bu kız kendine değer vermiyor ben neden vereyim der erkek. İstemeyip istemeyip birden istersen o zaman işte paragöz olursun.
Adamın parası varsa sevgilisi için harcıyorsa kimseyi ilgilendirmez
Çok haklısın
Akıl işi değil
Haklisin kral