AI Persona’ya Sor

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Erkeklerin 3te 2si prno bağımlısı
Her yil milyarlarca dolar daha az giyinmiş kadınlara bakmak için erkekler tarafindan harcanıyor.
Erkeklerin izlemesj için daha az giyinmis kadinlarin bulunduğu mekanlar var iken
Kadinlarin izlemesi icin daha az giyinmis erkeklerin bulundugu mekanlar yoktur.
Eşcinsel erkekler, erkeklere bakarak bile kendilerini uyarabilmektedir.
Çünkü gözler ilgisini çeken şeyleri gördüğü an, beyin hemen erkegin bir yerlerine kan pompalamaya başlayarak aksiyon alır. Ve bu özellik doğuştan bulunmaktadır. Hiçbir erkek bunu kontrol edemez. Kadın vücudu gördü mü, ister istemez beyin bacak arasındaki bölgeye kan pompalamaya başlamakta. BILIM BILE BÖYLE IZAH EDIYOR. (Bunu asla kadinlar anlayamaz)
O yüzden İslam dininde kadınların örtünmesi farz.
Akıllı olan her erkek, kiskanma duygusu sahipolan her erkek... Sevdiğini başka erkeklerin arzularını kabartması için açık giyinmesine müsade edemez. Çünkü erkekleri en iyi erkekler bilir.
Tüm bunlara rağmen halen kadınlar "ben açık saçık giyinmek istiyorum" diyorsa. Keyifleri bilir.
Çünkü kadinin dogurganlik ve güzelliği önplanda olduğu için, değerli doğar. Ve değersiz bir çok insana değerli güzelliğini sunduğu an, o deģersiz adamlardan daha deģersiz olur.
Değersiz insanların arzularina hoş gidecek şekilde giyinmenin doğru olmadığını düşünüyorum.
İlk olarak kimse kimsenin giyimine karışamaz bakamaz da erkeklerin doğasında var tahrik oluyo demeyin kadınlaeda sizden tahrik olabişir sizde kapalı giyiniceksiniz o zaman
"kimse kimsenkn giyimine karisamaz" deyip... Sozlerinizin sonunda "erkekler de kapali giyinsin" demek çelişki.
Ve zaten erkeklerin çoğunluğu şort ve krop (atlet) giyetek sokaga çıkmıyor. Erkekler kadinlardan daha fazla kapali zaten.
Erkekler kadinlar gibi açık giyinse, o erkeğe "delirmis olmali" derler. Fakat kadinlar yapinca "siradan, normal. Karisamazsiniz" oluyor. CIFTE STANDART.
Ben erkeklerin yanlış davranislarini savunmak için yazmadim. Sözlerimi carpitmayin. ASLA TACIZ VE TECAVÜZDEN BAHSETMEDIM. Sadece bilimsel olarak, erkek beyninin vermiş olduğu tepkiyi izah etmeye çalıştım. Her erkek kendisini kontrol etmelidir. Ve kadinlar da kendilerini gostermemek için kendisini kontrol etmelidir. Teşhircilikten vazgecsinler.
Sizler teşhirciligi savunmaktan vazgeçiniz.
Daha az giyinmiş kadinlar gormek için paralar harcayan erkekler var iken, kadınların daha az giyinerek sokaga çıkıp, kendilerini erkeklere bedavaya göstermeleri ne kadar mantıklı?
"Aşkım, ne olur başka kadınlara bakma" diyen kadınlar var. Fakat erkek kadina "tamam, bakmam. Ama sen de erkeklerin sana bakacağı şekilde açık giyinmeyeceksin" niye diyemiyor?
Niye sorumluluk sadece erkek tarafina veriliyor? Neden kadinlar da sorumluluk almıyor? Daha iyi giyinerek?
Çok boş düşünüyosun
Bedavaya göstermek ne ya ben erkekler görsün diye mi giyiyom aptal mısın kadınlar kendilerini güzel hisstettikleri şeyi giyerler her boku üstğnüze alınmayın
Sokaktaki erkeklerin kadinlara nasil baktiklarina bakiniz. Inceleyiniz.
Değersiz, hiç bir önemi olmayan o erkeklere kendilerini gösteriyorlar.
Çevreden fazla bakış alirsalar, kendilerini güzel hissetmelerine neden oluyor.
Kadınlığı rujlara, topuklu ayakkabilara, mini eteklere indirgemeyin.
Birisi yorumlara ne yazmis? "Gördüğüm zaman kesin bakarim, çok hoş" demis. Bunu yazan bir erkek
O ruju topuklu ayakkabıları ve mini eteği kendimiz için giyiyoruz
Hyr bi abazanın yorumu
Çevre abaza dolu işte. Nasil giyinirseniz giyinin. Ben bir şeye zorlamaya çalışmıyorum.
