AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Aslında kisilere olan inancım azalmıştı lakin iki gün evvel bir kızla karşılaştım; hem çok güzel, hem sakin ama doğal, hem ozguvenli, hem de egosuz bir tavrı vardı ve tanışmak istediğini ve sinyal verdiğini farkettim o an ben de istedim ama ortam ve zaman hiç müsait değildi ve benzer olayların önceden de yaşandığını ve esasen gerçek problemin mental olarak hazır olmayışım olduğunu ve bir şeylerin artık değişmeye başladığını ve aşk kavramına daha olgun bir perspektiften baktığımı farkettim.
Kendi mentaliteme yakın gelişmiş Avrupa ülkelerinde görülen ideolojik sistemin benzerine sahip çok az kişi olduğunu ve bu çevrenin uzak olduğunu sanıyordum ama yanildigimi farkettiğim gece oldu o
Evet aslında ben de senin gibi aslında kendimin buna mental olarak hazır olmadığımı fark etmem epey bi zaman almıştı
Aslında birnevi biraz rahatladım çünkü kendimi bir süredir bulunduğum çevreye ait hissedemiyordum ama aslında Fenerbahçe'nin bir bağ olduğunu farkettim 🙂
Maç öncesi taraftar eglencelerinde falan sosyallesirken, o mekanda Fenerbahçeli o kızı gordugumde evimde gibi hissettim uzun zaman sonra
Ve uzakta olduğunu sandığım şeylerin aslında erişilebilir olduğunu farkettim çünkü düşünce tarzımda, yasayisimda tamamen yalnız olmadigimi anladım
Kısacası çok büyük moral oldu bana 2 gün öncesi ve ALES'e çok daha rahat girecem akabinde diğer fener maçında da aynı şekilde sosyallesecegim artık zihnimde kaygıya sebep olan son zincirleri de kıracak gücü kendimde bulmaua başladım
Velhasıl evet inancım yenilendi ve bu aşk karşı cinse olan bir aşk konusunda değil sadece, sosyal aidiyet duygusunu geri kazandım
İki insanın birbirine duyduğu fiziksel çekime aşk diyenler var böyle düşünenler yüzünden insanlar aşka olan inancını kaybediyor soğuyor ama gerçek aşk böyle bir şey değil bana göre aşk hayatın kendisidir manevi huzurdur değerini bilene en iyi ödül bilmeyene cezadır kirletilmemesi gerek bir şeydir aşk ama değer kıymet bilmeyen insanlar yüzünden yok olup gidiyor
Hiç kzanamadik kı kazanmışız sandık ve o ayrılığın sillesi tokat gibi çarptı yüzümuze ve sonu muazzam bir yalnızlık ve güvensizlik
Aşka olan inancım hep tazedir. Hiçbir şey inancımı yitirmeme sebep olamaz. Ben aşk ile doğdum, aşk ile öleceğim
Olmayan birşeye umut bağlamam. Ask dedikelri şey kirli heves ve istekler
Niye kaybedek bir ksar diye hepsi olacak hali yok ya la
Kaybetmedim ama zor
Sen de umut var giib
Eh öyle diyebiliriz
48 yaşındayken kaybettim şu an 64 yaşındayım
Vay be
Öyle öyle
Aşk Yok sadece hoşlanti var
Hiç inancım olmadı ki
Evet kaybettim maalesef.
Şu sıralar
Ne oldu ki
inancımız yok işte
Evet :) 26
Şey diyorlar 25 30 arası tek bi kurşun hakkınız oluyo onu iyi kullanın 😀benim ki boşa gitti
Tabi eğer doğru bi önermeyse o denilen 😁
Yıllar önce kaybettim evet
Hic olmadı ki kaybedeyim😂
Aşk var
Kaybetmedim
Yo kaybetmedim
Ne güzel
Ooo aşk neki 😂
Bilmiyorum bende yenilir mi içilir mi 😀
Bence ütopya 😂
Hiç inanmadım ki
Hâlâ inanıyorum
İvit.
Kaybettim. 14 falan
Ohooo daha bulmamışsın bence 🙂
Buldum sanmıştım
Yaşın 14 mü
Yok kaç yaşındaydınız diye sormuşsun ya. İnancımı kaybettiğimde 14 yaşındaydım
Şimdi kaç yaşındasın
29
29 mu 🙄çok şaşırdım. O yaşlarda hissettiklerimiz bi çok kişi tarafından en başta ebeveynlerimiz tarafından önemsenmez hatta dalga geçilir vs bizde ne çok yara bırakabiliyorlar oysaki
Yani beni tamamen değiştirdi mesela. İyi de oldu