3 aydır sosyal medyadan yazışıyoruz daha ilk buluşma oldu 2. Buluşmaya annenle tanışmak istiyorum evinize gelmek niyetim ciddi dedi bende hizli gitmiyormuyuz benimde ciddi ama dedim sevgili olalım dedi annen görsün belki begenmez görücü usulü gibi görülür nolacak bizimkiler seni beğenir de dedi sizce tanistirmalimiyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılne münasebet canım,3 aylık konuşma daha tanışma evresi bile değildir. daha kendin tanımıyorsun çocuğu bir de annenle mi tanıştıracaksın. güzel bir üslupla reddet bence laftan anlamayıp diretiyorsa da neden direttiğini öğren, hala vazgeçmiyorsa yol ver
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılBende 30 yaşına girmiş biri olarak bi zaman sonra 1 sene flört edipte kişinin doğru ya da yanlış biri olduğunu anlamak için geç kalmış biri olarak düşünüyorum. Fakat gene 6 ay içinde doğru insan olduğunu anlarsan devamı gelebilir. Bu kaç görüşme ile devam edip karar verdikten sonra ailesi ile tanışabiliriz demek en iyisi
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Burdaki herkeste ikinizi ayırıp sana yzacak tipler burdan kimsenin lafını dinleme, sen seviyorsan ciddi düşünüyorsan dersin ki bende sebi seviyorum ama biraz daha konuşalım gezelim ondan sonra aileler devreye girer
24 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin annem kesinlikle tanışmak istemiyor ben onun annesiyle mi tanissam
Soran+1 yılOkey :)
+1 yılBu işte bi iş var ikinci buluşmada bu ciddiyet şüphe yaratıcı
22 Yorumla
Soran+1 yılYa cinsellik ya para 😃👍
- +1 yıl
Muhtemelen zaten anlarsın biraz zaman geçince fakat bazıları da çok iyi rol yapıyor aman dikkat diyim 😌
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
41Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılAcelesi mi varmış? Yangından mal mı kaçırıyor? Bu tarz bir yaklaşım için fazlasıyla erken..
31 Yorumla
Soran+1 yılHahahahaha neyi kaciriyor bilsem djfjfj
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet ya da hayır diyebilirsiniz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBenimkiler seni beğenir derken? Bu kadar kısa sürede senin hakkında ailene neler anlatmış acaba. Ayrıca aklı başında hiçbir ebeveyn bir kızı görüp tanımadan sevmez hele ki oğlunun 3 aylık tanıdığı bir kıza güvenmez eğer güveniyor gibi davranıyorsa bil ki oğluna kız bulamıyor evlendirmek istiyor ve sen de bir kurbansın onlar için, aynısını eski bir arkadaşım yaşadı ve başına çok kötü şeyler geldi. Bunun gibi olanlarla ben de karşılaştım bunlar tamamen ergenler ego tatmini ya da duygusal boşluklarını cinsel ihtiyaçlarını giderme peşindeler ve bunun için sözlenip yüzük atanlara bile şahit oldum. Sen belki hayır o öyle birisi değil dersin ama şöyle bir söz de vardır "bütün insanlar ilk zamanlarda iyidir". O çocuk da aklı başında ve olgun birisi olsaydı zaten 3 aylık tanıştığı birisine böyle şeylerden bahsetmezdi daha seni tanımıyor bile sanaldan tanışma çok sınırlı bir şey kaldı ki 2. buluşmada diyor bir de bunları 🤣🤣🤣🤣
24 Yorumla- +1 yıl
Ben yerinde olsam ayrılırdım ciddi düşünen insan böyle yapmaz bunun farklı bir amacı var
Soran+1 yılCinsellik ve para olablr diyosun yani annem tanışmak istemiyor o amaçları var net diyo ben onun annesiyle tanissam olur mu
- +1 yıl
Kanka aklın başında olsa zaten çocuğun anormal olduğunu ve onunla alakalı her şeyden uzak durman gerektiğini kavrardın daha 3 aylık birini tanıyamazsın. yani o kadarda şey anlattım ama sen yok ben hala bildiğimi okuyup başıma bela almak istiyorum diyorsan git tanış bul belanı ne diyim ben sana daha
Soran+1 yılTamam kanka 😂👍 temkinli gideyim
+1 yılCanim yani çok erken niyeti ciddi olabilir
Seninde ciddi olabilir Aileler tanışınca çoçuk adını koymak ister yüzük felan takmak ister
Aileler arasında
Belki 6. ayda onu sevmeye bilirsin öyle değilmi olur mu olur daha çok erken yani
Görücu usulü diye bir şey yok ki sizde sevgiliniz ha 5 ayda felan Ailelerinlen tanıştır ama adını koymak için daha çok erken yinede sen farkli düşüne bilirsin13 Yorumla
Soran+1 yılAynen çok erken yaaa 😃😃😃😃 daha ben seni tanimiyorum ki annem tanısa bide adam dolandirici çıksa daha 2. Bulusma evde bizi Soysa her şey olablr dhdhhdjd elimize çakı filan onu bile düşündüm almayı shdhdjd bu devir çok başka
- +1 yıl
Aynen öyle canim o yüzden onu dinleme sorun çıkartiyorsa
Bitir bu işi amaci farklidir ozm
Soran+1 yılYani cinsellikte olablr sonuçta tobe her şey olur eve biri alınmaz
Bence biraz beklemelisin. Daha sen bile onu tam anlamıyla tanımıyorsun ailenin güveni açısından da sosyal medyadan tanıştığını söylediğin zaman ön yargı ile yaklaşabilirler.
