Ben yıllardır 11. sınıftan beri platonik bir şekilde bir kıza aşığım ama o beni defalarca red etti ondan sonra hiç bir kadınla ilişki düşünmedim sadece onu istedim ama evlilik çağım geldi ailem beni görücü usulü biriyle evlendirmek istiyor ben aslında evlilik istemiyorum başka birini üzmek istemediğim için ama kızım olursa "Kübra" ismini kızıma vermek istiyorum ya da ben bu kıza kavuşmak istiyorum artık
AI Persona’ya Sor

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evlenmek istemiyorsan EVLENME O ZAMAN. niye kızın hayatını mahfediyorsun şerefsiz
İlk olarak hakaret etme ve açıklamayı dikkatlice oku yoksa hakaret davası yeme benden bu kız evleneceğim kız onu sevmediğimi biliyor kolumda sevdiğim kızın dövmesi olduğunu da biliyor buna rağmen istiyor ve bizimkisi görücü usulü
Evlenmeyin o zaman. Ne kanser insanlarsınız. Bir de çocuk yapmayı düşünüyorsun. Bu kadar kolay mı çocuk yapmak. O çocuğun anne babasının birbirini sevmesine ihtiyacı var. Aile sevgisine uyumuna ihtiyacı var. Bir de eski sevgilisinin adını koyacakmış. Çocuk için hayatının en kötü şeyi yahu. Ben sizi ebeveynlikten reddederdim.
Kız istiyor, ailem zorluyor ben ne yapabilirim
Zaten şu an net birsey yok ben başka birini üzmemek için kaçıyorum herkesten
Hayırlısı olsun sizin için ama eşin olacak kişi bunu kabul etmez
Etmezse etmesin sevmiyorum onu zaten ailem zorla görücü usulü ile evlendiriyor kolumda bile K❤️ dövmesi var
Anladım hayırlısı olsun sizin için
Allah sizin gibilerden korusun bizi abi siz evlenmeyin gerekirse ömür boyu yalnız yaşayın o takıntılı olduğunuz kişiyi düşünün.
Dikkatli okursan ben zaten kendim evlenmek istemiyorum aile zoruyla görücü usulü evleniyorum
Çocuk musun aile zoruyla evleniyorsun?
İlk olarak bilip bilmeden konuşma ailem evlilik çağına geldin diyor zorluyorlar zaten şu an net bir şey de yok sadece sözlü bir muhabbet ama tabikide kalbimde biri varken başka birini istemem
Ayrıca bu kız kendi isteği ile benimle evlenmek istiyor kolumda bile K❤️ dövmesi var
Abi hasta mısın ya kız seni defalarca reddetmiş dövmesini mi yaptırdın birde
Anlayamazsın boş ver bu benimle evlenme niyeti olan kız da herseyi biliyor ama bile bile kendini yakıyor
Kızda canım evlenince seni kendine aşık edeceğini düşünüyor her halde
Bilmiyorum ama onu sevmediğimi çok net biliyor
Kötü bir isim. Koluna bide dövme yaptırmışsın geçmiş olsun😆
İsmi değil baş harfini yaptırdım ve bu seni ilgilendirmez
Totonada yaptır o zaman hahahha
kübra ile iletişime geçme şansın var mı madem seviyosun bidaha git konuş
Var aslında ama o konuşmaz
Birde şu an aramızda mesafe var ben lise bitince 1 sene sonra tek başıma İstanbul a taşındım
seni seveni sev boş ver onu kabul etmiyorsa
Bilmiyorum aramızda artık çok uzak bir mesafe de var o Tokat ta ben İstanbul da ama benim sevmediğim bir insanla da birlikte olmak istemiyorum
seninki doğru yani şu an biriyle görüşme bencede onuda unutmaya çalış mesala profiline felan girme fotografı varsa sil kaç yasındasın
Birbirimizi takip ediyoruz instadan fotoğraflarına bakmasam bile o sarı saçlarını mavi gözlerini unutamıyorum ben 23 o 21 yaşında
haklısın sende
Bilmiyorum ama onu çok seviyorum
kızın sevgilisi var mı ki
Yok diye biliyorum
yani şöyle ona açıldın ve reddetti ama hala instagramında seni ekli tutuyor
Evet öyle 3 defa red etti ama hala seviyorum hala sevdiğimi de biliyor
Kolumda isminin dövmesi olduğunu dahi biliyor
Kız beni hep red etti ben onu severken 4 tane sevgilisi oldu hepsi onu üzdü ağlattı kullandı ama o hiç bir zaman gerçek seveni görmedi eğer dostum seninde gerçekten hayatında benim gibi seni seven erkek varsa sahip çık gerçekten sana da tavsiyem olsun belki bende benk sevene sahip çıkmalıyım
beni bırakıp gitti
Nasıl yani anlatır misin
bana yazma felan dedi ama numaramı hala silmiyor sence geri dönermi
Seviyorsa döner ama sevseydi gitmezdi hiç sana platonik olan olmadı mi
bilmiyorum numaramı silmemesi kafamı karıştırıyor
cok agladım da fayda yok
yani mesala sence neden silmiyor sen ayrılsan silmezmisin
Sevseydi gitmezdi
Silmezdim bende normal umut etms yani
peki saol
Sacmalama abi sacmalama yapmayin ya bu yapilir mi?
hayatina bak olan olmuş evlenmisiniz neden eskilere gidiyorsun hayatina bak esinle kizinla mutlu ol eskiyi kurçalama mutlu olamaszin
Daha evlenmedim böyle bir muhabbet söz konusu ama ben evlenmek istemiyorum
Sacma geldi eşin razı olacak mı
Ister olsun ister olmasın zaten sevmiyorum onu ailem zorluyor evlenmem için
O zaman çocuğun da olmasın madem
Evlendikten sonra çocuk yaparım
Ama şu an zaten net bir şey de yok ne olacak bilmiyorum
Erkeklerin ozetisin resmen güven olmaz cidden ya
Dikkatli okur musun ailem görücü usulü evlenmem için zorluyor ben normalde hiç kimse ile evlenmek istemiyorum
Tamam ama en azından evleneceğin kişiye saygın olsun o kişinin adını koyma
Bak dostum bu evleneceğim kişi bunları biliyor zaten anlattım hatta kolumda K❤️ dövmesi var kendi kendini yakıyor
Yanlış anlama ama kızda da sıkıntı var o zaman göz göre göre yarabandı muamelesi görecek
Kıza durumu 1 saat anlattım bir kafede oturup yine de vazgeçmiyor ben ne yapabilirim şimdi
Son bir kez daha şansını denesen?
Bilmiyorum