Herkes fotoğrafımı görebilir ama sen göremezsin diyen erkek ne demek istiyor
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Erkekler Ne Diyor
herkes bendeki cevheri görebiliyor ama sen m a l sın demek istemiş
kabalama böyle bir şey demiş
Ahaah olay şöyle oldu bana dedi ki engelini kaldırıyorum normalden yaz bende yazmadım tekrar dedi normalden yazarsin yazmadım işte o ara engeli açmış olmalı sonra tekrar engellemiş ve herkese fotosunu açmış yani sizce ne demek istiyor
kızgın sana sanki ama nebiliyim hiç bi kızda engelini kaldırdım hadi yaz deyince hemen yazmaz, daha yumuşak bir dille sölemeliydi. Sen bundan hoşlanıyosun çocuk falan istiyon belli :D
Ya aramız kavgalı olduğu için o tarz bir üslupla söyledi. Peki diğer olay ne yazmayınca herkese açıp engellemesi
sana stop çekmiş ofsayta düşmüştüm, oyundan alıp yedek kulubesine yollamış, diğer kızlara gel gel yapıyor, bir ihtimalde seni ske ske hizaya getirme girişiminin ilk adımları yani kıskabdırma ve buna sana sahit etmek...
nie kavga ettiniz, uzun yazma ama okumuyorum :p
Bizim aramızda ki olay beni başka kızla kiskandirma oyunu kurdu diye bitti. Başka kızlara nasıl gel gel diyor. Bu arada tekrar engelleyip herkese profilini açması bana mesaj değil mi?
e oyun olduğunu anlamıssın niye şans vermedin ki, benim için oynamadı ki o oyunu demi ama.:-d
mesaj olma ihtimali var ama yeter deyip tamamen silme de içerebilir. Asıl oyun bu aslında :P
Anladım ama başka şeyler vardı öncesinde bir de insanalrin içinde kurdu arkadaşlarım vardı. Peki sence şey diyor mi bana işte tekrar engelledim fotomda herkese açık
brad pit mi bu? bu anlattığın olduysa o ilişkiden olmaz. Seni engellemiş ama maşşallah takip ediyosun bi şekil, o da biliyordur. El yükseltip deliir me seviyesini yükseltmeyede çalışıyo olabilir. Ya buna ayırdığın zamanı bana ayırsaydın şu an 2. çocuğunu seviyor olundun :p
Biliyor mu acaba başka numaradan gördüğümü? Beni delirtmek mi istiyor djjdkd
bilir bilir bilmez miii
Nerden biliyor sence? Öncesi arkadaşımdan yazdirmistim o yüzden mıdır? İki kere arkadaşım yazdı
yani büyük ihtimalle ama kızlar daha meraklıya ondanda birde seni tanımıyor mu bilir yani, oyunu bozmak için bi oyun sırası sende :p zenci kankan var mı ya da belli belirsiz bi erkek sok, sanırım mutluyum vs gibi açık uclu seyler yaz görsünn
Bir şey diyecem şimdi sence engeli açıp tekrar engelleyip herkese fotosunu açınca ben göremiyorum herkes görüyor olmuyor mu özellikle belli oluyor yani bana karşı bir mesaj mi sence
bende engel atacam var ya şimdi :D görüntü o dediğin gibi ama
Yaa engellmee dkkdd sen dedin ya hizaya getirmeye çalışıyor biri de dedi ki pişman ettirmeye çalışıyor herkese var sana yok diyerek benzer şeyler dimi hizaya getirip pişman ettirme
yok engellemem seni delimiyim, belki lazım olursun -.-
değişik bir ilişkiniz var. Olucan mı opişman peki
Pişman ettirmek ve hizaya getirme aynı şey mi
Yoo herhalde aşığım seviyorum dememi bekliyor
aynı şey bence, sendede aşığımm diyecek dudaklarına yapışıp kucağına atlayacak bir tip yok sanki, o enerjiyi alamadım
sen entrikacı birirsin :))))) senle zaman iyi geçer olmazsa yaz beni hacııı
Entirkaci olduğumu nasil çözdüm fjdk
Entirkaci olduğumu nasil çözdün djkdkd
ne biliyim öyle hissetiim, narsisizm de var güzel ve seksiysen yakışır ama uğraştırı insanı sıkıntı o biraz
Narsist olduğumu nasıl anladin jdkdkd ayrıca yola mi getiriyro beni yoksa aranıyor mu sence
kimin açısından bakıldığına göre değişir, ne açıdan aranıyor mu
Hani herkese fotosunu açıyor gruplarda kızlar görsün ona mesaj atsın
kızlar atamıı ki, bu yağdırıyordur
Ha kızlar mesaj atmaz diyon
atar atmaz diye bir şey yok ama çoğunlukla erkekler atar, o atıyodur deniyodur.
