Sevgiliniz olsaydı sizi her hafta çiçek alsa hangi duygu karşılık verirsiniz ve o çiçekleri ne yaparsınız? Erkeklere soruyorum siz sevdiğiniz kadınlara her hafta çiçek alır mısınız yoksa sadece özel günleri mi? Veya kişiye göre midir?☺
Sevgiliniz olsa sizi her hafta çiçek alsa hangi duygu karşılık verirsiniz ve çiçekleri ne yaparsınız?
Sevgilim olsaydı ve bana her hafta hiçbir şey kalsaydı elbette mutlu olurdum, Ancak ben çiçek gibi bir hediyenin çok da gerekli olduğunu düşünmüyorum en güzel hediye bir insan için kitaptır. Kitap alacaksınız faydalı şeyler alacaksınız yani ömürlük kalabilecek şeyler alacaksınız, şimdiki insanlara bakıyorum sadece para odaklı hediyeleri tercih ediyorlar bence gerek yok. Çünkü yapay bir çiçek aldığınız zaman bir iki gün sonra çöpe atacağınız bir şeyi hediye olarak almak çok da güzel bir şey değil. Bence en güzeli kalıcı ve ömürlük hediyelerdir şahsen hayatımdaki kişinin de böyle bir hediye almasını tercih ederdim.
Sevgilime çiçek almam çiçeklerin koparılmasına ve alsamda solacağını bildiğimden yazık olsun istemem, ormanlara onun adına fidan bağışlarım bide eve mama alır sokakları beslesin daha iyi.