Düşünsenize parası olan çok güzel bir kız gördünüz beğendiniz istediniz. Memursunuz ama yine de hiçbir zaman hiçbir yerde ona sahip olamayacaksınız çünkü siz onun kadar zengin ve egolu değilsiniz... Çok acı bir şey ya
Güncellemeler
1 yıl
Düşünsenize dünyada kast sistemi her yerde var aslında biz alt tabakadan insanlar olucaz hep 😐😐😐 manken gibi kızlar görüyorum onlar asla bize bakmaz illaki çok zengin olmamız gerekiyor. O da mümkün değil zaten
Hayat ne kadar ilginç değil mi? Memur bile olsan çok güzel bir kıza sahip olmayabiliyorsun? Çok acı değil mi?
Yani sonuç olarak beğendiğin kızların yüzde 80 i hiçbir zaman sana bakmıyor. O yüzde 20 lik ten birini bulmak zorundasın onda da istediğin gibi birini elde etmek epey zor...
Kardeş diyorum gençliğim elime kız eli değmeden geçti. Güzel çirkin en azından erkekliğin Zirve yaşlarında bir şeyler yaşamış olanlar yine şanslı bırak güzeli çirkini. 50 yıl sonra hepimiz kemik torbası olacağız. Şu redpill muhabbetler de baydı artık. Feministler bitti Bir de bunlar başladı şimdi
Vallahi ben 23 yaşındayım benim de elime kız eli değmedi zaten bu yüzden üzülüyorum. Muhtemelen ben de senin gibi 30 uma gelince de elime kız eli hâlâ değmemiş olacak 😑
Vallahi bu durumun kimsenin yaşamasını istemem. Bu arada çok güzel kızlar iyi göstermiyorsa ortalama bir kızlarda şansını dene. Benim için artık geçti zaten yaşlandım bu saatten sonra.
35'te evlendi ama kaç yaşında tanıştı. Gençliğim sevgilisiz bitti Bu yaştan sonra olsa ne olmasa ne. Gençlikte en Zirve en enerjik yaşında yaşayacaksın senin yaşlarda örneğin 30 yaşından sonra ne çekeyim Ben kadın her şey gençlikte güzel.
Ölüm apayrı bir boyut zaten orası ayrı mesele de... Ama dediğin gibi ölümün olması çok adaletli olmuş. Düşünsene sonsuza kadar biz hep alt tabakadan insanlar olsaydık ne acı olurdu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kardeşim o kadar haklısın ki. Dediğin gibi bize %20 kalıyor. Onu da bulabilirsen. her şey gençlikte güzel oluyor.
Sordugun soruda ne kadar egolu olduğunu vurgulamissin karşındakinin egosundan niye rahatsız oldun ki?
Ben ne diyorum sen ne diyorsun mk
Bu ülkede memur olmak lüks değil mk birde övünerek yazmış memur olsan bile*
İşte toplumun alt tabakasından insanların tırmanabilecegi Max seviye bu oluyor çoğunlukla ondan diyorum
Bende memurum erkek arkadaşım gayet durumu yerine ne ilgisi var ki
Ben ne diyorum sen ne diyorsun mk
ne diyon gece gece awk
Hayatın acı bir gerçeğini diyorum mkkkkk
Ulan Mayıs 96 doğumluyum elime kızı öyle demedi. Güzeli cirkini ne fark eder. Gençken Sevil yeter.
Benim söylediğim acı gerçeğin yanında seninki sinek ısırığı kalır
Bile alt modelini s*k sende
Yani sonuç olarak beğendiğin kızların yüzde 80 i hiçbir zaman sana bakmıyor. O yüzde 20 lik ten birini bulmak zorundasın onda da istediğin gibi birini elde etmek epey zor...
Kardeş diyorum gençliğim elime kız eli değmeden geçti. Güzel çirkin en azından erkekliğin Zirve yaşlarında bir şeyler yaşamış olanlar yine şanslı bırak güzeli çirkini. 50 yıl sonra hepimiz kemik torbası olacağız. Şu redpill muhabbetler de baydı artık. Feministler bitti Bir de bunlar başladı şimdi
Vallahi ben 23 yaşındayım benim de elime kız eli değmedi zaten bu yüzden üzülüyorum. Muhtemelen ben de senin gibi 30 uma gelince de elime kız eli hâlâ değmemiş olacak 😑
Vallahi bu durumun kimsenin yaşamasını istemem. Bu arada çok güzel kızlar iyi göstermiyorsa ortalama bir kızlarda şansını dene. Benim için artık geçti zaten yaşlandım bu saatten sonra.
Abim 35 te evlendi 27 yaşındaki biriyle sen de bulursun.
Valla sana bir şey söyleyeyim mi orta seviyeli kızların bile biryerleri kalkmış. Yani bulurum problem değil ama önce okulu bitirmeliyim
35'te evlendi ama kaç yaşında tanıştı. Gençliğim sevgilisiz bitti Bu yaştan sonra olsa ne olmasa ne. Gençlikte en Zirve en enerjik yaşında yaşayacaksın senin yaşlarda örneğin 30 yaşından sonra ne çekeyim Ben kadın her şey gençlikte güzel.
Görücü usulü evlendi. Haklisin bu arada her şey 20 li yaşlarda iyi ama işte aq hayatı...
Tanıştığında kaç yaşındaydı abin tanıştığı için merak ettim evlendiği değil
Görücü usulü 34 yaşında tanıştı 35 te evlendi
30'lardan sonra görücü usulü haliniz zor zaten.. abin adına sevindim umarım mutlu olur.
Kanka takma kafaya bu kadar hayatı
Düşünsene dünyada kast sistemi her yerde aslında biz alt tabakadan insanlar olucaz hep 😐😐😐
Ölüm var ölüm böyle olmucak sonsuza kadar 😄
Ölüm apayrı bir boyut zaten orası ayrı mesele de... Ama dediğin gibi ölümün olması çok adaletli olmuş. Düşünsene sonsuza kadar biz hep alt tabakadan insanlar olsaydık ne acı olurdu
Memurlar için yaktım
İşte toplumun alt tabakasından insanların tırmanabilecegi Max seviye bu oluyor memurluk oluyor çoğunlukla ondan diyorum memurluk diye