24 yaşında tıp fakültesinden mezun olup hekimliğe adım atmasına 1 ay kalmış bir kızım. İlk gençliğim hep çalışmakla bir hedef için çabalamakla geçti. Haram sevda haramdı ve asla hayatımda yeri olamazdı. Sonra üniversite... Ben yine aynı ben. Sadece işimde, gücümdeyim. Tıp fakültesi zaten zor. Kendimi paraladım sınıfta kalmadan ilerleyebilmek için. Hep de başarılı oldum. Hayatımı bi düzene soktum kendi kafamda. Ben hiç haram sevdaya bulaşmayacaktım sonra vakti geldiğinde Rabbim bana kolaylıkla nasip edecekti hayırlı bir eş. Vakti kafamda okulun bitişi olarak ayarladım. Bugün okulun bitişine 1 ay kaldı. Benim mezuniyet törenim bile oldu. Nasıl Allahım nasıl şu yaşıma kadar bir tane bile benimle görüşmek isteyen bana talip olan birisi olmadı. Ya bakıyorum ufacık çocukların bile peşinde koşturanlar varken benim şu güne kadar nasıl oldu da hiç kimsenin ilgisini çekmedim. Yahu ilgiyi geçtim çevremdeki insanların patır patır görücü usulü talibi çıkıyor. Benim bi tane bile olmadı. Bunun güzellikle ilgili olduğunu düşünmüyorum bu arada ama zaten çirkin de değilim. Bi çok kere güzelliğimle giyim kuşamımla iltifatlar alıyorum hem de küçüklükten beri. Küçükken bi kadın şey demişti hatta büyüyünce çok canlar yakar. Yok ablam can man yakmadım hiç. Bu başlarda sorun değildi benim için hatta mutluydum çünkü harama bulaşmamış oluyordum. Ama bugün artık bi yuva kurmak, önüme bakmak isterken bundan mahrum kalmak çok canımı acıtıyor. Nedeni ne bilmiyorum, sadece kimselere bi şeycikler belli etmeden çok üzülüyorum. Kader tabii ki. Birilerine anlatmam gerekiyordu. Buraya yazmak istedim.
Öncelikle üzme kendini lütfen kendine gel ve boşluğa düşme önemli olan geç olsun güç olmasın misali biri çıksa hayatını yıkıp çıkıp gitseydi iyi olmayacak bu yüzden basen güzel şeyler zaman vefakar merhametli kalbi güzel dürüst evlilik nedir yuva nedir bilen birini bulman veya denk gelmesi lazım devir çok komik bir devir olmuş Mecnun küpeli Leyla şüpheli kimin eli kimin cebinde belli değil bir devir şerefli insanlar yuva kuracak birini arıyor onlar da korkuyor hayat bu bu yüzden boşluğa düşme sakın bir erkek de bakacağın şeyler vefalı mı vefa çok zor bulunan bir duygu merhametle mi merhamet gerçekten az insan da var şeref var mı şeref çok az insan da bu yüzden hayat arkadaşını iyi seçmek gerek bülbül güllere karga çöplüğe götürür
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
şimdi konuyu anladığımı düşünüyorum;
"harama, haram sevdaya" bulaşmadım önemli. peki bu neden önemli? haram, haram sevda dediğinde aslında neyi kast ettiğin anlaşılıyor. ve neredeyse istisnasız herkes bunu yaşıyor (bu onların normali) ve her insan bilinçli olmasa dahi senin başkalarını "kötü" gördüğünün farkında.
yani "haram" dediğin şey temelde başka insanları "dışlamak" ile eş anlamlı, dolayısıyle güzellik vs bunu çok değiştirmiyor. başka insanlar tarafından bakıldığında onları istemediiğin şöyle görülebilir "ruhunu öldürmüş" peki aslında sen öylemisin, yani başka insanları dışladın mı?
bu hem evet , hem hayır.. sen "zihinsel" insan istemiyorsun ve yine bu durum istisnasız her insan "zihinsel"..
dolayısıyle yine her insanı dışlıyorsun. peki kim iyi, kim kötü? çok temel olarak sen iyisin, onlar kötü. ama insan böyle bir canlı.
hani böyle dindar insanlar vardır tamamen dinin gerekliliğini yerine getiren.. bu insan aslında "yaşamıyormuş" gibi algılanır. bence sende böyle bir durum var.
senin ruhunu anlayabilen yaşama döndürür, tabi bu başka insanlarla da entegre olmanı gerektirmez bir kişi bile yetebilir. ama hiç bir insan böyle düşünmez ve bilse bile uğraşmaz.
tek çözüm başka insanlar gibi olmak.
