tanıstıgınız gunden beri bi gunluk tutup neler yaptıgınızı, onun icin ne hissettiklerini yazarsın. Cok romantik olur. Ya da bi deftere fotograflarınızı koyabilirsin albumde olur ama defter daha hos sanki :) bu iki dedigime de kendi parfumunu sıkmayı unutma. Ya da hepsini bos ver. Aldıgın hediyenin yanına (kol dugmesi, parfum, t shirt, gomlek ne alıyosan iste) onun yanına guzel bi mektup yaz ona olan duygularını anlat ve senin parfumunu sıkmayı unutma :)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDuygusal biriyse onu sevindirecek küçük notları güzel bir kavanoza koyabilirsin elin lezzetliyse güzel bir yemek fena olmaz takım elbise giyiyorsa ve şık giyiniyorsa kaliteli bir kravat olabilir onun kişiliğini söyleseydin daha güzel önerilerde bulunabilirdim ancak bu kadar ☺
01 Yorumlasen ne isterdin sevgilin den 😊
+1 yılben kendi adıma hosuma gidecek birşeyler yazayım sana umarım faydalı olurum.
-Gömlek vb.
-Cüzdan
-Kemer
-Senin emek vererek yaptıgın birşeyler.
-Tuttugu takımın fanatiğiyse onla ilgili bişeyler forma polar vs.23 Yorumla
Gizli SoranAslında fanatik ama ben de fanatiğim zıt takımlar olduğu için almak istemiyorum :D 4. Cüsü en mantıklı olan :D
gs fb çekişmesı galiba :) evet4. her zaman iyidir.
Gizli SoranAynen öyle :)))
kişiye göre çok fark eder ama şurdan bikaç değişik hediye çeşidi bulabilirsin: erkeğe alınacak hediyeler
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
Oncelikle onun uğraştığı şeyler ile ilgili bir hediye olmali ki mutlu olsun.
Bir de bütçe de önemli.
Su an ihtiyaç listem su altı kamera, dalgıç kıyafeti, savak, teleskop.
Yanı bunlardan her hangi biri bana hediye gelse gerçekten çok mutlu olurdum.
Zaten ben alacağım bunları da hediye olarak gelmesi , beni düşündükleri için gururum okşanırdi çok mutlu olurdum.
İhtiyacım olduğu için de değere binerdi o düşünce, davranış.. Unutamazdim yani.
O nedenle bence birine hediye alırken ihtiyacı olan şey dusunulmeli..
Bütçe de önemli bir konu.
Benim ihtiyacım olan şeyler kalitesiz de olsa isimi simdilik goreceginden 100 liraya su altı kameraları var. Binleri geçenlerde var.
Bütçe buna yetmez ise.
Yine daha düşük ihtiyaç listesi ogrenilmeli.
Deniz sortuna ihtiyacım vardi oornegin kaç lira?
25 den başlıyor..
Siparisini verdim.
Ucuz da yani.
Uzun lafın kısası ihtiyacı olan ne varsa mutlu olur her insan.00 Yorumla
+1 yılGenelde takı veya parfüm alınır ama ille değişik istiyorsan bir yastık al ona, yıka saçlarını, o yastığı bir günlüğüne kullan, koy kafanı yat. Sonraki gün ona hediye et. Tabi bu erkek senin için ne ifade ediyo bilmiyorum.
00 Yorumlauzaylıdan bahsediyor sanki :D bir uzaylıya ne alınır ki yahu der gibi. bu kadar mı yabancısınız erkeklere yahu. bunu da sen bulamıyorsan git kendini balkondan aşağı at.
111 YorumlaÇok teşekkür ederim 😂
Ay soru sordum ne var sinirlenecek? 😌
İyiki sevgilim yok 😇😏
Demek olsa beni öldürürdü 😂😶
Yani hem güzel şeyler sunuluyor kardeşime doğum günü hediyesi alırım fenamı 😂
:))
Otel vs restorandaYemeğe götür,
Veya evde güzel bir masa hazırla mumlarla seni seviyorum yaz geçtiği yere gül yaprakları dök bunlarıda yapamıyorsan ona sevdiği renkte bir kazak ör12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılGerçekten yıldönümü için çok güzel bir hediye çok teşekkür ederim :))
Hmm.
