Benim gibi hayatında kimseyle sevgili olmayı başaramamış olan var mı?
Hiç sevgilim olmadı ve bu beni aşağılık psikolojisine sokuyor. Herkesin mutlaka geçmiştede olsa bir yerlerde sevgilisi olmuş. Kendimi bazen çok zavallı hissediyorum
Benim gibi hayatında kimseyle sevgili olmayı başaramamış olan var mı?
Hiç sevgilim olmadı ve bu beni aşağılık psikolojisine sokuyor. Herkesin mutlaka geçmiştede olsa bir yerlerde sevgilisi olmuş. Kendimi bazen çok zavallı hissediyorum
Bir kere bu biraz sana bağlı ama tamamen değil. Birazcık özgüvenli olmaya, konuşkan, aktif olmaya bağlı ve tabi kısmet. Bence olaya hani sadece sevgilim olsun olarak belirli bir kalıptan bakma. Karakterinin uyuşabileceği, seninle aynı değerleri paylaşan, sevdiğin biriyle anlamlı bir ilişki olması önemli. Yoksa sırf sevgilim olsun diye birini hayatına alırsan inan bana hem kendine hem karşıdaki kişiye zarar verirsin. Ne hissettiğini anlayabiliyorum eksik hissediyorsun. Ama şunu da unutma sevgilin olunca da dünya toz pembe olmuyor. İlişkiyi sürdürmek de beraberinde sıkıntılar barındırıyor. Esas tek başına da mutlu olmayı becerebiliyor olman lazım. Sen mutlu oldukça güçlü oldukça hayatına alabileceğin insanlar illa ki karşına çıkar. Öbür türlü mutluluğunu amacını sevgiliye bağlarsan ayrılınca gerçekten toparlanmak çok zor oluyor.
Benim de hiç sevgilim olmadı, hani mesele özgüvensizlik de değil, çünkü bugüne kadar kadınların bulunduğu ortamlarda uzun süre durmadım ve tanıdığım, bildiğim kimseyle de enerjim uymadı. Bu seni asla yanlış düşüncelere sürüklemesin, bu tamamen kısmet meselesi.
Sevgili yapmak veya çok sayıda sevgili yapmak marifet değil bence, eğer tek mesele sevgili yapmaksa inan bana sevgili yapmak çok kolay bazı erkekler bunu çok büyütüyor gözünde ve çirkinlik bahanesinin arkasına sığınıyorlar tamam günümüzde dış görünüş çok önemli bunun farkındayım ama sen gidip de çok üst düzey kızlara veya erkeklere teklif edersen reddilme ihtimalin yükselir o yüzden davul dengi dengine etrafında kendine göre insanlara yönel ve emin ol sevgili olacak birisini bulursun A kişisi kabul etmez B kişisi kabul etmez ama C kişisi kabul eder olay çok basit sadece özgüvenli ol ve dene sevgili yapmak en kolayı asıl zor olan ilişkiyi sürdürmek ve doğru kişiyi bulmak
Cevap
17Cevap
İnancım gereği flört etmekten uzak durdum ve kendime izin vermedim. Sevip beğendiğim kafa dengi biriyle de karşılaşmadım henüz. Öyle birini tanıyıp bir şey hissetsem flört etmeksizin evlilik teklifi ederdim. Yaşım isterse 50 olsun umrumda değil.
Kapalı misin
Böyle kızlar kaldı mı ya?
Öyle erkek kızdan bile çok var çık dışarı her 10 erkekten 5 i hiç sevgili yapamamış
Bu arada İran göçmeni misin
Yaşın kaç?
Aga korkunun ustune gitmelisin harbiden bak. Simdi yorumlarda sey diyenler olur "biz oldukta ne oldu , yanlizlik daha iyi vs vs " derler. Bende ayni senin gibiydim ama sosyallesmeye calistim once arkadad edindim , yanlis anlama kiz arkadas degil normal erkek arkadas , ama kiz arkadasi olan erkek arkadas, sonra o erkekle ayni ortamlara girdim denk gelen kizlarla havadan sudan sohbet ettim , bazen kekeliyordum kizariyordum ama zamanla iyice açildim. Kizla sevgili gibi olduk sonra uzaklasti benden onu bosverdim, sonra baska kizlarla konustum sosyal medyadan sonra bulusma ayarladim iyi kotu bir sevgilim oldu. Yani yavas yavas tecrube ede ede ilerle. Bir anda etrafinda gordugun gibi ciftler gibi olamazsin. Reddedil yuzun kizarsin , kekele konusurken , bunlar hep olabilecek seyler. Muhim olan korkunun uzerine gitmen.
