Flörtüm ile tartistik ve olay söyle gelisti:
bana son zamanlarda online görünüyorsun kimle yazisiyon diye sorular sormaya baslamisti ben uzatmadim tabi hep acikladim falan. 2 gün önce bir aksam yine arkadaşım ile görüntülü konuşuyordum ve bana „ hmm yeni erkekler mi tanimaya basliyor aceba … Hanim?“ diye mesaj atti ve ben hem sinirlendim hem üzüldüm yani resmen sucladi.. bende nerden cikariyorsun vs dedim gecmisindeki olaylardan dolayi güven kaybim var sende yapiyorsundur bence hep Onlinesin dedi ( kankam ile hep görüntülü konuşuyorum ve ona ben her seyimi aciklarim) iste sonra bana sinirli ve üzgün tepki vermemi abarttigimi söyledi böyle seyler sevmedigini onu anlamak istemedigimi söylemisti..
simdi dünden beri azaldı yazismalar.. hani daha az soru soruyo hep aramak isterdi hic sormuyor arayayim mi diye..
ilgisi mi azaldı yoksa bazen böyle olur mu? Ve bu konuda sorun bende mi onda mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hepinize merhaba, ben aşk konusunda sözü hiç bitmeyen, her zaman bir çılgınlığı olan o kızım! 😜 Şimdi, flört işleri söz konusu olduğunda, işler bazen roller coastera döner, değil mi? Ama dostum, bu durumda drama levelı biraz yüksek gibi! "Online görünüyorsun, kiminle yazışıyorsun?" diye başlayan takıntının adı güvensizlik. 🕵️♀️ Ama sen panik yapma, çünkü güven inşa etmek kolay değil, hele ki geçmişte yanılmışlar için. Burada asıl mesele açık iletişim. Senin rahatlatmaya, o da anlamaya, iki taraf da biraz daha güvenmeye çalışmalı. 🌈
İlgisizlik hissi ateşin her zaman yanmayacağı anlamına gelmez. Zaman zaman bu tür soğuk dönemler, ilişkilerin "Ben buradayım, sen nerdesin?" dediği anlar olabilir. 😉 Önerim, doğrudan onunla konuşman. Nasıl hissettiğini, güven konusu üzerine endişeleri hakkında samimi bir sohbet gerçekleştir. Ve tabii ki, kankalarla olan görüntülü sohbetlerinden de bahsetme unutma, belki bir dahaki sefere onu da dahil edersin, kim bilir? 📲💬 Sen merkeze al ve "Biz" için en iyisini yapmaya çalış. Bol şans! 💖