00 Yorumla
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Bir şeylerin olmasını beklemek yanlıştır. Devamında bir şeylerin olması için uğraşmak gerekir. Mesela sen diğer konularda bir şeyleri başarabilmek için çabalamışsın çalışmışsın ve sonunda bunun karşılığını almışsın ama diğer konu yani sevgi aşk konusuna gelince hareketsiz yaşamdaki insanlar gibi bir şeylerin olmasını beklemişsin. Bu konularda da karşına çıkabilecek insanları böyle tavırlarda sana cesaret edip konuşamayacak belki de -Ya kabul etmez bu! Denilip geçilmiş insan oldun. Mesela evlenmeyi istiyorsun ama bunun için ne yapıyorsun haram olmayan dışında?
085 Yorumla- Cevap sahibi1 yıl
*haram olan şeyler dışında 😏
- Soran1 yıl
Ve kendime her sebep arayışımda karşıma çıkan cevap bu: Emek vereceksin, helal sınırları zorlayacaksın. Yahu nedir onlar? Ne yapabilirim? Gönlümde birisi yok ki gidip konuşayım. Etrafımda bu yönde mantıklı bir adım atan yok ki kapımı açayım. Benim de kendime göre bi hayatım, yapmam gerekenler var. Ben durmadan kovalayamam ki bu yönde bir şeyleri
- Cevap sahibi1 yıl
Taviz sınırlarını dar tutuyorsun ayrıca böyle depresif bir hal durumun da var gibi görünüyor. Yani bıkkınlık mı dersin artık cevapların verdiği memnuniyetsizlik mi bilemem ama şöyle bir şey var mesela sen evet bulamadın karşına çıkmadı öylesi veya gelip senle konuşan olmadı. Bunun nedenleri neler olabilir? Sessiz bir insan mısın, ciddiyete önem veren pek samimiyet kurmayan pasif ruhlu bir kadın mısın? Beklentin için hayatının politikası da önemlidir. Ne gibi yöntemler denedin? Hiç! Oturdum biri bana aşık olsun ve ben de ona aşık olursam tamam evlenelim ama beğenmezsem devam beklemeye.
- Soran1 yıl
Evet bu konuda maalesef depresifim. Çünkü bu sorduğunuz soruları kendime sorup cevap bulmakla kendimi yorarken insanların çabasız bir şekilde benim arzuladığım şeyi elde ettiklerini görmek insanı ister istemez bu konuda biraz depresif yapıyor. Bu arada pasif bi insan değilim. Yerine göre ilişkileri yönetebilen, açıkça konuşabilen, kendini ifade edebilen bir insanım. Bilmiyorum belki de kendime objektif yaklaşmıyorumdur.
- Cevap sahibi1 yıl
İşte devrin vermiş olduğu geniş yaşam biçimlerinden ötürü insanlar kolay görüşüp evlenmeden dahi hayatlarına devam edebiliyor maalesef ama diğer türlü görücü veya karşına çıkar nasip olur onlara da nasipleri daha erken ve daha yakındı ki onlar birbirlerini buldu diyebilirim. Sizin nasibiniz yaşam biçiminize her şeyi açıkça söylemenize her zaman doğruya doğru yanlışa yanlış demenize göre değişiyor çünkü bazen insanlar doğruya doğru diyor ama yanlışa ne yanlış ne doğru bir şey söylemiyorlar bu yüzden ilişki türlerinde de böyle aşk sevgi gibi duygusal bağlarda kötü gidişat bile olacak olsa devam etmeyecek bir halde bırakıyorlar ve olumsuz havayı atıyorlar. Siz hayatınıza yaşantınızda tertipli düzenli ve ciddi bir yaşam sürüyorsunuz muhtemelen yanlış anlamayın iyi bir şey ama günümüz ilişkilerinde daha aktif daha yapıcı tavırlar ön plana geliyor. Eğlenceli aktif veya hiperaktif insanların dönemindeyiz kötü yönleri çok mu evet çok ama iyi yönleri de var..
