Eski sevgilim annemin telefon numarası neden silmiyor ve sevgilimin yakın arkadaşlar benim telefon numaramı neden silmiyorlardir?

Arkadaşlar olayı kısaca bahsedeyim. Sevgilimle ciddi bir ilişkimiz vardı 10 aylık bir ilişki. Artık aileler tanışsin isteme nişan olsun dedi. Aileler tanıştı. İsteme nişan olmadan önce anne ve yengesi bize geldiler. düğün ve kına konusunu konuşmak için. Tabi ev içerisinde olmayan yaşanmayan şeyle yaşanmış olmuş gibi oğlana anlatmışlar. Oğlanı fena doldurusa getirmişler
Ve Oğlan da bana değil ailesine inandı. Ve ben o ara ses kaydı almıştım konuşmaları ve oğlana attım. Oğlan bana dedi ki benim ailem haklıymış. Ve benden ayrıldı. Annesi ve babası da istemiyorlarmis artık beni. Oğlan benden ayrıldı. Ben senin ailenle anlasamiyorken seninle anlaşamam vs vs. Ayrıldığı gün beni sosyal medyadan çıkardı. Telefon no birkaç gün sonra sildi ben de sildigini fark edince. Bende onu sildim. Arkadaşlar annemin tel nosu onda da vardi. WhatsApp dan silinmiş gibi yapmış ama telegramdan annemin tel nosunu silinmedigini anladım. Ayrılalı bir aydan fazla oldu. Hani geri döner desem, diyemiyorum çünkü aileler bir kere devreye girdi geri dönüşü yapmaz ama neden WhatsApp dan silinmiş gibi gösterip aslında silmeme sebebi ne olabilir diyorum. Birde o olaydan sonra hiçbir şekilde konuşma görüşme asla yok çünkü tamamen bitti dedi ve ayrıldı. Sizce neden böyle bişey yapmış olabilr? Birde bu oğlan uniden arkadaşlariyla tanıştırdı onlar da karı kocalar gayet güzel hoş sohbet geçirdik yalnızca bir kere görüşme oldu. Biz grup kurmuştuk ve haliyle benim telefon no onlarda, onların ki de bende var. Ama bu arkadaşlarda benim telefon no silmemeisler. Birde bunlar, oğlanın yakından arkadaşlari samimi arkadaşları. Sizce neden böyle olmuş olabilr?
Eski sevgilim annemin telefon numarası neden silmiyor ve sevgilimin yakın arkadaşlar benim telefon numaramı neden silmiyorlardir?