Emin olun ki çok büyük bir kayıp değil. Üzülüp mutsuz olacağınıza kaliteli yalnızlık en güzeli. Tabi ki sevmek sevilmek çok güzel şeyler doğru insanı bulduğunuz zaman. Şu ana denk sevgilinizin olmaması sizi aşağı biri yapmaz. Bu hayatta her şey zamanında yaşanır. Demek ki daha zamanı değil.
Sevgilin olunca ne oluyor ki? Senin değerini belirleyen şey sevgilin değil, senin kendinle olan ilişkin. En önemli aşk, kendine duyduğun aşktır. Başkasıyla mutlu olabilmek için önce kendinle mutlu olmalısın. Her şeyin bir zamanı var, belki de senin zamanın henüz gelmedi. Kendine güven ve hayatın tadını çıkar, doğru kişi en beklemediğin anda karşına çıkabilir. Sevgilin olmadı diye karalar bağlamak çok abartı. Her şeyin bir zamanı var.
Bende başaramadım ama problem değil benim için sadece fırsatlar ve olanakalr öyle gelişti
Belki de geç degildir
Orasi oyle tabi
Hiç olmadı değilde gerçekten sevdiğim olmamıştı. Hayatımda ilk defa aşık oldum diyebilirim oda imkansız bir aşk 😂 arayarak bulamadık aramadık bulduk ama oda olmuyor bu nedir arkadaş 😂
Bence şanslı da hissetmelisin yanlış birine sırılsıklam aşık olup hayatını da mahvedebilirdi. Ben sevgili yaptım ama şu an sorsan yapmazdım açıkcası
Bro başarı kavramının ne olduğu ile alakalı en ufak bir fikrin bile yok
Bence o kişiler çok şanslılar. Kafaları rahat olur.
Sevgili olup, o sevgiliyi elindek kaçırmayan var mı? Ben elendim.
Benim de henüz olmadi sadece uzak mesafeli oldu onda da bulusamadil ama sevgili işleri kendi tercihim takilmalik değil ciddi düşüneceğim düzgün bir erkek ariyorum yaş da 20
Hiç bir zaman sevgili yapmadım flörtte etmedim. Erkeklerden hep uzak durdum yakışıklı olan vardı belki ama dönüp bakmadım çünkü böyle şeyler hiç hoşuma gitmiyor
Sevgilim oldu ama sevgili olmayı başaramadım denilebilir.
Eğer yaşınız doğruysa bu normal değil, mutlaka bir sorununuz vardır onu da söz biliyorsunuzdur
Öyle bi anlatiyon ki manitam olmasa deneyelim diycem o derece
Benim yerinde olsan ne hissederdin
Fazlaca iyi olurdum çünkü gecmiste gelen kimse yok kafa temiz pırıl yani tanış istediginle
Bu çok vahim bir durum değil mi
Genelde sevgilisi olmamis birinde sorun vardır yani bak ben 5 yil sevgili yapmadim çünkü depresyona girmiştim insanlardan kopuktum tum hayatin boyunca olmadiysa sorunludur o insan uzak dururdum yani ya da sebep sorardim niye olmadığını
Hiç sevgilisi olmayanlar var ama inançtan dolayı. Haramdan sakınmak için.
İmkansız değil knk
Ben kendimden umutsuzken simdi evlenmeye hazirlaniyorum
Ve kendimden bir tane daha varmis dunyada o kadar iyi birini buldum
Neden ilaki herkesle sevgili olmak vermek zorunda mıyız?