Ben zaten kapalı biriyle evlenirim. Kıskanç biriyim çünkü 😁
Kendiniz icin giyinmiyor. Erkekler için giyiniyorsunuz. Çatlayin.
Mini etegi tasarlayan bir erkek.
Andre Courreges (Fransiz)
Ojeyi tasarlatan bir erkek.
Charles Revson (ABD)
Bikiniyi tasarlayan bir erkek.
Louis Reard (Fransız)
Erkeklerin tasarlamış olduğu giysileri giyip, erkekler icin giyinmiyorum diyemezsiniz.
MFNDMXMRJCO buna güldüm
Erkeklerin tasarladığı ürünleri giymeye devam et kanka 🙃
Edicem knk
Sonra "erkekler için giyinmiyorum" deyiver. Bizi kandirmaya çalış
Beynini sorguluyorjö
Aşağılamaktan vazgeç. Kim bilir, dışarıya çıkarken kulaklik takıyorsundur. Ve asla çıkarmıyorsundur
ben 3 dil biliyorum. Ve yazilimciyim 😂 sen ne biliyorsun? Ne tecrüben var ki
Neden öyle bişeu yapıyım ya
Bende ingilüzce ve fransızca biliyorum artı olarak resim ve müzik yeteneğil var evet daha bi iş tecrübem yok oda yaşımdan kaynaklanıyo
Sokakta bazı sözleri isitmemek için kulaklik takıyorlar. Veeee ek bilgi daha. Unutkanlik var mi sende? Aşırı düzeyde?
Hem göstermek, hem de bakanlarda unutkanlik oluyor
Ben tevrat, incil okumuş biriyim. Ve İngilizceden Türkçeye pek çok yazı çevirdim. Ve iş tecrübem senden fazla 😂 beynimi sorgulamaya devam et kankaaa
Sen özel e gelsene
Takip isteği attim
Ne bakması hanfendi
Giy ama birinin canı çekerse tepki gösterme.
türk erkekleri Araplarla aynı zihniyette hiç gelişir mi
Gördüğüm zaman kesin bakarım çünkü çok hoş
..
çağdaş türkiyemizde tabi ki böyle erkekler kalmadı.
Eğer medeniyet açıp sacmaksa bedeni desenize hayvanlar bizden daha medni.
Ben Özgür bırakırım knk ama nerede nasıl giymesini bilen biri olmalı
erkeğin şehveti vardır. kimse sana zorla şort giymeyeceksin demiyor.
Giyme kapan iyice yurtta kal görücü usulü versinler seni de gör
Gördüğüm zaman kesin bakarım çünkü çok hoş
Sapıksın
Gösterince teşhircilik olmuyor ama, bakanlar sapık oluyor
@avrasya777 ya sana mı gösteriyoz kendimizi iyi hissetmek için giyiniyox ayrıca bakma ya bakma aaaaa bakıp başka şeyler düşünürseniz sapık oluyonuz öyle hiyineni kolay kadın da sanamazsınız açık giyinmekle de teşhircişiğin bi alakası yok senin düşünce biçimin şu bi kadının başına bişey gelirse abaza sapık biri yüzünden açık giyindiği için kadın suçluya çıkıyo dediklerin beyninizle neden düşünmüyoesunuz merak ediyorım
Hülya Avşar gibi sanatçılarin sahne kostümleriyle sokakta gezilmez. Nokta
@avrasya777 isteyen istediğini giyer asla seni ilgilendirmez nokta
"Bak Bagirsaklarim, midem şurada" dercesine gezilmez. Erkekler kadınların giyindigi gibi dar giyinse iğrenç bulursunuz. Görüntü kirliliği olur. Igrenirsiniz 🤣 neyseki acıyorum insanlara. Öyle dar giyerek bacak aramı gostermeyecegim hiç kimseye. Erkekler insanlara acır. Bazi kadinlar insanlara asla acımaz.
Tüm mesele acıma hissiyatından kaynaklanıyor sanirim. Acıma ve merhamet yok ise ne yapabiliriz.
Amerikali yabanci bile gercekleri itiraf ediyor
https://youtu.be/A9WZFeA4FzI?si=Za71Vsm1Vvd4k8d2
@avrasya777 kes
Doğru görüş gücünü hakaretten ve asagilamadan almaz. Doğru görüş gücünü hakikat ve bilgelikten alir. Lütfen, saygılı olalim 🙃
İstediğini giy
Giymezsen kırılırım bak😅
İstediğini giyersin :)
İstediğin gibi giyin, istediğin gibi yaşa.
ben şahsen karışmam
Hiç fark etmiyor
Beni eşim olacak kişiden başka bir kız ilgilendirmiyor çünkü
Çıplak gez bizene
İddialı giyim candır
Karar sneij elbettw