Bu resimdeki kız kürt kızı

Türk erkekleri için hazırlanıyormuş burdan belli Kürt kızların Türk erkeklerine hayranlığı ESKİDEN BU KADAR GÜZELLEŞMİYORLARDI NE OLDUDA BÖYLE OLDULAR?
Bu resimdeki kız kürt kızı
Türk erkekleri için hazırlanıyormuş burdan belli Kürt kızların Türk erkeklerine hayranlığı ESKİDEN BU KADAR GÜZELLEŞMİYORLARDI NE OLDUDA BÖYLE OLDULAR?
Bu Türk Kürt Meselesini son 1 yıldır mülteci sorununu gündeme getirmemek için sosyal medyalarda sürekli kaşıyorlar. bunu yapmanız için sizi bir araya toplayıp para mı verdiler yoksa ciddi ciddi aklına gelip gelip mi kaşıyorsunuz şu türk kürt meselesini.. ya da neden Kürt Türk Laz De Türk Çeçen De Türk Abhaz De Türk Boşnak de Neden özellikle Kürt merak ediyorum.. ?
Cevap
9Cevap
Ne âlâka ya. Ne kadar saçma bir yazı... Herkes faklı ırktan beğenebilir. Ben Kürdüm, Kürt erkeklerini beğeniyorum. Biri bir şey dedi diye genelleme yapma...
brat pit gibi türk erkek olursa yanında ne yaarsın türk erkeği savaşcı ruhlu kürtler değil kürt erkekleri krodur yigit gibi adam istiyorsan türk erkeğidir
Bizim türk kızları erkeklere sahip çıkmazsa ellerindekileri de Kürt kızlarına kaptiracaklar 😅
Olabilir benim babannemin anne tarafı Kürt zaten zamanında Türkler den Kürtler birbirlerine kız alıp vererek karışmışız
Etrafımda ve sosyal medyada çok görüyorum Kürt kızların Türk erkeği ilgisini
Ayrım yapmayın Kürt Türk yok hepimiz Türküz kim ne derse desin bu böyle yazılır
Aynı tipte buğday tenli ve acık kestane saclı Türk kızı bunun yanında altın gibi parlar
Yok aleyna tilki bu
Başta ne diyor 4 harfli bir şey diyor okunmuyorda
Güzeller
Bu güzel mi🙄