O zaman isteklerini insanları ayrıştırmadam ifade edeceksin. "Ben daha kimse ile ilişki kurmamış kişileri istiyorum" diyeceksin. Öyle eline birin değmeyen temizdir falan işlerine girmeyeceksin.
Kime göre neye göre batıyorum sen kimsin bir hiç kirli mantıklı olan sorunun başlığında belirtmiş aklamaya çalışıyor kendini bırak zeytinyağı ona has bir özellik olarak kalsın evet annenden vuruyorum gram pişmanlık duyacağımıda sanmıyorum sor anneciğine gençliğinde kaç el değmiş eline
Neyimi anladın? Senden mantıklı açıklamalar yaptığımı ve anlamamakta ısrarcı olunca yediğin küfürümü hak ettin bence : ) emin ol senden daha edepli ahlaklıyım beni kendinle bir tutma zira aramızda dağlar kadar fark var hemcinsine b@k atmaya devam et en namuslu sensin tamam.
Benim anneme benzeyemez çünkü benim annem namusun iki bacak arasında olmadığını öğretti bana ama seninki @mına sahip çık kızım namusun orası demiştir bizim burada namus bambaşka bir kavram ama senin beynin yetmez onu algılamaya
@Canselllqx en namuslu benim diye bir şey demedim beynin sıkıntılı senin harbiden birinin temiz olması sana bu kadar battiğina göre yemediği ya**ak kalmayan belli mk
@Canselllqx değmedi ztn canım başka bi olay o malak , hem elime erkek eli değse nolicak orspu mu oliyorum beyinsiz ya yemin ediyorum😂😂😂 kendinle o kadar çelişiyorsunkiii smnssls
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Bir saniye
Senin temizlik anlayışın bu mu yani? Mesela birbirini seven iki insanın öpüşmesi pislik mı yani?
Öyle bir şey demedim
Yoo tam olarak onu diyorsun. Eline erkek/kadın eli değmeyen kişi temiz oluyorsa, değen kişiler pislik oluyor. Düz mantık...
Bu anlama çikiyor evet ama öpüşme sevişenlere pislik demek istemem
@Canselllqx tam apla ☺️
O zaman isteklerini insanları ayrıştırmadam ifade edeceksin. "Ben daha kimse ile ilişki kurmamış kişileri istiyorum" diyeceksin. Öyle eline birin değmeyen temizdir falan işlerine girmeyeceksin.
@Canselllqx sen çok mu modern oldun oranı buranı ellettirince
Namuslu kıza cahil derken sende yollusun o zaman aq
Kıza cahil derken aşağıladığın şey ne o zaman
@meeks +++
@meeks aynen çok temizsin anneme ilişiyorsun iblis seni
Bunu onaylayanda anasını boş ver
S2tiriyordur olacaktı
@Canselllqx terbiyesiz
@soran kes yollu
@Canselllqx sana aynaya bakmayi öğreten olmadi heralde edepsiz ya
@Canselllqx bayaği düşük zekâlısın 🧠 laflara bak ailenden iyi terbiye almişsin haa kendini savunmaya devam
@Canselllqx ayni yaştayiz ama ergen gibisin mk laflara bak
Temizliği namusa bağlayan birisi konuşuyor konuş ileri zeka
Cahil olmaktansa ergen olayım ya cidden bir adım olur.
@Canselllqx sen niye bu kadar kudurdun ki ben onu anlamadim herhalde önüne gelenle yatiyon yaran var saldiriyon
Bu konuya ilgisi olan kişi post açıyor ve bana yatıyor diyor ne ironik
Görmediğin y@r@k kalmamış burada namuslu kız pozu vermeye devam et sktiğimin kezbanı
@Canselllqx senin mantiğinla kirli olana da namuslu mu diyelim ne diyon olm
@Canselllqx bana saldiran annemden vuran sensin lan bi dediğini bi dediğini tutmuyor kendini savundukça batiyorsun 👍🏻👍🏻
@Canselllqx ohaaa södkdld ne terbiyesiz çiktin lan ben anladim ama seni merak etme sen😅😅
@Canselllqx niye namuslu rolü yapayim bu seni niye bu kadar rahatsiz etti? Terbiyesiz belli anan baban öğretmemiş edep ahlak
Kime göre neye göre batıyorum sen kimsin bir hiç kirli mantıklı olan sorunun başlığında belirtmiş aklamaya çalışıyor kendini bırak zeytinyağı ona has bir özellik olarak kalsın evet annenden vuruyorum gram pişmanlık duyacağımıda sanmıyorum sor anneciğine gençliğinde kaç el değmiş eline
@Canselllqx annem senin annene benzemez baksana konuşman bile annenin seni nasil yetiştirdiğinden belli anasina bak kizini al demişler
Neyimi anladın? Senden mantıklı açıklamalar yaptığımı ve anlamamakta ısrarcı olunca yediğin küfürümü hak ettin bence : ) emin ol senden daha edepli ahlaklıyım beni kendinle bir tutma zira aramızda dağlar kadar fark var hemcinsine b@k atmaya devam et en namuslu sensin tamam.
