Erkek arkadaşım sürekli benden para istiyor?

Erkek arkadaşım sürekli benden para istiyor bir kaç kez 500 tl civari para yoladim daha sonrasında 20 bin lira para istedi ve bende bir hafta sonra vermek şartıyla verdim geri ödemedi hep bazı tarihler verip sürekli erteledi neredeyse 4 ay oldu elime bir miktar para geçti kendime alışveriş yaptim yanimdaydi onunda isteklerini aldım kendime telefon alacaktım ihtiyacim vardi o da istedi ikimizede telefon aldım daha sonrasında hala bana tarih vermeye devam ediyordu benim ona aldığım telefonu benden habersiz sattı ve daha sonrasında benim telefonumuda bir hafta sonra geri getireceğini söyleyip sattı ve getirmesi gereken gün geldiginde ise işte parayi alamadığını ya da hasta olduğunu ya da cesitli sebepler söylüyor bu yüzünden tartışmaya başladık ve bir şekilde onu suçlandığımı ve beni kullandığını söylediğimde kırıldığını söyleyip üste çıkıyor ve bana kendimi kötü hissetiriyor ya da çok tartıştığımızda ben söylendiğimde konuyu ayrılığa getiriyor ayrıldığımda da yarim saat bir saat sonra aramaya yazmaya başlıyor ben işin içinden çıkamıyorum seviyorum diye ayrilmak istemiyorum evlilik yolundayız ama kafam çok karışıyor kendimi kullanılmış ve kötü hissediyorum ve sürekli 4 aydir yaklaşık buluşmalar da ve bir yerlere gittigimizde ben harcıyorum bi kaç kez 200 tl gönderdi sadece onun dışında hep ben yaptim ben bir şey yapmaya çalıştığında iste başka şekilde beni yönlendirip kendime harcama yapmak istediğimde şu an bunu yapalim ben sana şu zaman saçını yaptırırım ben sana bu zaman şunu yaparim diyip cesitle sözler verip tutmuyor kafam çok karışık bu durumu nasil çözebilirm ayrılık yoluna gitmeden...

Güncellemeler
1 yıl
İki ay sonra evleniyoruz bu arada bunuda ekliyim
Erkek arkadaşım sürekli benden para istiyor?