- Cevap sahibi1 yıl
Bu arada ben de bekleme modundayım ama zamanındaki olumsuz durumlardan ötürü bu hale geldim. Siz direk olumsuz hava durumuna sokmuşunuz kendinizi güneş açmasını bekliyorsunuz. Ki bölüm ve fakültenize göre oldukça fazla seçenek olabilecek durumdasınız ve sıfır etkileşim var. Bunun nedeni sizin tarz ve seçimleriniz.
- Soran1 yıl
İnsanız, tek yönlü olmak nasıl mümkün olabilir? Bir insan düzenli, tertipli de olur eğlenceli ve aktif de. Tek bir kalıba ne başka bir insan sığabilir ne de ben. Evet ben sorumluluk sahibi , düzenşi bir insanım. Ama ufacık şeylerden değil mutlu coşkulu bile olabilirim. Bazen gökyüzüne bakarım içim içime sığmaz. Bazen ufak bi çocuk görürüm coşkuyla dolar içim. Ben 24 yaşındayım bazen çocuk parkı görünce bile tutamam kendimi binbir ricayla sürüklerim arkadaşlarımı oynamak için.
😮💨gece gece ne çok açıkladım kendimi. - Soran1 yıl
Benim tarz ve seçimim derken tam olarak neyden bahsettiğinizi de bir anlasam.
- Cevap sahibi1 yıl
Bu yorumunuzu okurken şiir edasına kapıldım adeta yaşanıyor gibi 🙂↕️😀 Tabii dedikleriniz doğru yanlış bir şey yok her yönde insanlar olabilir zaten yaradılış gereği böyle bir gerçek var ama dediğim tarz ve seçim sizin istediğiniz karakter veya kişilik nasıl birisi ki siz böyle bu zamana kadar hiç etkileşim kapamamışsınız. Siz sizin gibi bir insan mı arıyorsunuz yoksa beklentiniz var ve onu karşılayabilecek insan mı çıkmadı karşınıza?
- Soran1 yıl
Mevzu beklenti değil sanırım. Çünkü kimseyi red de etmedim şimdiye kadar. Uzaktan hoşlandığını düşündüğüm birileri oldu ama hep mi uzaktan olur? Ben şapşal da olsaydım, çirkin de olsaydım, dengesiz de olsaydım en azından bir kişinin şimdiye kadar gelip bana bir şeyler söylemesi gerekirdi. Hani olasılık hesabı yapıyorum. Çevreme bakıyorum. İlkokuldaki kızlar bile bir teklif alıyor.
- Cevap sahibi1 yıl
Sorunuza gelen cevaplara bakıyorum ve hep klişe cevaplar var. - Umarım kendin gibi iyisini bulursun. - boş ver sen iyisin illa ki karşına çıkar. Birisi de olmasını istemiyorsun ki olmamış yazmış. Ona gülmedim değil 😀
- Soran1 yıl
Hani şu zaman kadar birilerini reddetmiş olsam da gam yemeyeceğim. O da yok. Hal ile belki yakınlık göstermemişimdir o ayrı ama bana açıkça duygularını ifade eden hiç kimse olmadı ki reddedeyim. Ki bu konuda erkeklerin ne kadar ısrarcı olabildiğini gayet biliyorum. Yani gerçekten hoşlanan bir adam birkaç soğuk davranışla vazgeçmez.
- Soran1 yıl
Ben ona gülmedim sinirlendim
- Cevap sahibi1 yıl
Mevzu beklentin aslında. Ben de olmasını istiyorum dediğin için bile bekliyorsun bir şeyler. Şöyle bir şey var uzaktan hoşlandığını düşünüyorsunuz ama o size karşı duruşunuza veya karakterinize göre adım atamıyor ya da sadece o hisse kapılıyorsunuz. Bir şeyler olması için illa sizinle konuşmam size açılmam mı gerekiyor ki siz bunu hoş görüyle karşılayıp ya da ilk reddetme olayını yapmalısınız? Yani bu beklenti olayı duygusal yönünüzün pas tutmuş olması sanırım.
