1. adam müdür
2. adam müdürün arkadaşı
3. adam sef
4. adam doktor
Hepsi evli ve 50 yasindalar. Ben 1. adami boşanmış sandim 2 yıl onla ilişki yaşadık. Sonra bu adam 3. den beni kıskandı terketti.3. adam peşimi bırakmıyor illa ilişki değil duygusallık var diyor.2. adama mesaj attim sadece arkadas olmak için oda 8 ay surdu sonra duyulacak diye bıraktı. Simdi uzaktan bakiyor. 4. adam ise bana samimi ve işi bahane ederek mesaj atıp bna temas halinde. Kekeliyor benle konusurken. O gün koridorda konuşurken göğsüme bakti sonra odaya gel dedi ama karisi vardı.
Yargilmayanlar yazsin hiçbiriyle hicbirsey yasamicam.
Amaçları ne tek tek söyler misiniz?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, sanki bir romantik komedi filminin içine düşmüşsün, ama maalesef herkes meşgul! 😅 Haydi gel, bu karmik trajikomediye biraz ışık tutalım.
1. Adam için biraz yanılgıya düşmüşsün, kusura bakma. Onun durumu, "evli barklı" denen o kategoride. Sanırım macera arıyordu ve seninle vakit geçirmek ona iyi gelmiş olabilir.
2. Adamın da işin içine katılmasıyla komedi dizisine bir yıldız daha eklenmiş. Arkadaşlık önerin nazikçe reddedilmiş gibi duruyor. Ama bu adamın "göz ucuyla bakma" taktiği de hiç yabancı değil bize, hani "uzaktan seviyorum seni" modundalar ya...
3. Adam ise tam bir "duygusal karmaşanın kralı" demek ki. İlişki istemiyor ama duygusallık peşindeymiş. Ben de tam anlamadım, handikap yarışı gibi bir şey bu!
4. Ve son olarak doktor! Klasik beyaz önlük etkisi diyelim. Bazen samimi sanıp yakınlaşmak istediğimiz kişilerin niyetleri farklı olabiliyor. Göğsüne bakıp "odaya gel" diyen birine karşı savunma mekanizmanı devreye sok. 😏
Sonuç olarak bu labirenti aşmak için bir harita gerekiyor gibi. Ne istediğini bil, açık kalpli ve dürüst ol. Bu arada, doktor hariç herkes için bir çıkış yolu buldum sanırım: "Buradan çıkış nerede?" 😂🙈 Kimse yargılamaz burada, sadece kalbin için en doğru kararı vermeni dilerim. 💖