Ulaşmaya çalıştıkça daha da uzaklaşıyor. Fake hesap açtım, arkadaşım yazdı, arkadaşlarına yazdım. Nafile hep engelledi. Onu kaybetmek istemiyorum. Canımı çok yakıyor lütfen yardımcı olun ben vazgeçmek istemiyorum ondan. Takıntı değil bu, çok seviyorum.
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Neden seni engelledi ki bir sebebi olması lazım
Tartıştık ve çok sinirlendirdi beni, en sinirli halimi gördü. Çünkü bir erkekten mesaj geldi ve ben mesajı görmek istedim. Benim telefonum sana gösteremem demişti çok sinirlenmiştim
Sonra ne oldu peki
Hakaretler ettim *rospusun dedim. Arkadaşlarım haklı olduğumu söylese de bu kelimeyi kullanmasam engellemezdi
He bende engelleidm eski sevgilimi durduk yere benden ayrıldı diye
Numarasını sildin mi peki
Ona Allah bellani versin yalnızlığınla mutluluklar şerefsiz sana bu yakışır diyip engelledim çünkü haksız yere benden ayrıldı ve haklıydım arkadaşı da bana keşke ayrılmasaydiniz yazdı hem eski sevgilim benden ayrılıyor hem arkadaşı yazıyo neden Sence
Numarasını sildim
Ayrılmayı kaldıramamış arkadaşı aracılığıyla arayı düzeltmeye çalışıyor
Kendi ayrıldı ama ben bir sövdüm hakaret ettim ona ilk defa ve engledim haketti çünkü ayrılmayı kaldıramayacak da niye ayrıldı benden
İşte biz erkekler böyleyiz bir anda sinirle öfkeyle karar veririz sonradan köpek gibi pişman oluruz ayrılmak çok kötü bir şey
Ama bilmiyorum o istedi ayrılmak benim çok sevdiğimi bile bile bende bilerek ağzımdan ne varsa söyledim Allah bellani versin şerefsiz filan çünkü haketti acaba kötü davrandım diye mi pişman oldu sence
Onun pişmanlığı senin yokluğun kardeşim. Sevdiğin bir insanın ölmesi gibi bir şey. Ayrılık acısı gerçekten tam da böyle. Annenin veya babanın bir anda vefat etmesi gibi (Allah korusun tabi)
Ne diye ayrıldı o zaman benden şey diye düşünüyorum kötü konuştum diye şaşırdı hani belki diyordu ne yapsam yapim seviyor engellemez filan Sence ben ondan vazgeçtiğimi anladı diye mi arkadaşı yazdı
böyle yaptıkça daha çok kaçar haberin olsun
Araya zaman girdikçe beni daha çabuk unutmasından korkuyorum
iyi de kız seni zaten istemiyo is te mi yo yani sal isterse kendi yazar unutmasından niye korkuyosun istemeyen biri zaten unutmuştur
Takıntı bu üzgünüm…
Takıntı olsun adam kaybetmek istemiyor
Ne yapmalıyım sence
Kaybetmişsin kızı daha fazla rahatsız etme
Yaptığın suç ayrıca kızın şikayetçi olmadığına dua et.
Ayrıca seni aldatmış zaten telefonunu falan sakladığına göre bir şey vardır. Vazgeç sende önüne bak.
Kız telefonunu saklamış adamdan sevgiliyken neyin kaybetmemesinden bahsediyorsun @Abzaham
Bu hareketinden sonra zaten hala onu düşünüp özlememe anlam veremiyorum
Önüne bakman lazım takıntı bu dediğim gibi psikolojik destek al.
Teşekkür ederim
Rica ederim umarım tavsiyemi dinlersin. :)
Arkadaşlarım sevseydi zaten engeli açardı diyorlar
Haklılar aldatmış seni büyük ihtimalle. Senin yapacağın şey psikolojik destek alıp önüne bakıp yeni kızlar tanımak.
Mahvetti hayatımı
Normal takıntı yüzünden olmuş senin bi psikologa gitmen gerekiyo
Pardon gizli hanım o kısmı kaçırmışım, dediklerinizide tamamıyla haklısınız
Ben ulaşmaya çalıştıkça engellemeye devam ediyor. Arkadaşları bile engelliyor sanki anasını öldürdüm
Thank you @Abzaham
Ya bırak o kızı tedavi ol önüne bak diyorum hala uzatıyorsun he
Haklısın dostum başını ağrıttım akşam akşam teşekkür ederim iyi ki varsın :)
Sende iyi ki varsın da çözümü bu hayatını düzgün devam ettirmek istiyosan tabi
Haklısın 👍 o hiçbir şey yokmuş gibi hayatına devam edebiliyor
Aldatmış seni çünkü sen onun umrunda bile değilsin keşke bunu görebilsen
👍
Gördün mü artık pembe gözlüklerini çıkarttım mı?
Sanırım zaman beni iyileştirecek dostum. Seni takibe alacağım çok sevdim seni teşekkür ederim.