Hayatımda 1 aydır olan adamla aşağıdaki gibi bir diyolog yaşadık ve bir saattir cevap yazmadı bozuldu mu haklı mıyım?

Arkadaşlar önce konu ile alakalı şunu belirtiyim ben maddi durumu iyi olan bir aileye sahibim üniversite mezunuyum bana ailem tarafından hiçbir zaman çalış iş bul baskısı yapılmadı ben buna rağmen ihtiyacım olmamasına rağmen sırf sıkılmamak için bir şeylerle uğraşmak için evden haftanın 3-4 günü online çalışan biriyim konuya gelicek olursam şöyle ki; hayatımda 1 aydan beri maddi durumu üst seviyede iyi olan bir adam var her şey gayet güzel giderken bana bugün sohbet esnasında "eeee sen sürekli evde böyle yatacak mısın?" diye mesaj attı. Bende "ne alaka anlamadım" dedim ve bana "ya hayatım ben sabah 6da uyanıp işe gidiyorum sen saat 10da 11de uyanıyorsun ya onun için dedim" dedi. Bende şu şekilde bir mesaj attım ve adam bir saattir ortada yok cevap yazmadı "Şimdi şöyle söyliym o zaman ben hiç çalışmıyor değilim sadece haftanın 7 günü çalışmaya gerek duymuyorum 7 gün yerine 3-4 günü evden online çalışıyorum ayrıca istesem bunuda yapmaya bilirim dediğin gibi full yatarım ama bak bugun sabah 9.24te sana günaydın yazmışım çünkü sabahtan işim vardı onun için erken uyandım sen 6'da kalkıyorsun diye bende 6'da kalkıcağım bir iş mi buluyum napıyım 😅" diye mesaj attım sizce bu mesajda yanlış anlaşılacak bir durum var mı bu adam neden bir saattir ortada yok bir de bugün buluşucaktık?

Hayatımda 1 aydır olan adamla aşağıdaki gibi bir diyolog yaşadık ve bir saattir cevap yazmadı bozuldu mu haklı mıyım?