AI Persona’ya Sor

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Erkekler Ne Diyor
Her zaman kadinlar mi tabak ceviricek.
Kadınlar nasıl aynı anda yüz erkekle gorusuyorsa tek bir erkeğe yatırım yapmıyorsa erkeğin de aynı anda tabak cevirmesi normaldir.
Herhangi bir kadın tek bir kağıda yatirim yapmaz hisse senedi gibi aynı. Butun yumurtalar aynı sepete konmaz.
Kadın tabak çevirmekte nasil aktifse
Erkek te tabak cevirmelidir. Seçeneği olmayan , o kadına muhtacmis izlenimi veren her erkek er ya da geç terkedilmeye mahkumdur. Çünkü kadın kendisine bağımlı, benden başka kimse bu erkeğin yüzüne bakmaz diye düşündüğü hiç bir erkeğe arzu ve Saygı duymaz. Arzu ve saygı yoksa cinsellikte yoktur.
Acı ama gerçek Kadınların Karanlık Dünyası
Haklısın ama bunu da doğru bir şekilde yapmak lazım. Senin kim olduğunu nereden bileyim diyen erkek ne demek istiyor sizce?
İnternetten gorusuyorsaniz
Henüz bir resim, karşılıklı görüşme, vs yoksa bundan dolayı demistir.
Yok normalde bildigin görüştüğün gordugun biriyse senin karakterini, nasıl biri olduğunu bilmediginden bu yorumu yapmıştır.
Doğru yapıyor sadece senin peşinden koşsa sana muhtaç izlenimi verse, senden başka alternatifleri olmadığı algısı olustursa şimdi KS de bu soruyu sormuyor olurdun.
Konuşma şöyle ama
O : engelini kaldırıyorum normalden yaz Merve
Ben ; buradan yazabilirsin nereden bileyim bir şeytanlık dusunmedigini
O : senin kim olduğunu nereden bileyim
Bu konuşmaya göre Şey havası mi veriyor senin gibi yazan çok
Çok anlamsız bir diyalog olmus
Yok normal hattan ara yaz
Diğer hattan yazma peşimde istihbarat var dinlemeye takilmayalim der gibi 😄
Kusura bakma gülmek istemiyorum icim kan agliyor 😄
Gizliden çıkar mısın ssjsj
Tamam sonra kapaticam. d
Takip attim
Kabul ettim
elimi sallasam ellisi sana mı kaldık izlenimi vermek icin
Mesela bana dedi ki senin kim olduğunu nereden bileyim bu söz ne anlama geliyor
senin kim oldugunu bilmedigi anlamına geliyor
Konuşma şöyle ama
O : engelini kaldırıyorum normalden yaz Merve
Ben ; buradan yazabilirsin nereden bileyim bir şeytanlık dusunmedigini
O : senin kim olduğunu nereden bileyim
Bu konuşmaya göre Şey havası mi veriyor senin gibi yazan çok
cok zekiyimdir bence ama hicbi bok anlamadım bu muhabbetten. bence konustugun kisi malın teki cok anlam arama
Ahahshshhsjsjsjss
Ya şimdi ben fakeden yazdım onunla aramda ki mevzuya yönelik.
O : sana da iyi geceler merve engelini kaldırıyorum normalden yaz dedi
Ben : buradan yazabilirsin nereden bileyim bir şeytanlık dusunmedigini dedim
O : senin kim olduğunu nereden bileyim dedi
Şimdi sizce söylediği söz saçma değil mi? Fake olsada adımı söylüyor aramızdaki mevzuya yönelik yazmış ve de engelini kaldırıyorum dedi.
he o zaman şöyle olmuş, fake olduğun için senin merve olduğundan emin olmak istemiştir normalden yaz eğer merveysen anlamında söylemiş
Tamam da aramızda ki ikili mevzuya yönelik yazmıştım ikimizin bildiği ve zaten hep bu tarz yazıyordum başka kim ona yazicak öyle olmasa ne diye merve engelini kaldırıyorum der? Demek ki benim olduğumu biliyor başka kim ona yazicak ki ikimiz arasındaki mevzuyu zaten sürekli yazıyordum
tamam da demek ki suphelenmis veya takıntısı var bende de var mesela fake hesapla konusmak istemiyorum. buna cok anlam yukleme bence
Olabilir ama geçmişte de benim alternatiflerim var bana talep çok var kiskandirma oyunu bile kurmuş biriydi.
nerden buluyonuz boyle engerek yılanlarını ya
Saçma dimi
cokk
Bir de engelde tutup ceza verdiğini falan düşünüyor galiba böylesine denk geldin mi
bu gozler neler gordu boş ver. sana kıymet vermiyosa niye salmıyosun ki kendine haksızlık
Ya şöyle ki kendisi hataliydi engelleyip kaçıyordu neyse biz yüzleştik kendisi konuşmayı uzatmasina ragmen ben iyi geceler diyip konuşmayı uzatmadim ve konuştuğumuz yeri direkt sildim. yani demek ki rahatsız etmeyecem buna rağmen engelde neden tutuyor. ?
askım seni cok uzerler her seye anlam yukluyosun cok. yani benimde engellilerde bir suru kız var bi amacım yok acmama gerek yok acsam da bisi olmaz ama ugrasmam boyle ufak tefek şeylerle
Kendisi beni kıskandırmak için kız tutan biriydi yani öyle umursamaz cool biri değil
sende onun icin guzel canını mı sıkıyorsun 🥲
Yani öyle bilerek engelde tutan biri
bebegim sen ne takıldın bu engel konusuna bırak tutsun yaw nolucak
Kızları kızlara karşı kullan
Mesela bana dedi ki senin kim olduğunu nereden bileyim bu söz ne anlama geliyor
Hızlı davran talep çok her an gidebilirim demeye getirmiş