2 Yıldır Uzak Mesafe İlişkimi Unutamıyorum?

2 yıldır uzak mesafe ilişkimi unutamıyorum. 2022 Şubat veya martta tanıştık, rastgele bir instagram grubuna alındım ve arkadaş olduk. (o adanada ben İzmir'de yaşıyorum) çok tatlı biriydi ve o zaman çok kötü bir dönemimdeydim birkaç sevgi kırıntısına aşık oldum. Bu aşk daha çok büyüdü ve benim kendime olan saygım onun sevgisine bağlı olmaya başladı. Belli etmiyodum ama ölüyodum içten içe ve gerçekten bana karşı bir gün sıcak bir gün soğuktu mesajıma cevap vermeyince aşk şarkıları açıp ağlıyodum yani. sonra bu hiç cevap vermemeye başladı bende delirdim sildim hesabı 6-7 ay Instagram kullanmadım. ardından 2024 ocak ayında bir şekilde arkadaşı bana hesabını attı ve canım gibi bütün eski duygularımı ona itiraf ettim ki yapmaz olaydım. bana ertesi gün bende eskiden senden hoşlanıyodm yazdı ve kalbim sıkıştı biraz konuştuk ve bi oyun vardı sevgilim olur musun diye fotoğrafını attı oyunun ismi ne dedi bende sevgilim olur musun dedim ve evet dedi böyle canım bi şekilde sevgili olduk ve 2 hafta bile sürmedi. Gaye ben uzak ilişki yapamıyorum klasik bahaneler falan bende dedim ki öyle olsa bile seni çok seviyorum ve bana şey yazdı travma aq "gaye sana bokmuşsun gibi davranıo hissediorum" ve engelledi beni her yerden 3 ay geçti ben hala helak oldum niye bu kadar aşığım bilmiyorum ve çok değişmiş müzik zevki iğrenç olmuş lole falan başlamış ilk halini çok özlüyorum napıcağımı bilmiyorum ıssız adam izleyip ağlıyorum tüm gün.

2 Yıldır Uzak Mesafe İlişkimi Unutamıyorum?