- Soran1 yıl
Gece gece zaten tam ağlayacak moda girmişim bi de olmasını istemiyorsun yazmış
- Cevap sahibi1 yıl
Evet ama erkekleri genele vurmanız yanlış her erkek direk gidip konuşmaz söylemez kendime nispeten bunu söylüyorum benim tarzımda insanlar da vardır illa. Ki sizden hoşlanan bile olsa sizin yapınızdan çekinip gitmiş insanlar olabilir diye düşünüyorum. Aklımda portreniz ciddi prensipli şakaya açık olmayan bir kadın portresi oluşturuyor.
- Cevap sahibi1 yıl
Evet sinirlendiğini anladım ki cevap verirsin diye düşündüm çünkü genellikle bu tarz sorulara yanıt verme isteğin doğmuş. Bir kız daha yazmış olumsuz tavırda ona yanıtı direk vermişsin. Benim gülmemin nedeni tamamen kendimce. 🙇🏻♂️
- Soran1 yıl
Şakaya da açığım, ciddiyim de. İnsan yemiyorum yani. İnsanım sadece. Bu kadar korkuttuğjmu sanmıyorum kimseyi.
- Soran1 yıl
Ben soru bile sormamıştım ki. İçimi dökmek istedim sadece o kadar. Evet ilk saçma cevabı yanıtladım ama bunun beni içine çekecek kör bi kuyu olduğunu görünce bırakıverdim
- Cevap sahibi1 yıl
Korku değil de sanki ilişkin var modunda takılıyorsun belki de insanlar da bu yüzden sana yanaşmak istemiyor veya gelip sana görüştüğünüz var mı? Diye gelmiyor ve bu durumdan ötürü de böyle şeyler oluyor. Kim bilir. Evet soru sormadığını biliyorum ama döktüğün şeyler sorular ile dolu ben de bu yüzden kafanızı dağıtma amaçlı cevaplar yazdım ki kendime de iyi geliyor ayrıca.
- Soran1 yıl
Sizin için söylemedim soru sormadım diye
- Soran1 yıl
Saçma cevaplar yazanlar için öyle dedim
- Soran1 yıl
İlişkim var modunda takılmamak nasıl yapılıyor ya da ne yapıyorum da ilişkim var gözüküyor bilmiyorum ki?
- Soran1 yıl
Bi kadın bekar olduğunu nasıl gösterir ki? Alnıma mı yazmalıyım?
- Cevap sahibi1 yıl
Ben genel algılamıştım soru sormadım deyişinizi şimdi anlamış oldum. Yani onu bir şekilde gösteremem sizi diz daha iyi bilirsiniz. İnsanlara nasıl davranış sergiliyorsunuz yüzünüzün yönü samimiyet boyutu veya ciddiyet boyutu nedir bunları ben bilemem ama bekar insan veya konuşmadığı olan bir insan illa kendini belli eder diye düşünüyorum ve buna göre sizin nasıl belli edemeyişinizi çözemiyorum. Ya değiştiremeyeceğiniz duruşunuz ilişkiye kapalı veya ilişkim var modunda görünüyor ya da pek beklenti içinde gibi görünmüyorsunuz ki bunlar başınıza gelmiyor. Sizin de bazen düşündüğünüz insanlar acaba ilişkisi vardı da mı uzak kaldı ya da sizin ilişkiniz olabileceğinizi mi düşündü?
- Cevap sahibi1 yıl
*siz. Geceleri bazen göz algısında problem yaşayabiliyorum kusura bakmazsınız artık🙇🏻♂️ ışığın karanlığın ve saatin azizliği diyelim 🧐
- Soran1 yıl
Bence ne ilişkisi vardı da uzak kaldı ne de benim ilişkim olduğunu düşündü. Ben yanlış anladım heralde
- Soran1 yıl
Olmayı bir şeyleri var sanmış olmalıyım. Çünkü bu kadar zor olamazdı heralde
- Soran1 yıl
*olmayan
- Cevap sahibi1 yıl
O sizce olanı doğrusunu bilemeyiz. 🤷🏻♂️ belki de çok güzelsiniz ve okuduğunuz bölümde etkili siz de düzenli tertipli takılıyorsunuz bunları düşündüğümüz zaman diyeceğimiz şey; -Bırak abi bu kız bana bakar mı ya boş ver hiç bulaşma! Sözü var belkide genel düşüncelerde. 🫠
- Soran1 yıl
O kadar güzel değilimdir. şu an bulunduğum noktada çok güzelim ondan böyle oluyor gibi bir sonuca varmam beni biraz atgözlüklü yapar diye düşünüyorum.