318 Yorumla- +1 yıl
@nurdan_18 evet çok haklısın
Soran+1 yılAynen daha ben tanimiyorum diyorum israrla tanışmak istiyor :)
Soran+1 yılPara ve cinsellik amaçlı yaklasiyo desem ev de bizi esir alacak hali yok 😃😃😃 bilemiyorum disardada olablr dedi görüşmek dhjdjdjd
Soran+1 yılBu devirde herkes menfaatci eve gelirse yanimiza çakı almak lazım evi soymasn:))
Soran+1 yılAhhahahaa dolandirici çıkmasa shdhjdf
Soran+1 yılKimseye guven yok
Soran+1 yıl30 bin kredi çektik aşkım eve mobilya aldım dedi ama yalan soylemiyo yanimda avmde aldi cinsellik konusunu acti ama evlenmeden olmaz diyince ben kapattı yani evde bizim para yokki gelse soysa banka da hersey bide annemle bana evde cinsel anlamdada yaklascak hali yok 2 kadin bi adami doveriz
Soran+1 yılYa erkolara hiç güvenemiyorum inan para ve cinsellik diye çok ağzım yandi şüphe duyuyom herkesten
Soran+1 yılAkışına birakcam aynen gelsin tanissin bakalim bisi yapamaz komşular duyar bagris cagrisi djdjjd doğru dürüst biridir umarım darisi sana
Net bir adam. Bence tanıştır. Sende tanış. Bunun hızla alakası yok. Aileler de önemli belki ailesini beğenmeyeceksin ya da ailen istemeyecek vs. vs. Boşuna birbirininizin zamanını almazsınız. Çok bağlanmadan ayrılık daha kolay.
12 Yorumla
Soran+1 yılTamam olur sonuçta olmazsa olmaz 😃😃
Ulan adam istemese ayrı ağlarsınız istemiş ayrı ağlıyorsunuz
32 Yorumla
Soran+1 yılDogru soyluon istemese ayrı cirlariz
+1 yılAnlat annene sonra istihare kıl ondan sonra tanıştır
21 Yorumla
Soran+1 yılOlablr
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük kumardır. Yaşı önemli. 30'un altındaysa sıkıntı üzerindeyse genelde ne istediğini bilen tipler çıkabilir.
12 Yorumla
Soran+1 yıl27 yix
- +1 yıl
Kaç bence 😂😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı. Of ben böyle bir şey yaşasaydım direkt yolu verirdim ne alaka cidden ne bu hız, ne bu samimiyet? Hiç hoşlanmam
12 Yorumla
Soran+1 yılUzatsak nolacakki
+1 yıl3 aylık adamı evine sokup annnenle tanıştırma.. hatta ev adresini bile bilmedin mümkünse.. bir yani bakalım bu elemanı iyice
12 Yorumla- +1 yıl
Bir tanı ilk önce.. ev adresini bilmemeli.
