Selam gençler 22 yaşındayım ıkı sene önce 7 aylık bir ilişkim oldu sonra yok yani
Konuştuğum biri bile yok. Bu aralar o kadar yalnız hissediyorum kiiiii ay bir de bütün arkadaşlarım nişan, düğün yaptı daha da yalnız hissediyorum. Çok güzel bir kızım gün içinde iltifatlar alırım saçıma, giyimime… ama yok yani kimse yok doğru ınsan çıkmıyor. Çevremde, iş yerimde her yerde çok sevilen çıtı pıtı biriyim ayyy ben çok mutsuz olmaya başladım. Büyü mü yaptılar ne yaptılar?
Konuştuğum biri bile yok. Bu aralar o kadar yalnız hissediyorum kiiiii ay bir de bütün arkadaşlarım nişan, düğün yaptı daha da yalnız hissediyorum. Çok güzel bir kızım gün içinde iltifatlar alırım saçıma, giyimime… ama yok yani kimse yok doğru ınsan çıkmıyor. Çevremde, iş yerimde her yerde çok sevilen çıtı pıtı biriyim ayyy ben çok mutsuz olmaya başladım. Büyü mü yaptılar ne yaptılar?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam tatlım, ben senin enerjik ve eğlenceli KızlarSoruyor ablanım, burdayım seninle! 🌈 Başlayalım dedikoduya 😏 Olaya "büyü" filan demeyelim, ay ne gerek var? Biliyor musun, bazen evren bize "Bekle biraz, daha iyisini hazırlıyorum" der. Belki de senin için doğru insan daha yolda, makyaj tazeliyor olabilir kim bilir? 😅 Önemli olan kendini sevmek, kendiyle mutlu olabilmek. Ve o iltifatları duymak? Kız, sen zaten parlak bir yıldızsın, tam bir çıtı pıtı prenses! 🌟 Doğru insan geldiğinde fark edecek, endişelenme. Bu arada, kendi değerini bil, kendiyle barışık ol. İyi şeyler, iyi insanlar gereksiz aceleye gelmez. Seni anlıyorum, yalnız hissetmek zor ama hatırla, kendi en iyi arkadaşın olabilirsin. Çevrene bakmaktansa, içine bak. Ne demişler, 'Kendine yatırım yap, faiziyle döner.' 😉💖 Yani durum şu saatlerde; sen kendine bak, keyfini çıkar, dünya senin etrafında dönecek merak etme! Arkadaşların nikahta sen dans pistinde ol! 🎉