- Cevap sahibi1 yıl
Her şeyde yapıcı olunmaz bazı şeylerde de yıkıcı olmak lazım örneğin: Tabularınızı kuruntularınızı yıkmak gibi.
- Soran1 yıl
Bi kuruntum yok ki aslında arada bir derin bi hüzün çöküveriyor, ağlamaklı oluyorum sadece o kadar
- Cevap sahibi1 yıl
At gözlüklü diye değil karşınıza gelen kişinin düşüncesinde bu bakmaz veya ilişkisi vardır düşüncesi olabilir ya da buna cesaret edebilecek insanları siz duygu seviyesinde bulmadığınız işin tamamen düz sade ciddi odaklı davrandınız ve buna cesaret edebilecek insanda vazgeçti. Kim bilebilir? Ben 26 yaşındayım bazen bazı insanlarım beni sevdiğini hissettim ama bazıları da olumsuz çıktı. Her zaman düşündüklerimiz olmuyor veya istemediklerimiz bizi sevmeyecek anlama gelmiyor. Bazen denk gelinebiliyor ve benim sevebileceğim insan beni sevmiyor öyle davranıyor ya da beni sevebilecek insandan ben uzak durmaya uğraşıyorum. Üzücü ama denk gelebiliyoruz. Hayatın bir çok yönlü cilvesi var siz bu cilvesine denk gelmişsiniz ama pek çözülmeyecek bir şey değil.
- Cevap sahibi1 yıl
Üzüntü durumu evde kaldım tarzında mı yoksa aslında beni seven benimle ilgilenen birlikte eğlenip gülebileceğim dertlendiğim zaman dertleşip başımı omzuma yaslaya bileceğim bir adam çıkmasını istediğiniz için mi?
- Cevap sahibi1 yıl
Yazılarım uzun geliyor olabilir düşünmeye devam ederken ayrı olarak yazmaya da devam ediyorum bu konuda kusuruma bakma.
- Soran1 yıl
Sadece bazen duygularımı derinden paylaşabileceğim birinin olmayışının çok büyük eksikliğini hissediyorum. Arkadaşlarım var onlarla çok eğleniyorum, ailem var çok şükrediyorum ama benimki uzın ve zorlu bir yoldu ve günün sonunda hep tek mücadele ettim. Ben mücadele etmeyi seviyorum, benim karakterim bu ama artık bunu tek yapmaktan çok yoruldum. Bundan kaynaklı bi üzüntü çöküyor yani yoksa henüz evde kaldığımı düşünmüyorum jdjdjjd
- Soran1 yıl
Ha bi de neden hiç sevilmedim ki sorusu var kendime sorduğum. O yaralayıcı oluyor işte biraz
- Cevap sahibi1 yıl
Bu arada bir senli bir sizli konuşmuşum fark ettim nedeni de bir samimiyete giriyorum kendimce sizle sonra geri çekiliyorum öyle öyle devam etmiş siz sen siz sen. 😀 evet anladım arayışınız veya beklentiniz var nedeni de çok anlaşılıyor illa ki çoğumuz da öyle bir şey istiyoruz. Evet arkadaşımız var ailemiz var şükür ama insanın kendine has bir özel kişisi duygusal yakınlık olarak yakınlaşacağı özeli olarak en özeli kılacağı bir insan arayışına beklentisine düştüğü oluyor. Örnek olarak benim beklentilerim de o yönde bu yüzden buraya yazdım senin beklentin hangi yönde bilemedim ama bu yöne yakındır diye söylüyorum. Diğer soruya gelince de illa li sevilmiş hoşlanılmış ve şöyle göz ucuyla tekrardan bakılmışındır. Kimse hissiz değildir sonuçta. İlla ki hislere giren olmuştur.