Soran+1 yılHaklisin
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖyle derler zaten sonrada bırakırlar veya aldatirlar günümüzde aldatmayan çoğaldı dikkat et derim sosyal medyadan tanıştığın kişiyede ne kadar güvenirsin bilemem ama bence dikkatli ol çok da güvenme bırakıp gider güvenin suistimal olur üzülürsün
17 Yorumla
Soran+1 yılKimseye güven kalmadı bakalim hayrlisi
Cevap sahibi+1 yılYaşanmış bisey bu arada arkadasim da erkek arkadaşı boyle demişti sonra hüsran oldu çocuk aldatıp gitti
Cevap sahibi+1 yılHer yerden de engelledi Bi türlü ulaşamadı ve şu an o kizla nisanlilar
Soran+1 yılBelli olmuyor valla Buda cinsellik veya paraca yolmak için yaklasiyo olablr gunahini almayam
Cevap sahibi+1 yılDikkat et neler var neler 2 gune bırakır dikkat et
Cevap sahibi+1 yılKızlar erkekleri kolayca baştan cikarir
Soran+1 yılGiden gitsin aman ciddi olan bizi bulur ben zamanında çok uzuldm artık uzulemem
+1 yıle ayrılınca nolcak sürekli başına kakıp laf yapcaklar bi de anneler çok paranoyak oluyor bu konularda durmadan lafını açıp canını sıkar
13 Yorumla
Soran+1 yılDogru analar susmaz
- +1 yıl
Hahaha tam olarak bunu yaşıyorum anneler böyle bir şey öğrenince her dk soruyor maalesef ya
- +1 yıl
benimki de öyle zaten normalde de gıcık bi tip daha da gıcık oldu evden gitmek için gün sayıyorum
+1 yılDaha çok erken, bence kabul etmemelisin. O da ailesiyle tanıştırmak isterse önceliğinin birbirinizi tanımak olduğunu dile getir.
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen oda tanistrmak istiyo
- +1 yıl
Hiç gerek yok. En başında görücü usülü tanışsanız anlarım. Hızlı koşan atın b*ku seyrek düşer.
Soran+1 yılHaklisin 🤣🤣 kamyondan freni patlams gibi yokuş aşağı djdjf
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Bence hizli ama cok uzaktan geliyosa ve sende guveniyosan olabilir bi surec baslar burada biras da mesafe belirleyici
18 Yorumla
Soran+1 yılBizim ilcede
Soran+1 yılYakin mesafe aynen
Soran+1 yılSöz filan yok sadece tanisma görme ahhahaha
Soran+1 yılTöbeee 😃🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılGüven sağlamaya çalışıyodur, bir kaç ay geçsin sen tanışalım desen geçiştirir
21 Yorumla
Soran+1 yılBelkide. d
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAile işin içine girdiğinde ciddiyet artıyor, bayramda arayacaksın hal hatır soracaksın yani bence daha erken. en azından 6-7 ay bi geçsin ciddiyim demesi güzel bişey ama bunu lafta yapmasına izin verme icraat olsun hemen güvenme
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBugün de ben annemle dışardayken görmüş bizi yanımıza geldi annemin haberi yoktu annem neden gizliyorsun sana nasıl güvenicem yalanlar söyleyerek çocukla buluşuyorsun demekki diye ağzıma etti yani
12 Yorumla
Soran+1 yılHahahhaa anneme tanisacak diyom yok erken diyo istemiyorum hahaha napim anne adamın annesiyle ben mi tanisayim diyorum :) hdhdhd
Cevap sahibi+1 yılTanışma ya böyle aceleci davranıyorlar işi bk ediyorlar
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBenimkide bana böyle davrandı sonra 4. Buluşmada terk etti iyi ki ailemle tanistirmadim dedim
14 Yorumla
Soran+1 yılTobe niye ki
Soran+1 yılTerketti
- +1 yıl
Öylesine aniden engelledi gitti demekki heves etmiş hevesi gecmis
Soran+1 yılGönül egliyolar ya
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu işler aceleye gelmez. Önce sen ikna ol, sonra annenle tanıştırırsın.
13 Yorumla
Soran+1 yılOkey ama annem tanışmak istemiyor bu cinsellik para avcisidir diyor ben annesiyle tanismaym dimi
- +1 yıl
Tanışma, öyle her tanıştığını ikinci buluşmada aileye götürüyorsa sıkıntı var demektir. Dikkatli ol.