Olabilir fmf
Ben nasıl yola gelecem arayıp konuşalım falan mı diyecem aramadan engellememis herhalde çünkü istersen arayabilirsin demisti
ben olsam seni s ke s ke yola getirirdimde onu bilemem kafasındakia ama engeli açatr belli zaman sonra ordan yaışmayla seni hizaya sokabilir
Aramızda ki mevzu biraz hakaret iftira ve kavga ksksksk biraz zor tabi ama bence benim buzları eritsem o da yok demez çünkü sana yazmam artık diyince sıkıntı yok ben alışiğim dedi bana
doğru karaı sen vereceksşin aslında sen eritsen hayır demiyecek
Onu nasıl anladın😹
senin yazdığını tekrar ettim sadece :)))))
Dedin ya hayır demeyecek onu nasıl anladın dkkdk
bu da meyilli sana senden karşılık görmüyo yoksa seni nefessiz sever yalan mııı
s ker olacaktı KS işime karışma yawww :/
Bilmiyorum ki meyilli mi sence
sende ona meyillisin ama niye olmadı bunu nasıl başardınız bana bi anlatmanız lazım aslında, o meyillii bence arada 31 çekiyodur sana
Shshshsh başaramadık o peşinde koşturmaya çalıştı ben koşmadım inat gurur korku ozguvensizlik olmadi
olabiliyor evet, bende de var böyle şeyler ama şimdi affetmem :D
Sen onun meyilli olduğunu mu düşündün djdj
o lafı eden meyillidir bence
Ben artık yazmayacam diyince sıkıntı yok alışığım diyen mi
hem bu, hem de herkes görüyo sen göremiyon var ya ondan
Herkes görüyor ben göremiyorum havasını bana mı yaptı bilmiom😹
sana dediya
Bana öyle demedi ki sadece engeli açtım dedi yazmayınca tekrar engellemiş ve herkese fotosunu acmis ben de dedim herhalde öyle diyor dkkd
yenisi bul, bu çok karışık ilişkii
Ahshsh
öyle ama yaww
Sence neden sana yazmam artık diyince sıkıntı yok ben alışkınım diyo
lupa döndük valaa bunu cevaplamadın mı, tam karşılık vermediğini söylüyor, giyiymin nasıl genel
Tam karşılık vermediği ne anlamadım valla
mecburen sana kaldım valla :( sevisecek kızda yok şu atte :p
ambole oldum ambole ettin beni :))))
yani adımlarına karşılık vermek istemedin dedim. Güvenilmez mi buldun yoksa exsini bak artık ex dedim
Ya onu sormuyorum beeh kskd dedim ki ben sana yazmam artık diyince neden diyor sıkıntı yok ben alışkınım:D
haaa bu alışkınım derken bak aklıma şu geldi. bu senden öncede böyle ortada kalmış olabilir
Onu mu demek istiyor yoksa ben sürekli yazıyordum alıştım yazmana mi diyor yoksa senin gibi hesap soran çok demeye mi getiriyor
enrjimi yiyon var ya , sevgilin olsam 7*24 şey yapardım seni, helppppp :H
bak ne yap biliyor mususn engeli kaldırınca yaz bi buna sonra ak gitsinnn
Yok yazmayacam
neden
Ne gerek var
Gurur diye bir şey var
var tabi aşılmayacak bir şeyse niye takip ediyon ki adamı
Asilmayacak bir şey tabi.
artık önündeki. maçlara bakacan artık
Ben fotomu herkese açtım jssj
ben göremiyorum : /