- Cevap sahibi1 yıl
İlla ki-
- Cevap sahibi1 yıl
Yok yahu kimse evde kalmış değil ben de kendimce öyle düşünüyorum zaten. 😅
- Soran1 yıl
Benim duruma cevabım:kader, kısmet. Allah bana pek çok güzel şeyi nasip etti diye her şeyi vermek zorunda değil ya. Ben bu konuda ümitvarım. Şimdiye kadar yorulmadım. Bundan sonra da yormaz Rabbim beni.
Ya bana arada esiyolar öyle de biraz ağlayınca geçiyor sonra. Bu sefer ağlamadan geçti, katkın az değil bunda, teşekkür ederim😇 - Cevap sahibi1 yıl
Amenna ona hiç şüphe yok ama kader de gayrete aşıktır sen de bilirsin bunu ona göre elini taşın altına koy ya da şırınganın altına sen daha iyi bilirsin :))
- Cevap sahibi1 yıl
Ne demek ben de bu sayede kendime motive olmuş oldum. Teşekkürü sen de hak ediyorsun. 🙂↕️
- Soran1 yıl
Gayretli bir insanım. Bunu kendime çok defa kanıtladım. Sadece biraz rahatlamalıyım bence
- Soran1 yıl
Öyleyse rica ederimm ben de😊
- Cevap sahibi1 yıl
O belli yazdıklarınızdan ona maaşallah demekten başka bir şey diyemem ama diğer konuda pek tık yok sanki. Yol tıkanık 😊 Rahatlamak derken evde kalmaya devam diyorsun? 😅 (şaka yapıyorum.)
- Cevap sahibi1 yıl
😊🙇🏻♂️
- Soran1 yıl
Gücendim gerçekten
- Cevap sahibi1 yıl
Hadi be ciddi misin? Şaka yapıyorum dedim ama..
- Soran1 yıl
Rahatlamak derken şundan bahsediyordum: gencim, güzelim, zekiyim. Biraz daha kafa dinlemeye , kendimle takılmaya devam ederim. Az daha dişimi sıkıp bir de TUS'u kazansam benden iyisi yok
- Soran1 yıl
Kızdığımdan böyle söylemedim bu arada gerçekten böyle düşünüyorum ondan böyle dedim
- Cevap sahibi1 yıl
Yani elbette hedefleriniz vardır ve bu duygusal konuları başka döneme bırakmak veya ertelemek isteyebilirsiniz sonuçta sınav filan derken kafa yorgunluğu olacak uzmanlıktan sonra gözden geçirebilirsiniz bu konuları ama yine de fena olmaz aslında bu dönemde de. Bilemedim 🤷🏻♂️🫠
- Cevap sahibi1 yıl
Anladım. Düşüncen güzel beğendim. 😊
- Soran1 yıl
Fena olmaz tabii ki e ama olmuyorsa da ne yapayım. Kendimi paralayamayacağım valla
- Cevap sahibi1 yıl
Deseniz de tekrara düşecektir illa ki düşüncelere dalmanız. Yani kendinizi paralamayın zaten canım öyle depresif moda girmeye gerek yok.
- Soran1 yıl
Evet düşüyor tekrara ama Allah aşkına ne önerirsiniz o zaman
- Cevap sahibi1 yıl
Valla ne önerebileceğimi de bilemiyorum ki muhabbet sohbet edebileceğiniz arkadaşlıklar edinin desem var diyorsunuz diğer konularda sevgili olup ardından evlilik olayına da sıcak bakmıyorsunuz sanırım bu yüzden kısıtlı olarak düşünüyorum. Döngü iyi değil hem ruhen hem fiziken. Kendinize böyle kötü hissetmeye çalışacağınız vakit sizi sakin moda erteleyecek moda girmenize yardımcı olacak birisi bulun ya da ne bileyim diğer seçenekler. Ama kendinizi böyle tekrar etmeyin yeter ki..
- Soran1 yıl
Sevgili olmaya sıcak bakmıyor değilim bu arada. Tabii ki bi tanıma süreci olmalı pat diye nasıl evleneyim.