Soran+1 yılDisarda mi tanıyim iyice
- Aşk İlişkileri konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılbence evlenmek istiyor yakindan teklif alirsan sasirma :q
12 Yorumla
Soran+1 yılBencede
- +1 yıl
hayirli olsun o zaman abla : D
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz zamana ihtiyacınız olduğunu söyle, ayrıca ilk o seni tanıştırsın ailesi ile sonra sen
11 Yorumla
Soran+1 yılOkey
Gizli Üye(30-35)+1 yılİki nedeni var ;
1. Seninle , seks yapmak için; güvenini kazanmaya çalışıyordur. Güven ise, en kısa vadede bu şekilde kazanılır.
2. Gerçekten de evlenmek istiyordur. Eğer bakireysen, bu ihtimal daha yüksek.
Ama ben evliliğe karar vermediğim hiç bir kızın, ailesiyle tanışmak istemem. Ailesine, durumu anlatması zor oluyor sonra. Kesin, karar vermişsek; tanışırım.
19 Yorumla
Soran+1 yılAynen bakireyim
Cevap sahibi+1 yılÇok erken tanışmak istiyor. Eğer erkek, serseri bir tipse bu tür erkekler bakire kızların ilki olup bakınca ayrılmayı severler. Bakire kızın da güvenini kazanmak zordur. Bu yüzden , her türlü hile hurdayı denerler. İki görüşme de çok az. Bir dört görüşme geçsin, Eğer cinsellik konuşmaya başlarsa ; bundan olmaz.
Soran+1 yılParaca yolmakta amac olablr çünkü cinsellik her yerde var
Cevap sahibi+1 yılErkek, senden fakirse olabilir. Çok borçlandıran varmış.. Özellikle bakire kızlar veya evde kalmış kızlar, yakışıklı erkeklerin kolay tuzağına düşüyor
Soran+1 yılAnnem kesinlikle tanışmak istemiyor bu paraca ve cinsellikce yolacak diye napacam ben annesiyle tanissam olmaz djdjd adama ne diyecegmm
Cevap sahibi+1 yılErkek senden fakirse , ben senle ciddi düşünmüyorum ve sevgili de olmak istemiyorum de bitir.. Maddi durumu senden iyi ise, biraz daha yokls
Cevap sahibi+1 yılMaddi durumu senden iyi ise, biraz daha yokla. Bak bakayım, gerçekten ciddi mi?
Soran+1 yılBenden daha iyi durumu aslnda ben calsmiyorm cinsellik içinde ortalikta kiz çok bence evlenmeden olmaz dediğim halde konuşuyor ama annem tanışmak istemior ben annesiyle tanissam olurmuki
Cevap sahibi+1 yılAynen, önce sen annesiyle tanış bakalım.
Sıkıntı. Ben hayatta tanımadığım vakit geçirmedigim birini aile içine sokmam.
12 Yorumla
Soran+1 yılAyni eve girince degisiyolar 5 yıl tanisak nolacak yaw
+1 yılHızınız 102 yavşa awk. Otursun oturduğu yerde yuh kardeşim bu ne hız
16 Yorumla
Soran+1 yılVallaha
- +1 yıl
Ne oldu en son peki
Soran+1 yılAnneme sorcam bakalm
- +1 yıl
Hmmm bene sormananble Gerek yok ya daha ço erkennn
- +1 yıl
Telefon kötü yazamadım kb
Soran+1 yılOk
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Bir tanışsın bakalım bence bu işlerde acele etmek iyidir
13 Yorumla
Soran+1 yılBakalim tanissin yani 8 yıllık sevgililikte tanistrmadi ayrildi eskisi uzatmaktan doğru degl bakalim bu defa da hızlı olsn nolcak
Çok erken biraz daha sen onunla evlilik düşünüyor musun ona bak
11 Yorumla
Soran+1 yılOlur
Bir dur bismillah yavaş ol de
21 Yorumla
Soran+1 yılBismillah 🤣🤣🤣🤣
Gizli Üye(30-35)+1 yılAilenle taniscak güven vermek icin sonra seninle yaticak heryerden engellicek bak valla başıma geldide söyluyorm uzak dur bence çok pişman olursun
11 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden yapmam ben ama bu paragoz cinsellik daha başka planda
+1 yılVallahi çok şanslısın çocuğun niyeti ciddi dürüst bu devirde sosyal yaşamdan bile böylesi bulunmuyor sakin reddetme gelsin tanıssin bu arada taktik verirmisin instadan nasil oldu hesabin acikmiydi hangi sayfaları takip ettin?
