Arkadaşlar önce konu ile alakalı şunu belirtiyim ben maddi durumu iyi olan bir aileye sahibim üniversite mezunuyum bana ailem tarafından hiçbir zaman çalış iş bul baskısı yapılmadı ben buna rağmen ihtiyacım olmamasına rağmen sırf sıkılmamak için bir şeylerle uğraşmak için evden haftanın 3-4 günü online çalışan biriyim konuya gelicek olursam şöyle ki; hayatımda 1 aydan beri maddi durumu üst seviyede iyi olan bir adam var her şey gayet güzel giderken bana bugün sohbet esnasında "eeee sen sürekli evde böyle yatacak mısın?" diye mesaj attı. Bende "ne alaka anlamadım" dedim ve bana "ya hayatım ben sabah 6da uyanıp işe gidiyorum sen saat 10da 11de uyanıyorsun ya onun için dedim" dedi. Bende şu şekilde bir mesaj attım ve adam bir saattir ortada yok cevap yazmadı "Şimdi şöyle söyliym o zaman ben hiç çalışmıyor değilim sadece haftanın 7 günü çalışmaya gerek duymuyorum 7 gün yerine 3-4 günü evden online çalışıyorum ayrıca istesem bunuda yapmaya bilirim dediğin gibi full yatarım ama bak bugun sabah 9.24te sana günaydın yazmışım çünkü sabahtan işim vardı onun için erken uyandım sen 6'da kalkıyorsun diye bende 6'da kalkıcağım bir iş mi buluyum napıyım 😅" diye mesaj attım sizce bu mesajda yanlış anlaşılacak bir durum var mı bu adam neden bir saattir ortada yok bir de bugün buluşucaktık?
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Arkadaş senin gibi şanslı doğamadığı için kendince dert yanmaya çalışmış ama yanlış yapmış
Ama uslup yanlış işte "sen hep yatacak mısın böyle" diye bir mesaj atılır mı en azından bende isterdim senin gibi bir kaç saat daha fazladan uyumayı ya da daha rahat olucağım bir hayatı falan yaz dimi o şekilde mesaj atınca bende kendimi savunmaya geçer gibi oldum biraz ama yanlış bir cümle kurdu bence
Tabi ki yanlış o konuda katılıyorum sana
Mesajıma hala cevap vermedi aradım açmadı sence bu denli büyütülecek bir olay mı bu benim cevap olarak yazdığım mesaj sence benimle iletişimi kesecek kadar kırıcı falan mı?
Asla değil ama şunu anlayamadım hayatında yalnızca 1 aydır olan bir adamı neden bu kadar önemsiyorsun?
Adam ameleliğe çok alışmış, yaşam tarzı benimsemiş.
Yani o haftanın 6-7 günü çalışıyor sabah çok erken uyanıyor diye bu benim suçum değil ki benim hayatımda böyle onunkine göre daha rahat hiç çalışmayan biride olabilirdim aile yaşantım buna müsait çok şükür ama yinede birşeyler yapmaya çalışıyorum ona rağmen sen yatacak mısın böyle gibi bir cümle kurulması bence çok terbiyesizce istersem hiç çalışmam onane yani benim cebime mi güveniyor anlamadım ki
Yani. Benim de kendi işim var bazen erken gidip bazen geç gidiyorum. Bazen diyorlar niye geç geliyorsun çalışsana diye, sanırsın hiç özel işlerim yok. Tek yaşantım iş ve ev arasındaymış gibi. Millet amele olmayı çok seviyor aldırış etme. Önemli olan çok çalışmak değil, verimli çalışmaktır.
Aklınca sabahları erken kalktığına dair yakınmak istedi sanırım ama kurduğu cümle çok yanlış sen hep böyle yatacak mısın yazmak yerine bende isterdim senin gibi biraz daha geç uyanmayı ya da daha rahat çalışmayı falan yazar. Bana o şekilde yanlış bir cümle kurunca bende kendimi savunmaya alma ihtiyacı hissettim ve kısa bir açıklama mesajı yolladım o belki makaraya vurup geçerim sandı ama ben ciddi bir şekilde mesaj atınca bozuldu herhalde 1 saattir ortada yok 😅
Patronlar da akşama kadar yatıp gezip tozuyorlar, elemanlar çalışıyor. Noluyor işsiz mi oldular salla takma kafana. Senden çok yatıp, senden daha fazla kazanıyorum deseydin konuyu kapatırdın.
Öyle demek gerekiyordu aslında da işte ben açıklayarak yazıyım dedim yanlış bir şey yazdığımı bozulacağı bir şey yazdığımı da düşünmüyorum yanlış anlayacak biri varsa o da benim bence bana erken kalkmasının yakınmasını sen hep böyle yatacak mısın yazmak yerine bende isterdim senin gibi rahat olmayı şeklinde yazsaydı daha farklı daha tatlı bir tepki verirdim
Bir dahakine sert tepki ver yerini bilsin
Sıkıntı olmayan bi diyalog ama o arkadas 6 da kalkmak sorun ondan cvb vermemis 😂 bsy olmaz bozulan tamir edilir kopan dikilir
Yanlış anlaşılacak bir şey yok
Aklınca erken kalmasından yakınmak istedi ama ben çalışıyorum 6da uyanıyorum sen 10lara 11lere kadar yatıyorsun derse sen hep böyle yatacak mısın derse benim cevap olarak yazdığım mesajda da bence onun yanlış anlayacağı birsey yok esas yanlış anlaması gereken benim o dediğim gibi aklınca erken kalkmasından yakındı ama bende ben çalışıyorum zaten para kazanıyorum ama haftanın 7 günü çalışmaya ihtiyacım yok diye cevap verince yanlış anlamış olabilir işi biraz paraya maddiyata cevirerek cevap vermemden dolayı sanırım
Saçma sapan konuşmuş
Erken kalkmaktan yakınmak istiyorsa o zaman sen nereye kadar böyle yatacaksın yerine bende isterdim senin gibi biraz daha geç uyanmayı yazsaydı bende onun o mesajını görünce böyle tepkili bir şekilde bende çalışıyorum para kazanıyorum istesem hiç çalışmayadabilirdim dediğin gibi hep yatardım ama evden online çalışıyorum falan yazdım işi biraz başka boyuttan yorumladım ona bozuldu az önce aradım açmadı
Evet zaten kurduğu cümleleri başta ofside 😎 biraz Türkçe dersi ve nezaket dersi verirsin artık 🤭
Ergen ergen hareketler
Haklı değil miyiz sizcede ayrıca ben hiç çalışmayan biri bile olsam onu ne ilgilendirir ki öyle değil mi
Yok mesajinda kotu birsey yok.
Olgun olgun hareketler