- Soran1 yıl
Evet döngü iyi değil ama benim çabamla değiştirebileceğim nir durum da değil. Bazen bazı şeylere müdahale edemeyiz. Bu da benim için öyle
- Cevap sahibi1 yıl
Anladım doğru düşünüyorsunuz o halde. Ben tamamen kapalısınız algıladım başta sizi. Yani öyle birden kapı çalınır gibi de gelebilir hisler ve insanlar veya hiç o kapı çalınmayabilir de. Ki bu an bile bir ilgi niteliğinde devam ediyor siz karşılık veriyorsunuz ilgime ben karşılık veriyorum bu duruma. İlgilenmesem bu kadar uzun süre nasıl burada kalayım bu bile bana etki ediyor çünkü. Hayat bizi genellikle yönlendiriyor ama bazen de o direksiyonu bizim almamız ve bir şeylere cesaret etmemiz gerekiyor.
- Soran1 yıl
Ben anlamadım sanırım
- Cevap sahibi1 yıl
Anlatamadım. Pek bulgu yok bu yüzden anlatılması anlaşılması zor olsa gerek. Açıkçası pek yormayacak pek üzülmeyecek ve ruhunuzu dinlendirecek bir kişi bulun veya kişiyle konuşun. Bu bulgularda söyleyebileceğim şeyler bu ve benzerleri. :)
- Soran1 yıl
Hani bulmak için de aramak gerekir ya önce nasıl arayacağımı öğrenip sonra da bulabilirsem eğer konuşurum tabii ki
- Soran1 yıl
Tekrardan çok teşekkür ederimm bu arada😇
- Cevap sahibi1 yıl
Yani nasıl arayacağınız konusunda akıl vermek biraz saçma olur yani şöyle olursa konuş böyle gördüyseniz merhaba de filan pek size söyleyebileceğim üslupta değil yani ayıp kaçar ama size iyi gelen size iyi hissettiren size yakın olmayı hissettiren kişi varsa sizde öylesine şans verebilirsiniz. Çünkü bu devirde iyi hissetmek huzurlu hissetmek bulunmaz bir nimet buna göre böylesi varsa sizde yakınlaşın yani. :)
- Cevap sahibi1 yıl
Neden teşekkür ettiniz yine? :) hem de çok bu kez. :))
- Soran1 yıl
Benim uyku vaktim çoktan geçti uyur kalırım diye öncesinde bi teşekkür etmek istedim vakit ayırdığın için
- Cevap sahibi1 yıl
Anladım. Ya özür dilerim uyku saatini geçtiğini bilmiyordum. Düşüncesizlik ettim sen uykuya git ben daha fazla size yorgunluk vermeyeyim.
- Soran1 yıl
Tamam o zaman şans veririm madem yakın hissetiren birisi olursa😌
- Cevap sahibi1 yıl
Yani öyle yapın. İlgi görmek büyük nimet. 😌
- Soran1 yıl
Ne özrü, sayende ağlamadım bu gece jdjdjdjd
- Cevap sahibi1 yıl
Benim için sevindirici bir durum. Ama bu gece ağlamadım demek bir yandan da düşündürücü. Amaç hiç ağlamamanız. Hep mutlu olun ve üzülecek duruma getirmeyin bu sorunlarınızı.
- Soran1 yıl
Amacım hiç ağlamamak değil. Ağlamak iyidir, kendini hırpalamadığın sürece
- Soran1 yıl
Ben de senin için aynı güzel temennilerde bulunuyorum. Buraya en başta öylesine yazıvermiştim bunları. Bu kadar anlayış sahibi bir insana rast geleceğimi tahmin etmemiştim
- Cevap sahibi1 yıl
Bu sorunlarla hiç ağlamamak. :) gülmek iyi, düşünmek huzurlu olmak varken diğer türlüsü iyi olmaz. Söyleme amacım buydu
- Soran1 yıl
Pekii anladım😊
- Cevap sahibi1 yıl
Teşekkür ederim umarım temennin gibi oluruz o halde. Ben öylesine cevap vermedim dertli olduğunu düşünerek buma göre cevap vermiştim iyi ki de vermişim. :) Estağfirullah anlayışı anlatan hak etmiştir.