14 Yorumla
Soran+1 yılSans bebegim fake hesap açtım eski sevgilimi takip etmek için gönül egleyen biriydi kendisi ciddi değildi ordan tesadüfen ekliyenler oldu kabul ettim 😃 çocuktan hoşlandım konuşmaya başladım o da hoslandi kendi hesabima geçtik bulusmak için ahahhaha taktik fake aç dhdjhdf kendinden ekle djjdjf
Soran+1 yılHesabım gizli gercekte gördüğüm es dost dışında takip etmiyorum fake den oturduğum ilcedekiler beni tesadüf ekledi
- +1 yıl
Gerçekten çok şanslısın mutluluklar dilerim bu devirde iyi niyetli bulmak zor fake hesaptan kendin mi mesaj attın
Soran+1 yılSagolasin darisi sana inşallah bu Sefer doğru kisidr iremsucum ❤️ fake hesapta beni eklediler oturduğum ilcedekiler tesadüfen bu çocukta eklemiş onaylayinca yazdı konuştuk ben ilk yazmadım peste koştu görüşelim bende bu kiz deglm kendi hesabimi vereyim dedm yapmayin gülüm böyle şeyler kapat dedi orayi sjdjfjf niye actinki öylesine dedm :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılYakınlaşmayı hızlandırmak için yakan söylemediğinden emin ol
21 Yorumla
Soran+1 yılHahahahaa doğru diyon
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok erken değil mi biraz daha tanımalısınız bence birbirinizi
26 Yorumla
Soran+1 yılDaha biz birbirimizi tanimiyoruz adam annemle annesiyle tanistirmak istiyor
Cevap sahibi+1 yılBence biraz daha zaman lazım
Soran+1 yılKaçıncı buluşmaya kadar biz birbirimizi tanirizki gerci eski sevgili 8 yıl tanidi tanistirdi kacti uzatmaninda bi manası yok :))
Cevap sahibi+1 yılBir sayıya bağlamamak lazım siz içinizde evet bu doğru kişi artık ailemde tanımalı dediğiniz zaman doğru zamandır
Cevap sahibi+1 yıl@DCshshshsge ya siz gelip yazmışsınız yorumumun altına siz gidin
Soran+1 yılKes traşı zibidi djfjf
Gizli Üye(18-24)+1 yılben olsam şahsen bu kadar acele etmesine şüphelenirim
11 Yorumla
Soran+1 yılBence de
Tabiki tanıştır hatta sende ailesiyle tanış evlerinize ailecek misafir olarak gidin gelin sadece kendinizi değil ailelerinizde tanımış olursunuz böylelikle ilerde de keşke demezsiniz
114 Yorumla
Soran+1 yılYani annesiylemi gelsin bizim eve haahha
Soran+1 yılOlablrde annemi nasıl ikna edicem hdhdhd
Soran+1 yılAksam anneme dicem kesin kabul etmicek djdnfnf
Soran+1 yılBeğenmedi annem shshhsd tuh djdj
- +1 yıl
Tipini mi begenmedi
Soran+1 yıl@gökperisii karakterini cinsellik para avcısı sanıyor ama öyle değil bi tanı diyom yok diyo fjdjf
Soran+1 yılTipte yok diyo djdjf
- +1 yıl
Jdjdjx bir şey soracağım çocuk sana hediye falan aldı mı senin için nice jestler yapıyor mu mesela işi gücü yok da ondan mı öyle dedi annen
Soran+1 yıl@gökperisii işi var daha hediye almadı jest yapmadı ilk bulusma oldu hesapları ödedi ama sıkıştım kredi borcum var sen de var mı para diye yokladi annem o yüzden istemiyo
- +1 yıl
Bana mesaj atar mısın rica etsem
- +1 yıl
Bir konu hakkında konuşmak istiyorum
Soran+1 yıl@gökperisii ok
+1 yılkesin gizlediği ve kaçtığı bir şey var. ayrıl çabuk
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hızlı giden atın b*ku seyrek düşer. Aceleye gelmez bu işler
10 YorumlaSaçmalama, böyle bir hata yapma, sen daha tanımıyorsun ne münasebet ailenle tanışacak ya? Hak ediyor mu? Güveniyor musun? yapma bence sakın
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisjn
+1 yılDürüst konuşmak gerekirse biraz hızlı ve aceleci bi tipe benziyor. Ama sizin 3 5 buluşma daha geçirmeniz daha sağlıklı olacaktır. Annenle tanıştırmak için henüz erken
00 Yorumla
+1 yılKankaa net biiri tamıstr bence seven insan aceleci davranır
16 Yorumla
Soran+1 yılTanistiram gitsin knk
- +1 yıl
Aynen ama sey bi gelisme olsa haber etsen sevinşrm aynı dırumda satılrm bende
Soran+1 yılOkey annem tanismak istemior
- +1 yıl
Najajshshs queeen kadın
Soran+1 yılBen annesiyle tanissammi
- +1 yıl
Kızz sevgisinden sadakatınden eminsen hiç kacırma bence
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce oğlanı iyi tanı ondan sonra buna karar verin.
