Alma verme dengesini sağlayabilecek misiniz? Az şey sunup çok şey mi bekleyenlerdensiniz yoksa? Beklediklerinizin yapılması karşılığında vaadiniz nedir?
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sevgi, ilgi, sadakat, anlayış, güven ve düzgün karakter
Beklenti mi senin yapacakların mı?
Beklentilerim ve benim yaptıklarım
Sevgi ve ilgi neden erkekten daha çok bekleniyor?
Ben çok fazla ilgi beklemiyorum her şey dozunda olsa iyi olur ayarını kaçırınca tadı kalmıyor
Dediğimi anlamadın. Erkek kadına daha çok ilgi vermeli kadın daha az verse de olur mantığında birçok insan.
Bilmiyorum şahsen ben fazla ilgiden bunalıyorum bana göre her şey dozunda olmalı özlemek da gerek yani öyle sık boğaz etmemek gerek
E hadi karşındaki çok isterse napacan? Hayır mı dicen?
3 yıllık ilişkimi bitirdim bu yüzden hiç olgun değildi çocuk gibi her dk ilgi istiyordu ilgilendiğim halde bile yetmiyordu yani
En iyisi kimseyle sevgili olmayıp 27 28 yaşlarında mantıkla evlenmek.
Kesinlikle
Aşk meşk geçici.
adam. gibi sevebilsin yeterli
Ee vaadin ne?
bir vaaadim yok. sevdigi kadar sevilir
Boş o zaman.
Ne gibi vaatlerde bulunmasini istersin?
Ben vaatlerde bulunmam. söz degil icrat önemli, çogu sözler havada kalir
Sadece sevebilsin demeyi biraz açman gerekiyor o halde. Ne yapmasını bekliyosun? Seviyorum demekle olmuyor demi? Ne yüklüyorsun sevgi kelimesine?
Sen bir cevap ver beklentin neler?
Yazmaya üşendim.
Onun için anlatmıyorum.
Merak ettim cidden erkeklerin beklentisi ne biraz bahset
Hesapsız kitapsız sevin. Yani ilginizi verin, sevin, dişiliğinizi gösterin ama şu isteğimi yaptırayım bunu yaptırayım aldırayım diye değil. Şeffaf olun. Manipülasyon yapmayın... Bile bile ilişkiyi zora sokmayın. Sevdiğiniz erkek için bir şey yapmayı yemek vs enayilik gibi görmeyin...
Bunlar.
Kızlar böylemi ki😅
Onlar kiz ise ben neyim acaba hic bu tarz dusuncelerim olmadi çok sacma isler seven gönülden sever zaten sende bunu sonuna kadar hissesersin. mantik evlilikleri icin gecerli bu söylediklerin
Neden seviyorum diyenler hep yük bindiriyor?
Lafdadir da o yuzden seven seviyorum lafindan daha cok hissettirir kendini iyi hissedersin onun sevgissiyle iyilesirsin güzellesirsin farlulastirir olumlu olarak sana cok sey katar gercek sevgi böyledir
Benim ilişkim olmasa da olur. Çok da takmıyorum.
Takmiyorsan askla. ilgili niye soru soruyorsun o zaman😅
Bilmiyorum. Canım öyle istedi.
Peki
İlişkilerin temelini sevmiyorum.
Takip edebilir miyim seni?
Kimseyle takiplesmiyorum
Ben de mantık evliliği yapsam mı acaba...
Aşkla meşkle bir şey olmuyor.
Olabilir tercih meselesi
Neyi tercih edeceğimi de bilemem.