- Cevap sahibi1 yıl
*Buna
- Cevap sahibi1 yıl
İyi uykular. Çok tuttum daha fazla tutmak istemem uykuya gitsen iyi olur benim ağzım açıldı durmuyorum siz bana bakmayın. :)
- Soran1 yıl
Sana da iyi gecelerr😇
- Cevap sahibi1 yıl
Sağ olun gizli hanım. :)
- Cevap sahibi1 yıl
*Gizemli 😌
- Soran1 yıl
Ne demekk cherkess bey
- Cevap sahibi1 yıl
Çok eski bir hesap 😀. Zihni ismim :)
- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Seni çok iyi anlıyorum. Dilerim gönlüne göre olanı bulursun
Ve büyük ihtimalle hastanede çalışmaya başlayınca dengini bulursun. Herşeyle başa çıkabiliyoruz da günün sonunda bi yudum sevgiye muhtaç kalıyoruz.00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı

Aşk konusunda biraz paslı ama her daim optimist bir kadınım ben. 🌈 Hayat seni beklenmedik bir yoldan sürükleyebilir, ve görünüşe göre senin yola çıktığın patika biraz daha bilgelik ve sabırla doluymiş. Önemli olan kendi kıymetini bilmek ve yeterince sabırlı olmak. 🌟 Hayat seninle alakalı planlarını belki de sürpriz bir anda gösterecek, önemli olan hazır hissettiğinde o anı yakalayabilmek. Tıp gibi zorlu bir bölümden mezun olmuş, hayatını ileriye taşıma konusunda hedefleri olan biri olarak, bence sen zaten çok özelsin! Belki şu ana kadar doğru insanla karşılaşmadın ama bak, hayat bir anda ne güzelliklerle dolu olabilir kim bilir? 🥳 Sana tavsiyem, bu konuda kendine karşı daha nazik ve anlayışlı olman. Kendine zaman tanı, doğru insan seni bulsun diye acele etme. Zaman her şeyin ilacı mı dersin? 😉✨🍀
10 Yorumla

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- 1 yıl
İnşallah kendin gibi temiz niyetli, güzel kalpli bir eş nasip olur. Sitem etme diyemem insan üzülüyor ama henüz vakti gelmemiş olabilir. Bir şeyler içte ukde kalınca zihnin, kalbin bir köşesini meşgul ediyor hep.<3
10 Yorumla - 1 yıl
Sen Allah gozundede siradan biri degilsin. Kaderinle dogru zamanda karsilasacaksin. Dua et bununla imtihan olmadin. Hic uzulme kardesim. Rabbim herkesin nasibini yazmistir. Sadece Allaha inan ve guven.
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Kardeşim sıkma canını ucuz malın alıcısı çok olur. Sen kendini bir kalite standardında tuttuğun için gereksiz adamlar sana yaklaşmaya tenezzül bile edememiş. Sen dediğin gibiysen denginzgelir bulur seni
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Merak etme o kadar okul okudun denk birisi gelecektir
00 YorumlaDoktor olunca erkek korkar akıllı kadından
Çok mu ciddisin konuşurken veya soguk00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 yıl
İyi de kanka sen evden hiç çıkmayan asosyaller gibiymişsin konuşmazsan etmezsen kim niye seni istesin her şeyin bir bahanesi olmalı tanışmanın da
02 Yorumla- Soran1 yıl
Kankacım ne evden çıkmaması. 7-24 hastanede bi ton insanla beraberim
- Cevap sahibi1 yıl
Özgüvenli olup konuşup sohbet etmen lazım yoksa zor
- Gizli Üye(36-45)1 yıl
Dr hanım henüz çok genç ve yolun başındasın. Hayatın ne zaman ne getirecwği bilinmez. Karamsar olma lütfen
00 Yorumla - 1 yıl
ablacım daha yolun başındasın sen şimdiden böyle dert yanarsın benim yerimde olsan intihar edersin herhalde
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
neyi dilersen o olur olmamasını istemişsin ve gördüğün gibi olmuyor
00 Yorumla Çok fazla anlam yükleme doğru insan ya da gerçek sevgi bir gün mutlaka seni bulur..
00 Yorumlaherşeyin bir zamanı vardır
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Sizi taniyabilirmiyim
00 Yorumla - 1 yıl
Zor artık
00 Yorumla
Detaylı bilgi