@Canselllqx dediğin küfür kalmadi edepsiz hala namusu karşilaştiriyorsun angut kafali ağzimi bozdurma hadi UZA
Benim anneme benzeyemez çünkü benim annem namusun iki bacak arasında olmadığını öğretti bana ama seninki @mına sahip çık kızım namusun orası demiştir bizim burada namus bambaşka bir kavram ama senin beynin yetmez onu algılamaya
Bozsana namus güzeli
@Canselllqx en namuslu benim diye bir şey demedim beynin sıkıntılı senin harbiden birinin temiz olması sana bu kadar battiğina göre yemediği ya**ak kalmayan belli mk
Aklın kardeşim başka birşeye çalışmadığı için öyle anlaman lazım
Y@r@ktan olacaktı
@Canselllqx namusun ne demek olduğunu bende gayet iyi biliyorum soruyu böyle sorma amacim kendim gibi birini bulmaktı aslinda konuşmak felan 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
@Canselllqx senin gavad baban ananla seni silktiriyo
Sen ananın bulduğu görücüye git haram sevgili yapmak cehenneme gidersin sonra!
@Canselllqx anan babandan önce çok verdiği için zinayı sana öğretmemiş ailen kaşarmış
@Canselllqx olm ne alaka ya konu nerden nereye geldi tekrar söylüyorum bu soruyu sorma amacim kendin gibi birini ariyorum o yüzden di 👍🏻👍🏻👍🏻
Meeks ailenden gördüğünü bana anlatma merak etmiyorum.
Tam.
@Canselllqx 🧠🧠al biraz şunu kullan lan
@Canselllqx annem seninki gibi fayşe değil Allah'a şükür
@meeks ergenliğini atlatamamiş o bilip bilmeden millete saldiriyor kğfrediyor edepsiz
Soran daha fazla kaşınma sütünü iç yat uyu
Genel ev yöneticisi yani
Soran susma hakkını kullansana y@r@k falan diyosun bana edepsiz diyosun baban öğretti herhalde
@Canselllqx lan kendin dedin başta y a r a k diye daha neler neler dedin canım mısın mk södmsms
Canın mıyım mk dhfhhshf
@Canselllqx ailenden gördüğünü anlatan sensin aq
Anan bakire olma demiş ya jsjajaa
@meeks yorumları iyi okursan ne gördüğümü anlayabilirsin
@Canselllqx baban genel evden almış ananı
Senle tartışmaya girmek istemiyorum daha okuduğunu anlama kabiliyetin yok gotunnden anlıyorsun çünkü aklın oraya çalışır klasik türk geyi
@meeks elleme kizi bence yeterince ağladi ztn ösmslssldldşdi
Senin anneni aldı evet yöneticiymiş gel sana basayım demiş sonra ortaya seni fırlatmışlar
Soran sbdnahfbd evet ya için geçmiş annene sardım ağlıyor şu an onun sesini duyuyorsun
Elime erkek eli değmedi diyen kızın aşağıdaki yorumda ağlattığını söylüyor ah bide or@spulugunu gizleyebilse
@Canselllqx değmedi ztn canım başka bi olay o malak , hem elime erkek eli değse nolicak orspu mu oliyorum beyinsiz ya yemin ediyorum😂😂😂 kendinle o kadar çelişiyorsunkiii smnssls
Başlığına bakta öyle konuş kendiyle çelişen kimmiş görürssn mal karı
@Canselllqx 🦴🦴🦴
@Canselllqx baban annenle seni benimle paylaşıyo
Müslüman mısın cansel kaşarı
Soran çokmu canın çekti kasaptan gelirken alırım
Meeks inancım seni ilgilendirmiyor
@Canselllqx konuşmaya devam et yollu
Tamam @Rospu çocuğu
@Canselllqx sülalendir aq birde müslüman olacan
Kes ateist
@Canselllqx ateist değilim ki hahahhaaa
Agnostik?
@Canselllqx yoo islam
@Canselllqx Cansel misin nesin sus artik hammina ya
Sokarım hammina ya
@Canselllqx hoşşttttt az ötede havla olum
@Canselllqx 🦴🦴🦴🦴 kapp oğlusummm
🧀🧀
@Canselllqx bence de tost arasina iyi olursun 😋😺😺😺
Yok senin eşgalin bu iyi bak
@Canselllqx tost arasi fena olursunnn 😋😁😁😁
@Canselllqx ne boş kasarsin hammina ya
Sus küfnemiş hamcıklı
@Canselllqx sana ayna tutmak gerek anlaşilan😂😂😂😂
@Canselllqx anan da öyleydi heralde ordan biliyon hı😂
Yok senin anneden biliyorum
@Canselllqx 🪞🪞.
temiz kaldıkta noldu yalnızlıktan ölüp gidicez
Ben ama bu can sıkıcı neden sevilip düzgün ilişkim olmuyor ilerisine gidelim yani
Benim hic sevgilim olmadı
😂😂😂
Senin oldu muu
Oldu tabi cok sevdim orspcucou çikti da dersini verdim ama çok ağladi😎😎 ağlatttim
Hellal
Tokalaşmak bir şey alıp vermek dışında elime kız eli değmedi
Var teyzelerin aradıği özelliğim 😅😅
Alnım secdeye elimede kız eki değmedi abla
Bir kenarda bir köşede varlar:)
31 yaşındayım elime kız eli değmedi
Bu soruyu neyin kafasını yasayarak sordun
Vardır elbet
Bn varım bnce ortama baktığım da
Nikahınamı alıcaksın
Var tabiki de
Yaş 23 allaha şükür değmedi bugune kadar