Yangın mal kaçırırmış gibi alel acele yapmayın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHızlı olmus aşkım biraz seninki evlenmiceginden emin degilsen tanisma biz kararlastirdiktan sonra tanistirdi beni ailesiyle
12 Yorumla
Soran+1 yılDaha ben tanimiyom ki aşkım gerçek mi dolandirici mi bilsem :))
Cevap sahibi+1 yılSen tanistirma kuzum en iyisi bekle de hemen olmaz
+1 yılSeni kaçırmak istemiyor 😅
21 Yorumla
Soran+1 yılJahjaja bulmuş ben gibi birini shjdjdjjd kaçırmak istemior
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok abartmış daha ne ara tanımış da annene geldi sıra
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalamış. Bu teklifler önce kadından gelmeli, erkek söyleyince bi soğuma geliyor ilişkiye
16 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki
Cevap sahibi+1 yılÇünkü ilişkiyi başlatan kadındır. Evliliğe dair son kararı da erkek verir. Doğanın kanunu bu
Soran+1 yılAmac ya cinsellik ya para bence
Cevap sahibi+1 yılParayla ne alakası var?
Cinsellik diyorsan da böyle numaralar yapan erkekler de var ama adamın asıl niyetini bilecek kişi sensin
Soran+1 yılKredi borcum var 30 bin hattimin faturasini sen öde 1000 lira dedi sıkıştığı için hallettim
Soran+1 yılEve gelip soyma amacı olablr haha
+1 yılGüzel taktikmis güven kazanıcak sonrası malûm
14 Yorumla
Soran+1 yılHshdjd ne cinsellik mi
- +1 yıl
Yani bilinen taktiklerden biri bı dönem bende uyguladım nasıl olsa tanışma oldu evleniriz diye av oluyor kızlar,
Dikkat etmelisin
Soran+1 yılParaca yolmakta olablr
- +1 yıl
Zenginsin galiba 😂
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dikkat et böyle sırtlanlar çok var
12 Yorumla
Soran+1 yılOk
- +1 yıl
Sesimi dinle bak
https://voca.ro/1gIPF3nIjtfB
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bilmem biraz hızlı gibi 🙄🙄
12 Yorumla
Soran+1 yılSeri gidiyo adam djdjd
Üçüncü buluşmaya da yüzükler takılmasın. 😄
13 Yorumla
Soran+1 yılHahaha adam çok hızlı mübarek seri fjdjd
Soran+1 yılKorkarım oyle olacak . dd
+1 yılniyueti ciddi adamın buluştursanaa
11 Yorumla
Soran+1 yılOlur
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçine sindiyse tanıştır sinmediyse zaten amacı ciddi değildir. Güven verip bakire değilsen cinsellik için böyle diyor olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnneniz neye göre para avcısı diye çok mu zenginsiniz çocuk çok mu fakir anlamadım orasını cinsellik birliktelik mi yaşıyorsunuz ilginç
00 YorumlaEğerki annen sığ görüslü biri degil ise yanlis anlama ailelerimizi biliyoruz maalesef tanıştır derim niyetini iyice anlarsın ve unutma anneler cok iyi hisseder
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. Ciddiyete bindirmeye calisiyor
11 Yorumla
Soran+1 yılBencede
- Aşk İlişkileri konusunda 572 cevap paylaştı.
+1 yılSeni tanimadan nasıl bu kararı aldı ya yapmacik
10 Yorumla
+1 yılSacma ve yalan bence. Uzak dur bu kisiden.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKeşke seks istesetmiş daha iyiydi
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılBence tanistir birsey olmaz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 637 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik ise ciddi ise tanıştır
10 Yorumla
+1 yılbence git bir annene sor anlat en iyi fikri sana annen verir emin ol bende öyle yapmıştım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence ççok erken
11 Yorumla
Soran+1 yılBencedeee
- Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim 2. buluşmamızda annemle tanışmak istediğini söyledi. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler