AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kafanda kurmalarin ya da bazı davranışları karşısında şüphe hissetmen seni hzuursuz hissettiren bir şeylerin olması...
Aldatmasindan korkuyorsun herhalde
Dogru
Sürekli bunu düşündüğün içinde rüyanda bunu görüyorsun
Daha oncesinde yasadigim icin güven duygusu pek yok
Daha önce aldatan biriyle nasil devam edebiliyorsun
Gözümle sahit olmadim mesaj yakaladım
Yeterli bir sebebte gerçi Sevgi öyle bir şey ya daha önce aldatan biriyle devam etmedim ama çok sevdiğim biri aldatti ve devam etmek isteseydi devam ederdim aşk böyle gurursuz bir şey
maalesef oyle guzel soze guzel davranisa kaniyor insan
Hayırlısı ama şunu da bil bir kere yapan tekrar yapar ayrıl diyemem ama fazla bağlanma bagliysan da soğumaya çalış tabi yine senin bileceğin bir şey
Haklısın eskisi kadar sicak duygularım yok zaten özlüyorum seviyorum yine ama ben hic onun arkasindan oyle seyler yapmadim bakmiyorum bile kimseye
Genelde öyle oluyor ya iyi insanlar üzülmeye aldatılmaya mahkum ediliyor asla doğru insan doğru insana denk gelmiyor gelsede evlilikle bitiyor o ilişki zaten 😂
Oyle böyle durumlarda kisasa kisas ne aliyorsan o
Valla bilemiyorum ya ben artık kimseyi hayatıma almıyorum flörtlesmeyi falan da unuttum kızlarla göz teması bile kurmuyorum yolda giderken falan bana göre böyle daha iyi kafam rahat
En iyisini yapiyorsun kafani dinle bir sure
takintilisin bunun korkusunu yasiyisunda ondan
Evet doğru ruyamdada korkumla yüzleşiyorum
saliver ya. giden s. k tirsin gitsin
Haklisin yapmak isteyeni tutamazsin
yani. sende kendi kendine daraldiginla kalirsin
Dogru diyorsun
hep onu izliyorsun biraz da olayın içinde ol
Anlamadim
hiç ilişkiye girmedin mi
Yok girmedim
sarhoşken ya da rüyanda bile giremeyecek haldesin doğal olarak onu sevdiğin ve etkilendiğin için tıpkı por** izler gibi onu izliyorsun
Hayir cinsel olarak biesey görmüyorum ama telefonda konustugunu görüyorum
onu kaybetmekten korkuyorsun bu da senin kabusun
Evet bu da olabilir
Aldatmıştır kesin
Oyle mi oluyor ki
Tabi ki
Hic basina geldi mi ya da sahit oldugun
Ruhunde biraz var gibi ama neyse
Nasil yani
Çok kuruntu yapıyorsun demek ki
Evet o doğru
Abi siz kızlar niye böylesini,
Siz erkekler gozunuz kasiniz oynamasa sadık kalsaniz bizde guven arayisi icinr girmeyiz
Ne yaparak gtü bası oynadı ne yaptı cocuk söyle bakayım
Telefonunda birsey yakalamadim ama kizlara bakiyor bazen yanımdayken
Aman ne geçerli sebep ya abi senin yüzünden çocuğun ilişkisi bozulcak
Ona yansitmiyorum ki sıkmıyorum bile görüntülü aramiyorum bir yere gidiyorum diyor tamam diyorum sormuyorum bile neresi diye
Yine de onu haketmiyorsun
Ben mi hak etmiyorum ona karsi hep sadigim seviyorum daha onceden cinsellik yasamadim kimseyle opusmedim bile ondan baska. Ama o oncesinde cinsellikte yasamiz neler yasamis
En azından senin hakkında saçma sapan şeyler düşünmüyor
Bu arada mantıken düşününce herifin daha önce seks yapması senin zararına değil yararınadır ilk önce bunu anlamalısın
Dusunmedigini nereden biliyorsun ki, bir yere gittigimde bana guvenmiyor onunda guven sorunlari var.
Ama bakire olarak ikk defa cinsellik yasayacagim erkegin daha oncesinde yasamamis olmasini istemek en dogal hakkim
En doğal hakkınsa neden o çocukla çıkıyorsun net kararların bile yok
Ayrıca çocuk önceden deneyimli olduğu sekse meraklı olma olasılığı daha azken senin cinselliğe meyilli olma olasılığın ona nispeten çok daha fazla
Onun neden güven sorunları var neyden şüpheleniyor
Noldu sustun demek ki haklıyım
Aksine o bana karsi cok arzulu ben degilim
Bana guvenmiyor tam manasiyla
Neden güvenmiyor kafasını karıstıran sey ne