problemli bir ilişkiydi, şiddet uyguladı ve ben de ondan şikayetçi oldum, tüm iş bağlantılarına da onu anlattım ve bazı projeleri bozuldu. rezil oldu. 1 yıl geçmesine rağmen ben sürekli olarak gizli aramalar alıyorum. benzeyen sesti, emin olamıyorum. Garip profillerden mesajlar alıyorum. beni Linkedin üzerinden düzenli olarak stalklıyor. Sizce amacı nedir? etrafımda çok dolaştı, kaç kez bana gizli bakarken gördüm onu. Amacı ne olabilir sizce?
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kimseyi bulamamıştır ahbe kaçırmasaydım keşke demistir
yani davadan sonra falan iletişime geçer mi sence?
Bukadar olan şeyin üzerine zor sorun yaşarsın. İşte bir söz varya insan kavgada belli olur diye. Yani seninde bir beklentin var gibi ama bulaşma pişman olursun
sevmiyorum ama bana çok haksızlık etti, pişman olsun istiyorum yaptığına
Şikayet etmişsin işlerini bozmuşsun yeter önüne bak kin tutmak iyi bir şey degildir
sence bir noktada bana yazar mı
Yazabilir de ama yürümez bence sen yoluna bak boş ver onu. Birde bir ilişki sonrası karşındakine kin tutma derim
ama başıma gelene baksana? kin tutmak da çok mantıksız değil
Kin tutmak iyi bir şey değildir. Arkana bakarak yaşarsan ileri gidemezsin. Yaşandı bitti diyip önüne bakacaksın
haklısın. peki gerçekten neden bakıyor
Erkekler bakar aklına geliyorsun dur ara ara
her gün bakıyor
takinti olmuş olabilir
Orasini bilmiyorum ama sen bence seviyor gibisin o cocugu
sevmiyorum ama bana çok haksızlık etti, pişman olsun istiyorum yaptığına
seviyorsun halen icinde umut var tekrardan dönsun pisman olsn benle konusun istiyon
sence bir noktada bana yazar mı
onu devalik etmisin yazmaz bence
ama neden bakıyor?
takinti iste
sen bu cocukdan vazgec onun hayatinda biri olur uzulursun
yok üzülmem hayatına girene üzülürüm sadece vjfnvjnf başına geleceklerden dolayı. her gün bakıyor ama çok ilginç
sen de takintilisin buna ikinizde aynisiniz
jnjfnfnj benzer işler evet ama ben çok sevmiştim, yaptıklarını kabul edemiyorum
unut yoksa uzuleceksin cidden diyorum sana yas kac senin
28 o 38, neden üzüleyim zaten bir noktada biriyle beraber olacak. Ama neden bakıyor diye merak ediyorum. Neden bu kadar olaydan sonra bakıyor, bir gün yazar mı? vs vs diye. Bipolar olduğunu söylemişti
Bipolar insanlar cok zordur varya..
Ruh hali aniden degisir o yuzden sana siddet uyguladi bencd
bilmiyorum sanki sende takintisi gibisin o adama
ben çok sevmiştim, aşırı değer verdim. karşılığı bu değildi
evet degil ama deger cok vermiçeksin iste
halen onu görüyormusun gundelik hayatinda
yok ben olduğumuz yerden ayrıldım. yurtdışına gidiyorum ama bu şekilde bakması beni acayip duygusallaştırıyor
Hangi ülkeye gidiyorsun bende yurt disindaym
evet cunku sen onu sevdin ve karşılığını alamadin
aynen öyle. umarım çok pişman olur ve benim kadar seveni bulamaz
Herseyde vardir bi hayır hayatina bak
Bende arada bakıyorum :)
peki neden?
Çok özlüyorum onu
o da mı özlüyordur
özel durum vard, aynı yerde çalışıyorduk, ayrıldı, özlediğini biliyorum, ama unutmaya çalışıyor, bu arada asla şiddet ve kötü eylem olmadı
bizim durumda neden bakıyor sence
Sana yaptığı kötü şeylerden sonra ona asla şans verme,
herşeye rağmen seni elde edebileceğini göstermeye çalışıyor
nasıl yani? profile bakarak mı?
bir süre öncesine kadar sabahları alıp işe bırakıyordum, öyle olunca onu daha özlüyordum, şimdilik linkedin bakıyorum sadece
ama her gün bakıyor bu? yani normal mi
Sen de onu istiyorsun sanırım. Ama işin içine şiddet girmişse ona asla şans verme, tekrar yapacaktır
ben onu istemiyorum, tekrar başlmayacağını da biliyorum ama merak ediyorum neden bakıyor diye
erkeklerde sahip olma duygusu fazla takıntı oluyor, kadının başkasına gitmesine tahammül edemezler
anladım ve ona ben o kadar değer verdim ki anlatamam sana, karşılığı bu değildi. anladım yani gitmesin, benim olarak kalsın diye bakıyor?
Sen onu daha iyi tanıyorsun, ona göre yaklaş veya uzak dur
Aşık çünkü
Tabi canım garanti o
gerçekten mi
Tabi canım sen kendini ona sakla