Bunun için erkek arkadaşınızın neylerden hoşlanıp, neylerden hoşlanmadığını öğrenmeniz gerekli.
Örneğin; Ben bir Parfüm beklerdim kız arkadaşımdan. Çünkü güzel kokulara zaafım var.00 YorumlaDeğişik ilginç hediyelik eşyalar alırken arasıra kullandığım yerler var hediye alınan kişilere göre farklı kategoriler de var. Fikir edinmek için de işine yarayabilir belki
02 Yorumla- +1 yıl
O site ne söyler misin?
- +1 yıl
@İremseyhan ben bildiğim bir örnek vereyim var aynı o tarz. fiyatları da uygun erkeğe hediye fikirleri
Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,5b cevap paylaştı. Saat her zaman en güzel hediyedir vede en anlamlı saatin içerisine resim yaptırta biliyorsun ikinizin arasında özel bir sembolü saatin içerisine yaptırtabilirsin her bakmasında seni hatırlaması için.
00 Yorumla
+1 yılgözlerinin içine baktığında böyle erkeğinin ayaklarından tüm yorgunluğunu akıp götüren her şeyi unutturan bir kadınsan ona başka bir hediye gerekmiyor bence. çok mu şiirsel oldu nese hadi eyv
00 Yorumlaarabası varsa deposunu full le kredi kartı varsa askerinin öde en düşük ihtimal kulağına iyiki varsın de yanağından öp
10 Yorumla
+1 yılHediyeyi ne için alacaksın? Doğum günü ise kıyafet alabilirsin, ismi yazılı küçük şirin şeyler de var, örnek gelmedi aklımda da.
14 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYıldönümü diyelim :)
- +1 yıl
O zaman işler değişir. :) Bence elit bir mekanda romantik bir akşam yemeği tavsiye ederim. Organizasyondan bahsetmiyorum, onu kendin daha iyi bilirsin..
Gizli Soran+1 yılSanırım en mantıklısı o olucak :) teşekkür ederim
- +1 yıl
Ne demek rica ederim. :)
isim yazili cuzdanlar var imm ben aslinda bir defter hazırlamayı dusunuyorum bide isim yazili cuzdan..
13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılEvet o da çok mantıklı gerçekten bende aslında Eylül'den beri bir şeyler yazıyorum bide yanına ekstra hediye arıyorum :)
Gizli Soran+1 yılAa bir bakayım onlara
Fazla parfüm göz çıkarmaz parfüm al hdjdjdjdj veya kullandığı parfümün bodylotionunu felan alabilirsin
18 Yorumla
Gizli SoranDiğeri elbet biticek kdkfkdnd
Gizli SoranMantıklı ömür geçiyor sjkdkdsjdk
Gizli SoranOfff vallahi yaa etrafta gözü Kara kız gerçekten çok zor skkdkskdkd
Gizli SoranGerçekten çok sjdkskdpsd
Gizli SoranKesinlikle skdkskdks
+1 yılBen maddiyata önem vermem kendi bir bileklik yapıp hediye etse sevinçten havalara uçarım.
22 Yorumla- +1 yıl
Çünkü o senin görüşün herkes senin gibi değil yinede teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılGüzel, şık bir analog saat veya yine güzel bir cüzdan.
Muhasebe gibi bir işi varsa da metal dolma kalem alabilirsin.00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 862 cevap paylaştı.
+1 yılBence direk hediyenin parasını ver. " Ne istediğini bilemediğimden sana parasını vereyim dedim " de. :D
02 Yorumlacanim ülkemin canim insanlari seviyoruz sizi 😂😂
Bizde seni seviyoruz. :D hahah
Parfüm alabilirsin.Hem hediye almış olursun hemde senin yanındayken senin istediğin gibi kokmasını sağlarsın,hoş olur.
00 Yorumla
+1 yılCüzdan kullanmayan erkek mi olur ya. Sen al kullanir iste
21 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAynen artık bir yerden başlaması gerekiyor zaten
Tesbih saat yüzür takarmi bilmem kimi kolye ve bileklikte takiyor ama sen ilk 3 yazdigimi dikkate al
10 Yorumla
+1 yılforma.. al gözlerinden tüm gün kalp cikar ayakkabi ya da grampon olabilir parfüme saate kosma
12 Yorumla- +1 yıl
Bu kızla evlenilir :D bak bu öneriler çok iyi bence dikkate al...
- +1 yıl
:d ahahahha
Kapitalist sistem deyip hediye almamayı tercih ederim
10 Yorumlaeğer arabası varda çok düşkünse onunla ilgili bişey al sevgilim sağolsun arabamın mod. onun sayesinde oldu abart egzoz ve açık hava filtresini almıştı doğum gününde :):):)
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 12,7b cevap paylaştı. Senin tanıman gerekiyor. En Uygun hediyeyi burdaki kimse bilemez. Genelleme yaparlar
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 577 cevap paylaştı.
+1 yılbir tane kemer al pantolonu sıkı olsun ki sana bişey yapmasın 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılIçinden geldiği şekilde bir mektup yaz senin gözünde nasıl biri olduğunu anlatan bir yazı...
00 YorumlaKendi ellerin ile yapabiliceğin bir özel hediye onu mutlu edecektir
00 YorumlaŞu anda yaz ayından kışa gececegiz sonbahar icin hazırlık yap. İnce bir mont
00 Yorumlabugatti veron.:)
şaka bir yana kol saati alabilirsin (herzaman seni hatırlasın diye)
veya bütçen müsait değilse beğendiği markanın tişörtü, gömleği vs00 YorumlaBence el emegi birsey olmali en ozel olani o tarz bir hediye diye dusunuyorum
04 Yorumlavar defter ve 500 tane not yazdim ama cok az geldi gozume 😂
hadi bir dusunelim kendimi eccik affettirmem lazim cunku :)
+1 yılvaay be deemkki gerçekten seven ve deer veren kızlar kaldı.
10 Yorumlatraş makinesi,tesbih,sevdiğin bir parfum, senn için değerli olan bir şey vs vs .
00 Yorumlasaat ya da güzel bir parfüm olabilir. bedenini biliyorsan tarzına uygun tişört falan da alabilirsin..
00 Yorumlaerkek arkadaşına en güzel hediye kendine aldığın bir çift leopar desenli iç çamaşarıdır :).. dünyanın en güzel hediyesi.
40 YorumlaKalbini ver yeter aşkı başkalarına göre oynama o aşk başkaların elinde oyuncak olur
00 Yorumla
+1 yılKişiye özel hediyeler düşünürsen sadece site önerebilirim gerisi sende...
00 Yorumlagüneş gözlük al hem bu zamanda uygundur ama sahte alma he 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılUlan bir sevgli olmdı ne sanal ne gercek ne talih bu
00 Yorumla
+1 yılBence bir erkeğe gömleği için şık giden ne ucuz ne pahalı şık bir kol düğmesi en iyi hediyedir.
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 402 cevap paylaştı. hatıra bırakıcak bir şeylerin olması daha güzel saat gibi veya tuttugu takımın atkısı forması kupa bardagı vb.
00 Yorumlabence ikinizin resmini 35/50 ebatında siyaz beyaz büyütüp çerçeve yaptırabilirsin:)
ömür boyu gençliğinizin hatırası00 Yorumla
+1 yılbence güzel bir polar alabilirsin üstüne giyeceği kullanışlı bişey olur her üşüdüğünde onu senin yerine ısıtır.
00 Yorumla
+1 yıleğer yoksa kol saati olabilir her baktığında seni hatırlar ama her hatırladığında da ararsa sıkılabilirsin :)
00 Yorumla... Hediye kişilerin yapısına uygun olmalı,O'nu tanıyan sensin ve O'na uygun bir hediyeyi de sen seçmelisin.Akşama ne pişireyime döndermeyin olayı !
05 Yorumla- +1 yıl
çoktan dönmüş bence...
