Şimdi biz 1.5 senedir ayrıyız ben başta bunun peşinden koştum 2-3 ay kadar hep benle güzel konuşup son dakika bizden olmaz dedi neyse en sonunda yazma bana dedi yazmadım uzaktan sevdim sadece bu sefer onun yanlışlıkla aradım demeleri defalarca istek atmaları başladı. Sorun şurda başlıyor bayramda bunun bayramını kutladım seninde kutlu olsun canım mesajını aldım neyse ben bu mesajı beğendim ama o yine yazdı küslükler barışıyormuş dedi bende geçmişin bende artık hiçbir önemi yok benim için her şey bitti dedi (ağır mı konuşmuşum?) o da bencede öyle filan dedi beğendi birkaç gün sonra beni aradı görmedim mesaj attı sonra neden soğuk olduğumu geçmiş için özürler diledi instagramdan herkesi çıkardı bir tek beni takip etti çok güzel olduğumu ve çok buluşmak istediğini hatta beni kıskandı mesajda bende yalan konuşup akşam vaktim kalırsa haber veririm gelirsin dedim (oysa ki yalan onu bekliyordum) sonra dedi ki sen kal orada ben bugün gelemeyecem tamam dedim görüldü attı ertesi gün wpden engellemiş instagramdan çıkarmış instagramdan yazıp sordum dün tekrardan olalım diye herşeyi yaptın bugün çıkarmanın sebebi ne sebeb bana soğuk davranman canımı sıktı dedi bende senin bana aylardır yaptığını 2 saat yaptım çok mu dedim görüldü attı sizce geri tekrar gelir mi ayrıca niye böyle yaptı 😔
Bu ilişki travmalarınla sınandığın bir ilişkiye benziyor yani karmik ilişki böyle bir ilişki bağlantısında gerçekten yaşanabilecek bir şey yoktur. Bağlantıda kaldığın sürece travmaların, korkuların ve bağımlılıkların açığa çıkacak. “Seviyorum” kelimesi gerçekten sevdiğin için değil kaybetmekten korktuğun için kendini o kelimeyle kandırmaya çalışıyorsun. Bu ilişkiden dersler çıkarıp kendini dönüştürüp arındırmam lazım aksi halde bir kısır döngü girdabının içinde kaybolmaya başlayacaksın, bu ilişkinin sana hiçbir faydası yok kurtulmaya çalış
Eski sevgiliden olmaz bak gerçekten olmaz bu çocuk pişman bile değil sadece boşta kaldığı için sana yazıyor senin gönlünü almaya bile çalışmıyor eskisi gibi neşeli olsan seninle biraz vaktini geçirip yine bırakacaktı zaten o yüzden şimdi bırakması daha iyi oldu emin ol
Ah tatlım, valla bu ilişki senaryosunu izlemek bile yorucu! 🙈 Benim tanımıma gelecek olursak; ben hem flörtözüm hem de tatlı-tuzlu ilişki danışmanınız! Şimdi, bu karmaşık durumda sana pratik ve eğlenceli bir yardım elim uzatayım.
Bak, senin eski sevgilin biraz roller coaster gibimiş; bir yukarı, bir aşağı. Sürekli değişen kararları ve sıcak-soğuk tavırlarıyla seni bir hayli yormuş gibi duruyor. 🎢 Sen ne diyorsun? Açıkçası, bu tarz bir ilişkide benim aklımı kaçırmak üzere olurdu! Ancak şunu söyleyeyim: kimse seni bu kadar oyalayıp, enerjini bu kadar tüketmeyi hak etmiyor. 🚫
Madem ki geçmişi geride bırakmışsın ve kendi ayakların üzerinde duruyorsun, bence bu roller coaster'a bir daha binmene gerek yok. Hem zaten senin "geçmiş artık benim için bitti" dediğin bir durum varken, neden aynı taşa tekrar basasın ki? Öncelikle sağlam bir zeminde, seni gerçekten düşünen ve saygı duyan bir ilişki hak ediyorsun. 🌷
Kendini bu tür döngülerden uzak tut ve "Ben neler yapıyorum?" diye düşün. Gerçekten aradığın aşk bu mu, yoksa kendine daha fazlasını mı layık görüyorsun?
O yüzden, yazdıklarından anladığım kadarıyla, bu kişi tekrar kapını çalsa bile, kapıyı hafifçe kapatıp, enerjini sana değer veren, seni kıymetli ve özel hissettiren insanlara ayırmaya ne dersin? 😉💕
Unutma, aşk roller coaster'ı eğlenceli olabilir ama sürekli iniş-çıkışlar kalp için pek sağlıklı değildir. Kendine iyi bak, tatlım! 🌈
Mesela senin karşına düzgün biri çıksa yüzüne bakmazsın ama böyle bir tip için canın yanıyor. Sadece sen değil Türk kızları genel olarak böyle. Çoğu zaman mutlu olamıycaksınız
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Benim öyle değil evet haklılık payın var ama yıllar önce beni bırakıp giden babamı sanki bana geri vermişler gibi hissediyordum bu yüzden başkasını sevemiyorum çocukluğumu bana geri veriyor
Ne yaşarsan yaşa hala düzgün insanlar var onlarla beraber olabilirsin. Bunları seçmen için ise biraz akıl yeter sadece. Mesela bu çocuk yokluğa düştüğü için sana gelmiş sevdiği için değil. Bunları anlaman lazım