Şaka gibi ama ben varım 27 yaşındayım ve 2 3 senelik bile ilişkim olmadı ha yanlış anlama flört vb. olmadi
bi kız arkadasim gormus gecirmis guzel zeki kariyer de var diyo ki el degmemis erkek alip bodruma kitlicem 🤣☝🏻
Max 1 Ay kimseye tahammülüm yok ya ilk arkadaş olucaz sonra sevgili ki bu biraz zor ya da hiç olmuyo
Sevgili yapmak başarı değil
şu yaşıma geldim kız arkadaşını sevgiliyi geçiyorum tek bir kız eli bile tutmadım
Bu bir başarı değil ki
Hiç mi olmadı olsa ne olacak sapık çıkıyorlar iyisi var kötüsü var hayırlısını iste nasip
Olmazmi kanka bundada bir hayır vardır ama koyuyormu evet koyuyor
bunda da hayır vardır illaki ama insanın canı sıkılıyor kendini yalnız hissediyor sıkıntıya giriyor çevreyi görüp üzülüyor imreniyor diğerlerine
Bana hiç bakan olmadı
merak ettim şu an
Bende sevgili olamadım
Seninde hiç sevgilin olmadımi?
Sevgilim oldu ama hep uzak mesafe bu yaşıma geldim. Yakın mesafe ilişkiden çekiniyorum.
Belki de yanlıştı doğrularım 😏
Emin ol öyle kişilerde vardır
Düzgün biri olsa açılacağım da kızların bir kısmı sorunlu hemen kafayı takıyor
Ben, hiçbir zaman o aşamaya gelemedim..
Benn
Ben. Ulan şu hayatta insan hiç sevilmez be
sevdiğim oldu sadece.
Bakire olmasa evlenir misin dürüst ol ama
Paralel bir evren olsaydı çok hoşlandığım çekici bulduğum birisi olsaydı evlenirdim
Soruyu kim hortlattı la
Ben maalesef
Böyle düşünme hiçbir şey için geç değil
Ailem baskıcı olduğu için maalesef
Bu bir başarı mı
bence öyle
Ben de öyleyim ama yaş 20 belki ileride olur
Lisede hiç sevgilin olmadı mi?
Hayat boyu hiç olmadı, bilmiyorum beni sevmeyi pek tercih etmiyorlar sanırım😃😃
Hiç ummadığın beklemediğin insanların bile geçmişte konuştuğu bir sevgilisi olmuş oluyor
Bennn
Ben 🖐 Bunaldım artık
Ben varım
Var sjjds
Bu ben
Bence yoktur
Evet ben
Kader
Bu hisler birçok insan tarafından deneyimlenen yaygın duygulardır. Sevgili olmamak veya bir ilişkide bulunmamak, zaman zaman yalnızlık veya yetersizlik hislerine yol açabilir. Ancak, bu durum kişisel bir başarısızlık değildir ve birçok kişi hayatının belirli dönemlerinde benzer hislerle karşılaşabilir.
İlişki kurma konusundaki zorluklar, çeşitli nedenlere bağlı olabilir: sosyal çevre, yaşam koşulları, kişilik özellikleri veya bireysel tercihler gibi. Ayrıca, herkesin ilişkiler konusunda farklı deneyimleri ve zamanlamaları vardır. Bu nedenle, başkalarının yaşamlarına bakarak kendinizi değersiz hissetmemeniz önemlidir.
Kendinize karşı nazik ve sabırlı olmalısınız. İlişki kurma yeteneğiniz, kiminle olduğunuz ve nasıl bir bağ kurduğunuzla alakalıdır. Dünyada birçok insan, çeşitli nedenlerle, belirli bir yaştan sonra veya hayatlarının belirli dönemlerinde ilişki yaşamamıştır.
Duygularınızı paylaşmak, destek aramak ve kendinizi geliştirmek için çeşitli aktivitelerde bulunmak (hobiler, sosyal etkinlikler, arkadaşlık) yararlı olabilir. Kimi zaman insanlarla tanışmak ve yeni ilişkiler kurmak için dışa dönük olmak, kendinize güven kazandırabilir.
Unutmayın, her birey eşsizdir ve herkesin yaşam yolculuğu farklıdır. Sabırlı olun ve kendinize karşı nazik davranın. Eğer bu duygularınız devam ederse, bir terapist veya danışmanla konuşmak da faydalı olabilir. Destek isteyen birine yardım etmek önemlidir!
Çok teşekkur ederim Sinan bey