- +1 yıl
hediyemi almam gerekiyoduki?
- +1 yıl
yok ona şeker falan ona ancak şekerin çubuğunu hediye edebilrim
Gizli Üye(30-35)+1 yılne vicik vıcık ilişkileriniz var. git tuvalet fırçası al
14 Yorumla- +1 yıl
Kıskandı :D
Cevap sahibi+1 yılkıskanmiyorum😖😖
Cevap sahibi+1 yılmutsuzum birilerine çatmak istiyorum
- +1 yıl
Gel gel birde sen çat :D
+1 yılHangi takımlıysa bir forma al isimlerinizi yazdırın bence.
00 YorumlaGeçen arkadaşım hediye almayın faturamı ödeyin demişti :)
00 Yorumla
+1 yılSaat.
Arkada ikinizin resmi. Bide küçük not.
Çok mutlu etmişti beni.02 Yorumla- +1 yıl
şimdi ben buyuk bir kutu aldim. bir defter yaznistim ona ufak bir kutuda da 500 tane not var. onun haricinde onunla yaptığımız seyleru sakladim onun icune koydum ama cok bos geldi saat de cok mu basit olur diye düşünüyorum
- +1 yıl
Aynısını aldım. Sandık. İçinde gelin damat dönen bir oyuncak. Kendi parfümü. Fotoğraflarımız. Saat. Not.
+1 yılKalbinin tapu senedini yap hediye et bi çerçevede. internetden arastırabılırsın : )
20 YorumlaSaat veya parfüm alabilirsin...Sürekli gömlek kullanıyorsa da gömlek ve kol düğmesi olabilir.
00 Yorumla
+1 yılBence arabasını yıkat. Sahsi fikrim bundan daha güzel hediye olmazdı benim için. :D
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha birde hediye mi alagagim, en güzel hediyesi zaten benim, herseyine dört dörtlük bakiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılplaystation:))))) ama ondan sonra umudu kes, az görüşürsünüz
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDeğişir ilgi alanlarına bağlı olarak ama çok pahalı bir şey hoşlarına gitmez bence.
00 Yorumla Alışveriş & Hediyeler konusunda 524 cevap paylaştı. tuttuğu takımız forması yada takımıyla alakalı bardak parfüm atkı gibi...
10 Yorumlaeski kralların heykelini alabilirsin bende var da ondan;)
00 Yorumla
+1 yılsigara kullaniyorsa cakmak babayigitse tesbih oda olmadi giyime yonel
15 Yorumla
Gizli Soran+1 yılEvet çakmak gerçekten çok güzel fikir hiç düşünmemiştim bu olabilir , giyim de olabilir çok teşekkür ederim :))
- +1 yıl
kış ayı yakalı bir mont iyi gider ;)
Gizli Soran+1 yılMaalesef o kadar param yok öğrenciyim sonuçta ama illa kendime göre bir şeyler bulurum :D
- +1 yıl
hadi bakalim hayirli isler :D
Gizli Soran+1 yılTeşekkürler :D
+1 yılTuttuğu takımın maç biletini almak ona Jessica Alba'yı ayarlamakla eş değer bence
10 Yorumla
+1 yılSiyah atkı ya da bogazli kazak al ama siyah olsun :)
16 Yorumla
Gizli Soran+1 yılÇok teşekkür ederim :)) erkekler için siyah vazgeçilmez :))
- +1 yıl
ya da parlak siyah marka bir gömlek
Gizli Soran+1 yılGömlek giymez ya
- +1 yıl
Nerden bulursun böyle adamları ya yok gömlek gitmez yok cüzdan taşımaz yok kolye takmaz :)
Gizli Soran+1 yılDemi ya :))
- +1 yıl
Seviyorsan cekeceksin:)
Adına fidan dik
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılBen almayacağım için rahatım sıkıntı yok :) :)
10 Yorumla - Alışveriş & Hediyeler konusunda 538 cevap paylaştı.
+1 yılerkek her hediyeyi sever yeterki seveni versin
10 Yorumla - Devamını Gör (80)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne