AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
aşk, ulaşılmaz olandır. ayrılık ve hicarının öz çocuğudur. aşk Züleyha'nın Yusuf'una kavuştuğunda ceketini alıp gidecekken Züleyha'nın Allah'a aşık olmasıyla varlığını sürdürme kararı alandır. Aşk, kavuşmaları değil ateşten bir gömlek giyip alev alev yakmayı ilke edinmiştir. ve aşk bir nurdur. bu nurun yegane sahibi Allah'tır. Kur'an-ı Kerim de bile ayet ayet nakşedilmiş bir telaştır aşk. Aşk, aranıpta bulunamayan kapınıza pat diye gelip sizi seçen Allah'a sığınılası ağır bir imtihandır
Ağır hemde çok ağır.. Yaşadığını söyleyenlerin diliyle.. Ben o nispette bir duygu yaşamadım
haklısın. Aşk gerçekten ağır bir duygudur. yukarıda da dediğim gibi aslında o kişiyi tercih eder aranıpta bulunamaz.. etrafımızda herkes "ben aşığım" dese de bu sadece onların kalplerindeki bir heyecandır. onların bir çoğu aşkı değil "sevgiyi" hissediyor sadece. çünkü "Sevgi" aşk gibi değildir. karşılıklıdır, birleştiricidir. Aşkta ki gibi özlem hissi barındırmaz çünkü "Sevgi" kavuşmaktır. Aşkın varlığına fıtratına aykırıdır vuslat...
sabaha kadar okusanız sabaha kadar yazarım yazmasına aşkı ama alnınıza yazılmadıysa , yaşamadan yazmak aşkı haddimizi aşmak olur..
o yüzden siz en iyisi şu iki şiiri peşpeşe dinleyin; https://www.youtube.com/watch?v=b6EFCFtJ7NE
https://www.youtube.com/watch?v=mru1lauk35o
Oncelikle guven bir de birbirini oldugu gibi kabul etme
Güven nasıl kazanılır
Iste o cok zor kpnusarak anlarsin
Konuşarak mı? Sözler yalan olmuyor mu çoğu zaman?
Tecrube ediyor insan yalanlari duydukca
Cidden anlamak için soruyorum. Konuşarak, kimin yalan söylediğini nasıl anlarım?
Daha once onun yalan oldugunu bilerek
Beynim yanıyor
Evet cunku zor konular konusuyoruz
Kolayı konuşacak kadar yaslanmadık💪🏻
Haklisin
Olmayan şeyin tanımını yapamam
Senin için mi yok
İlelebet kimse için mi yok
Aşk, onu her haliyle sevmek olduğu gibi
Özüyle sevmek
Değiştirme şekil verme ihtiyacı hissetmeden sevebilmek
Evet, işte o zaman sorunsuz aşk yaşanır, Aşk gibi Aşk.
Herkesin rol yaptığı tiyatro sahnesi
Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk
Orjinallik...
bir uçurum sevmişim, düşmüşüm de düşmüşüm
Yoktur.
Diyenlere yoktur
Takıntı ve saplantıların peşinden aşk diye koşanlara vardır.
Hesapsız bir şekilde karşısındakini sevebilenlere, herhangi bir menfaat beklemeksizin diğergam davranabilenlere vardır. Tabii ki bunu takıntı ve saplantı olarak görebilenlere yoktur
İletişimin temelinde çıkar amacı vardır. Çıkarsız iş yoktur. Konuşmak denilen şey bile insanların kişisel çıkarları için oluşan bir şey.
Çıkarsız, menfaatsiz diye kendimizi kandırmayalım.
Pekala kendimi daha fazla kandırmayayım.
Hesapsız derken sözün ucunu fazla açmışım
Neyse, edebiyata giriş...
Tanımın kime ait olduğunu anımsayamıyorum.
Karşı cinsi görüp "Ne kadar güzelmiş" der geçersin. Bir daha aklına gelmez. Hoşlanmaktır.
Yine görürsün hoşlanırsın, yanında yokken üzülüyorsan, canın yanıyorsa sevmektir.
Yine görürsün, hoşlanırsın. Yanında yokken canın yanıyorsa, ama yanındayken daha çok canın yanıyorsa aştır.
Yanındayken daha çok canın yanan çünkü aşıklar kavuşamaz. Kavuştuklarında buna sevgi denir. Körelir sevgi ve biter. Aşk kavuşulamadığı için gittikçe şiddetlenir.
Leyla ile Mecnun, Şirin, Kerem vs örnek. Kavuşup evlenen aşık yoktur.
Bizim insana karşi yaşadığımız aşk ilahi aşkın (Allah'a karşi duyulan aşkın) yansıması. Örnek olarak Mecnun'un erdiği de söylenir.
Edebiyat dedin beni kalbimden vurdun 🙂
Aşk, hoşlantı ve sevmek arasındaki farkları merak ediyorum. Tıpkı senin yazdığın gibi aralarındaki nüanslara dokunanlar var ama yaşamayınca tam olarak anlayamıyor insan..
Beni biri, zamanında çok sevdiğini bana çok aşık olduğunu ve sabredemediğini söyledi durdu. Ben onun hislerinin derecesini ne anladım ne ayırt edebildim. Bana karşı yüksek duygularla geldiği için hatta çok korkup karşılık veremedim. Sonunda ne mi oldu? Bana dünyanın öfkesini saçarak gitti.. Velhasıl bu arkadaş benim kavram karmaşası yaşamama sebep oldu..