Evli üstelik bu, uyarmama rağmen samimi tavırlar yakın konuşmalar, bunu niye yaptın diyince de aynen böyle dedi.. Benden hiç etkilenmemiş o gözle bakmamış ama çöküş anımdı diyor.. Karısıyla da arası düzelmişmiş.. Ne derdin sen olsaydın?
Güncellemeler
+1 yıl
Nasıl bir ders vermek lazım bunun gibilere?
Flört edip edip sonra da "çöküş zamanımdı konuştum, yoksa sen ümitlendin mi hoşlandın mı benden " diyen erkek için ne söylenir?
olm ne bekliyonuz ki evli adamdan söyleyemediğini ben söyleyim sana "seninle seks yapmak istedi sadece ve yaptı bitti" sana aşık hiç olmadı, seni sevmedi.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Seks de yapmadık, cinsel olarak asla bakmamış bana, zaten aşırı hakimmiş nefsine güya.. Ama seks muhabbeti etmeye bayılıyordu.. Cıvık şakalar laf vurmalar falan
yapsaydın seks yapmış olurdun tabi bunu istermiydin istemezmiydin bilmiyorum. ama evli bir erkekten aşk, sevgi filan beklemek çok anlamlı değil. gereksiz bir şey üzülürsünüz.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Flört edip edip sonra da "çöküş zamanımdı konuştum, yoksa sen ümitlendin mi hoşlandın mı benden " diyen erkek için ne söylenir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
olm ne bekliyonuz ki evli adamdan söyleyemediğini ben söyleyim sana "seninle seks yapmak istedi sadece ve yaptı bitti" sana aşık hiç olmadı, seni sevmedi.
Seks de yapmadık, cinsel olarak asla bakmamış bana, zaten aşırı hakimmiş nefsine güya.. Ama seks muhabbeti etmeye bayılıyordu.. Cıvık şakalar laf vurmalar falan
yapsaydın seks yapmış olurdun tabi bunu istermiydin istemezmiydin bilmiyorum. ama evli bir erkekten aşk, sevgi filan beklemek çok anlamlı değil. gereksiz bir şey üzülürsünüz.
Mesajlari karisina atmak
Şeytan diyor da Allah tan korkuyorum vicdanım var
Bence söyle gitsin o senin huzurunu kaciriyorsa onunda kacwin
Kesinlikle hak ediyor hemde, tehdit ettim zoruna gitti tabi, ama Bu çok büyük bir vebal ya, çocuğu var. Bu yaştan sonra yuva yıkan kadın olamam
Bu tarz bi adamla yasamasindan iyidir karsi tarafinda bence
Cidden kadın çok güzel, ama çok aptal böyle sapık karaktersiz birinin farkına varması umarım uzun sürmez
Seni farketmediuse kimseyi farketmez adam bence bunu sutekli yapıyordur
Yoo yoo hiç aldatmamış karısını, ilk kez benimle samimi konuşmuş ilkmişim güya 😂 gece gündüz saatlerce yazıştı.. Karısı yurt dışında olunca bide 😅
Bence yalan ya bu adam. bence surekli aldatip sıkılınca da baska kadina atlıyordur
Kesinlikle katılıyorum sana.. Birde iltifatlar ilgi alaka yok ilk defa biriyle konuşuyorum. Çok sadığım karımı da seviyorum aslında...
At yalanini... inananı. Asko uzak dur evlilerden sende hepsi ruh hastasi kendin gibi genc bekar biriyle devam et
İş için iletişim kurdum ben flört etmek için yazışmadım ne biliyim adamın böyle çıkacağını
Yok sana kabahat bulmuyorum canim ama yerinde olsam ifsalarim karisina dunyasi kararsin o itin madem oyle bu isler boyle
İnan başkası olsa atardı tüm yazışmayı
Engel yeterli
Yavsk karaktersz
Kesinlikle...
Başka seylerde derdimde KS silio
Evli biriyle konuşmazdım böyle sorunumda olmazdı
Flört etmedim ben, arkadaşça konuştuk ama o farklıydı tabi
Tamam da neden ki başka birisi yokmuydu yani bekar birisi şu an sizi üzmüş işte yazık olmuş
Bekara üzüyor.. Erkeklerin kalbi yok penisi var
Genelleme yapıyosun burada senin için sana yazdım
Banada laf vuruyosun
Büyük o çocukluğu
Sen kaç yaşındasın