Güncellemeler
1 yıl
96 doğumluyum
Güncellemeler
1 yıl
Xxx
Olgun erkek seven kızlar kendi babalarına koşabilirler. Buraya gelip sakın olgun erkek övücülüğü yapmayın. Tek derdiniz para işten içeride genç erkekleri arzulayip cebinixzi doldurmak için yanaştığınızı biliyoruz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Olgun, ne istediğini bilen erkek her zaman öndedir
Babana git.
Tamam çocuk
Ben orta yaşlıyım 96 doğumluyum. Genç bir erkeğin altına sürersin kendini sonra yaşlı kocana senden bu çocuk diye yutturursun..
Tamam da olgunluğun yaşla alakalı bir şey olmadığının kanıtı tam da sensin
28 üstü erkek beğendiğini iddia eden kadın benim gözümde namuslu değildir
Ben spesifik bir yaş yazmadım ama
Aynaya bakmaya bile yüzü cesareti yok 😂
@Sundaddy ulan yaşlı olduğun için senin çocuğun bile engelli olur Bu yaştan sonra otizm değil lan dünyanın en utanç verici rahatsızlığı ile doğar
seks için olmazsa olmazım olgun erkek
ve olgun erkeğin yanında daha kendimi iyi his ederim ne istediğini bilen beni sahiplenen olur
Babana da söyle bunu
Git anana kuma ol o zaman
İşte ne istediğini bilen Zeki bir kadın 👏👏👏
babam ne alaka ya soru sordun cevapladım ne tersliyon
@Sundaddy geldi yaşayan ceset
Tamam babanda olgun erkek değil mi sonuçta tam senlik işte.
Hahahahah :)))
ezik benim cesedim seni gömer haberin olsun...
Neden gizlisin? Çünkü eziksin ve kendine güvenmiyorsun😂
birincisi uslubun çok kötü ikincşsi eşin seni olgun erkekle aldatmış herhalde bu acının başka açıklaması olamaz git başkasından acını çıkar
Bunun eşi bile olamaz... :))) acısı bu yüzden 😂
@Sundaddy sen gizli değilsin de kimlik numaran mı yazıyor m*l şişe fotoğrafı nick neyin var sanki Kendi resmi var da bana laf söylüyon. Dağ taş fotoğrafı koyup nickname alınca özgüvenli mi olunuyor kafaya bak.
Cevap sahibi 96 doğumluyum hiç sevgilim olmadığı için beni birinin teknik olarak aldatması mümkün değil olgun veya gençle. Zaten gençliğim hiçbir şey yaşamadan bitti işini öfkeliyim burada orta yaş öylece deliriyorum yok hayat 30'dan sonra başlıyormuş diyorlar
bir de bunu diyenlere cevabım. s***** lan. Evli çiftlerin %90'ı 27 yaş ve altında oluyor erkek tanıştığında
Neremi görmek istersin? Baştan söyliyim neremi görmek istersen yine ezik olacak kişi sensin 😂😂 benim burnum bile senin sikinden büyük haberin olsun...
@Sundaddy ulan bu yaştan sonra eşi olacaksa olmasın zaten 96 doğumluyum ne eşi bu yaştan sonra. Bu işler sen de benden geçti dayı çocuk evlilik işleri. Bir yaştan sonra ne babası ne eşi. Çocuk namussuz olarak doğar bir kere yaşlı babadan olduğu için
@sundaddy bu arada kız seni asla takmıyor farkındasın değil mi? Evlilik diyorsun hangi 20 yaşında kız seninle evlenir ancak para ne yer tekmeyi vurur
Paran varsa git tedavi ol... En azından gelecek yıllarını kurtar...
@Sundaddy sen ne yapacaksın gelecek yıllarından çok merak ettim Allah aşkına söyler misin
Yıllarım ile ilgilenmiyorum... Yaşadığım nefes aldığım sürece gülmek eğlenmek ve mutlu olmaya çalışıyorum... Tavsiye ederim
@Sundaddy bu yaştan sonra gülüp eğlenmeyi ne yapayım ben be genç olmadıktan sonra.
Sen Cidden iyi değilsin... Yarın bir psikiyatrist'e git... Ve gelecek yıllarını kurtar
@Sundaddy doktorlar modern tıp denilen baş belasının mevcudiyetinde insanlardır. Modern tıp olması ne güzel en geç 35-40 yaşında nalları dikecektik. İnsan ömrünü uzattılar başımıza iş aldık Bir de bunlara mı gideceğim ben. Hani cennet'e gidemeyecekleri kesin olan meslek grubundan bahsediyorsun değil mi? Doğanın dengesini bozdukları için büyük günah işleyen gruptan?
Sence cennet ve cehennem var mı? Ben inanmıyorum mesela... Eskiden inanırdım...
@Sundaddy bu kavramları zamanında çok sorguladım bilmiyorum var mı yok mu? Biraz metaforik anlamda kullandım Zaten
Bilen hiç kimse yok mesela 😂
@Sundaddy yani ölen bir insanla iletişim kuramadığımıza göre tabii ki biri bilinmezlik 😀