Ulan ne masum sevgiler di, sonuncuyu seviyorum cikartmak icin cift yaprak çekmisimdir. 🤣 

Ah papatyalar ahh.. Ne kadar çok seviyorum bir bilsen papatyaları.. Çok fazla yaptım seviyor sevmiyor falı.. 😅 Seviyor çıktığı da olurdu.. Sevmiyor çıkmaması için seviyor sevmiyor değil de sevmiyor seviyor diye yapardım.. 😂
Baktım tabiki, yaprak yetmezse sapını da sayardım, papatyalar kurutunca çok güzel kokuyor falla falan uğraşmıyorum genelde kurutup saklarım cüzdanımda eski kafalık. 😅
Yapmıştık bir zamanlar öyle delilikler :)) Rabbim bize çiçekleri koparmayı değil de ruhumuzda çiçek yeşertecek insanlara denk getirsin 🌼
Baktım 🏵️ tek eksiğim bir papatya yaprağı daha idi
🏵️🏵️🏵️🥰
Cevap
37Cevap
Baktım ama ben papatya sevmiyorum ;)
Hayır ben hiç bakmadım zaten çiçeklere zarar vermeyi de istemezdim. hem aşık olduğum kadın da olmadı şimdiye kadar
Elimde bir çiçek, sevecek mi? sevmeyecek, ulan eşoğ****şek çiçek nereden bilecek :D
evet denemiştim.. Son birkaç tane kala sevmiyor çıkacağını anladığımda iki tane koparmıştım.. 😀
Eskiden belki yapmışımdır da şimdi kıyamam, yazık günah yapraklara, zarar veremem güzellerim benim 😄
Papatya falına bi kural koydum. sadece seviyo seviyo seviyo
Gözleri bu ömrümün armağanı yaradan kime ne vereceğini biliyo :P
Papatyaların yaprak sayısı eşitmiş. Çekmeye sevmiyor diye başlarsan sonuç seviyor çıkar. Hile yapmaya gerek yok :P
Baktım. Eğlenceli oluyor böyle şeyler. Papatya da çiçek kalmazsa bu sefer de sapını kırarım seviyor çıkana kadar.
Cift yaprakmi vaay uyanik vaaay bnde diom bana nie sevmio cikio gerci gercktede sevmiodu zati o donem cicek biliomus aslinda😊😉
Ha şöyle be fesfs sonunda seni görebildik özlemiştik fazlasıyla 😄
Yok be iyi niyet. Hani mesaj atacaktım artık kendi fotonu yeniden koy diye
Ya kızım iyi misin? Altı üstü foton olmalı fikri taşıyorum olayı niye gizlisin niye açıksin noktasına getiriyorsun. Her daim mesaj kutusu kapalı birisi olarak sadece görünce buradan belirttim fikrimi
Detay istiyorsan da şöyle diyeyim; çekici kadınsın ve olmalısın hani on planda. Manası bu
Seni eşsiz bulan birisi. Çok mühim değil. Daha çok nefis yemeklerini de tatmak isteyen diyelim 😂
Uzaksın zaten Antep'e gelme şansım yok benimde 🙄
O zaman riskli olur 😬
Hayır ama sana ulaşmak zor ondan dedim tümüyle 😁
Dayanamadım beğendim gitti 😂
Geçenlerde de yaptım, her papatya gördüğümde de yaparım hatta geçenlerde rüyamda yapıyordum, ama kimin için bilmiyorum.
Ya ortaokuldaydım ya lisedeydim tam hatırlamıyorum o zamanlar bakmıştım bir iki defa
Baktım ama anlamını bilmiyordum o zamanlar😂😂😂
Çocukluk işte 😂 Gerçi ben orada başka birşeye bakmıştım 😃
Küçükken yapardım
Aynen eskiden bakıyorduk elimizden eksik olmuyordu ne günlerdi ya
Baktım öğretmenim, ama bi kız arkadaşım için yaptım 🥺
Evet köydeyken hep çekerdim sürekli sevmiyorum çıkardı
Yok ben taç bileklik yaptım hep
Kendime de yaptığım oldu ama çoğunlukla ablamlara yaptım 😃
Ne var güzel bence 😂😂
Evet 😃
Ohoo hemde defalarca hep beni yanıltıyordu artık bu fala bakmaz oldum
Baharın habercisi olan papatyaları hala toplamayı çok seviyorum ve hala bakıyorum 🌼
Ufakken bahçede anneme toplardık köye gittiğimizde cook uzun süre oldu elime cicek almadığım
Papatya buketi bile kurtarmaz😅
Çocukken yaptım baya :D
yapmışlığım vardır ama çooook eskiden :)
hayır
papatyalara kıyamazdım ben kmsdfkl
Küçükken yapmışlığım var 😂
Çok baktım 😀😀
Hemde çok, papatya görünce ilk aklıma gelen 🌼
Bi flimde görmüştüm
Kendimize ilk yalanı papatya ile konuştuk.
Çocukken yapardım..😊
Papatyalar daha kıymetli benim için.
Evet severiz fal bakmayı bilmeyiz
Bunuda yapmayan ne biliyim yani:)
Önceden yapardım ama şimdi kıyamıyorum
Küçükken yapardım
Cok baktim ama bi kere bile seviyo cikmadi, duygulandim bak 😂🥺
Evet çok bakardım
Baktım, şerefsiz papatyalar yalancıymış...
Evet çok eskiden baktım
Çocuklukta özenti işte. Baktık 😀
Baktım
Çift yaprak da değiştirse insan Kaderin önüne geçilmiyor iki kere profil fotoğrafına baktım böyle Böyle sıcak bir kadını üzdüler mi acaba diye düşünmeden edemedim e nihayetinde masuman insanlara hep üzülür bir köşede çok bir şey demek istemiyorum sosyal medya
Herkesin hayatı Evet farklı ama
Eskiden çok oynardık
Çok baktimda Bi seviyoru denk getiremistim
ben papatya falına bi kural koyanlardanım
Ayy onlar çocukluk ritülleriydi
Yalan onlar hep tersi çıktı 😃
Hıhıı
Çok sacma
Hiç bakmadım
Evet yaptık
Hile hile 😂😂
hiç yapmadım