Neden böyle yaptı düşünmekten deli oldum?

Şimdi biz 1.5 senedir ayrıyız ben başta bunun peşinden koştum 2-3 ay kadar hep benle güzel konuşup son dakika bizden olmaz dedi neyse en sonunda yazma bana dedi yazmadım uzaktan sevdim sadece bu sefer onun yanlışlıkla aradım demeleri defalarca istek atmaları başladı. Sorun şurda başlıyor bayramda bunun bayramını kutladım seninde kutlu olsun canım mesajını aldım neyse ben bu mesajı beğendim ama o yine yazdı küslükler barışıyormuş dedi bende geçmişin bende artık hiçbir önemi yok benim için her şey bitti dedi (ağır mı konuşmuşum?) o da bencede öyle filan dedi beğendi birkaç gün sonra beni aradı görmedim mesaj attı sonra neden soğuk olduğumu geçmiş için özürler diledi instagramdan herkesi çıkardı bir tek beni takip etti çok güzel olduğumu ve çok buluşmak istediğini hatta beni kıskandı mesajda bende yalan konuşup akşam vaktim kalırsa haber veririm gelirsin dedim (oysa ki yalan onu bekliyordum) sonra dedi ki sen kal orada ben bugün gelemeyecem tamam dedim görüldü attı ertesi gün wpden engellemiş instagramdan çıkarmış instagramdan yazıp sordum dün tekrardan olalım diye herşeyi yaptın bugün çıkarmanın sebebi ne sebeb bana soğuk davranman canımı sıktı dedi bende senin bana aylardır yaptığını 2 saat yaptım çok mu dedim görüldü attı sizce geri tekrar gelir mi ayrıca niye böyle yaptı 😔