Aşk İlişkileri Sevgiliniz var mıııııııı? külllkedisi Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Sevgiliniz var mı? Var Yok Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sevgiliniz var mıııııııı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
DCshshshsge Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl sadece 1 kişiye aşık olup evlenmeyi düşünürüm birazdaha zaman geçsin takılmayı sevmem kimseyle 0 0 Yorumla
_Justimagineit__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Hayır sevgilim yok yalnızlığımı boş beleş biriyle bozmaya niyetim yok hiç.🙄🤭 1 5 Yorumla Klaus_39393 1 yıl Boş beleş değilse peki Yorumla _Justimagineit__ 1 yıl Doludur. Yorumla Klaus_39393 1 yıl Doluysa peki? Yorumla _Justimagineit__ 1 yıl Doludur. . Yorumla Klaus_39393 1 yıl Bu teorinize katılıyorum. Doluysa doludur yani. Yorumla
ÖylesineBirMikki Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 85% 1 yıl Yok şu sıralar yalnızlığı tercih ediyorum ve geçerli sebeplerim var 0 0 Yorumla
LordofJungle Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 798 cevap paylaştı. Hayır, zaten 2 gün sonra askerde olacağım böyle bir vaktim yok. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 226,3b cevap paylaştı. Hayır hayatımda hiç sevgilim olmadı.. zaten istemiyorum da 0 0 Yorumla
Klaus_39393 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl At gibi bir karı vardı önceden. Aşık olduğum zamanlardı kendileri. 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Yok zaten kimse sevgili de aramıyor takılmalık arıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yok, neden yok çünkü sosyal bir isan değilim çevrem yok ve işim gereği erkeklerle tanışabileceğim bir ortam yok maalesef 0 0 Yorumla
AKaKesKinKa Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Yok. Senin zengin arkadaşın var mı 🤭😂😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Olabilirdi ama yok şimdilik flört ediyorduk bizden olmaz diyip yollarımızı ayırdık 0 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sevgilim 0 0 Yorumla
ShrekinS2 Takip Et Yoda Yaş: 111 , eic 100% 1 yıl Her gune ayri 1 sefqilim var 0 2 Yorumla AKaKesKinKa 1 yıl Nineeeee 😱😱😱 Yorumla ShrekinS2 1 yıl 🤫🤫🤫 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Yok. Bu yıl de bekarım. 0 0 Yorumla
AgentKid Takip Et Master Yaş: 21 , eic 95% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Olması için uğraştığım biri var. 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 23,6b cevap paylaştı. yukk.. eller günahkar 0 0 Yorumla
zil2tapoz Takip Et Guru Yaş: 41 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Yok uğraşmıyorum 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 27,7b cevap paylaştı. yok sen olsana 0 0 Yorumla
masterumutk Takip Et Xper 2 Yaş: 22 1 yıl çok sevdiğim bir sevgilim var 0 1 Yorumla masterumutk 1 yıl uzak dur Yorumla
bondbg Takip Et Master Yaş: 42 , eic 40% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Var ☺️ 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Yok çok şükür 0 0 Yorumla
renkli_bukalemun Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 626 cevap paylaştı. Uğraşmıyorum 0 0 Yorumla
Fhjnfdhjf Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı. Yok hic olmadi da 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 31 , eic 93% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yok maalesef 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 23,9b cevap paylaştı. Yok maalesef. 0 0 Yorumla
_-_JoKeR_-_ Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Sence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
sadece 1 kişiye aşık olup evlenmeyi düşünürüm birazdaha zaman geçsin takılmayı sevmem kimseyle
Hayır sevgilim yok yalnızlığımı boş beleş biriyle bozmaya niyetim yok hiç.🙄🤭
Boş beleş değilse peki
Doludur.
Doluysa peki?
Doludur. .
Bu teorinize katılıyorum. Doluysa doludur yani.
Yok şu sıralar yalnızlığı tercih ediyorum ve geçerli sebeplerim var
Hayır, zaten 2 gün sonra askerde olacağım böyle bir vaktim yok.
Hayır hayatımda hiç sevgilim olmadı.. zaten istemiyorum da
At gibi bir karı vardı önceden. Aşık olduğum zamanlardı kendileri.
Yok zaten kimse sevgili de aramıyor takılmalık arıyor
Yok, neden yok çünkü sosyal bir isan değilim çevrem yok ve işim gereği erkeklerle tanışabileceğim bir ortam yok maalesef
3 gün öncesine kadar vardı ama artık o yok..(
Flörtüm var ama o da büyük ihtimalle bitecek gibi duruyor
Yook
Yok. Senin zengin arkadaşın var mı 🤭😂😂
Olabilirdi ama yok şimdilik flört ediyorduk bizden olmaz diyip yollarımızı ayırdık
Hayatımda kimse yok
Varla- yok arası
Sevgilim
Her gune ayri 1 sefqilim var
Nineeeee 😱😱😱
🤫🤫🤫
Yok. Bu yıl de bekarım.
Olması için uğraştığım biri var.
yukk.. eller günahkar
Yok uğraşmıyorum
yok sen olsana
çok sevdiğim bir sevgilim var