Evlilik olgunlaştırır mı? var mı böyle bir özelliği? evlilik olgunluğu nedir?

Evlilik olgunlaştırır mı? var mı böyle bir özelliği? evlilik olgunluğu nedir?
Bence kişiyi olgunlaştırmaz.. zaten olgun olduğu için evlenir. çünkü insan hazır olmadan evlenirse olgunlaşmak yerine sadece kendi sonunu getirmiş olur.. bu sorumluluk bilincinde olmayanlar da erken yaşta direk evlilik merakı oluyorlar baya küçükken. ama insan acele etmemeli.
Evlilik içindeki sabrettiği ve sabretmek zorunda kaldığı zorluklar ve acılar olgunlaştırır.
Yiyip içmek sarılıp yatmak hayatı paylaşmak sadece güzel taraflardır.
İnsan yedisinde neyse yetmişinde de o oluyor. Evlenip 40 yaşına gelmiş olgunluktan eser olmayan çok var. Evlilik değil, kendini geliştirmek olgunluğa eriştiriyor.
Helal kız..
Tenkkkk yuuu 🥰
❤️💕
Yaşlandırır bırak olgunlaşmayı😂😂
😂😂😂😂eiglik cevap
Sözümün hatunuyum da 😂😁💕
Cevap
22Cevap
Yaşanan her şey olumlu ya da olumsuz insanı olgunlaştırır..
Sorumluluk sahibi olunur, daha dikkat edilir belki.. Ama olgunlaşmak için evlenilmez ya da evlendirilmez..
İster istemez zamanla insan olgunlaşır diye düşünüyorum.
Bir insanın genlerinde Yoksa ne kadar evlenirse evlensin hiçbir şey olmaz
Evlilik değil sorumluluk olgunlaştirir.
https://youtu. be/R7sFh19Oeds? si=yXaORzXm7-uUYvn2
Katılıyorum
Evlilik kişiyi olgunlaştırmaz, hayat damarlarından birini koparır, kalan damarlarınla yaşamaya devam edersin, aksini ispatlamak isteyen varsa konuşalım
Olgunluk kişinin her durumda gösterdiği davranışlardır. Evlilik de o durumlardan bir tanesidir. Ama kesinlikle etken değildir
Evlilik karaktere bir etki etmez ama kişiliği etkileyebilir. Olgunlaştırması şüpheli ama sorumluluk sahibi yapacağı kesin.
Evlenince soruya tekrar geleyim.
Tamam 😂
Bir sorumluluk hissettirir elbet ama olgunlaşmayan yine olgunlasmiyor. Yetişme. tarzi ve karakter de belirleyici..
Olgunlaştırmaz kişiden kişiye değişir kişi tam anlamıyla olgun olucak evliliğe kendini hazır hissedecekki evlensin
Kişiye göre değişir bana göre. Kimisi değişir, kimisi aynı tas, aynı hamam devam eder.
Bence olgunlaştırır ya ev yönetmeyi öğrenmen çoluk çocuğa bakman gerekir sonuçta
Bence olgunlaştıktan sonra evlenilmeli
Karaktere bağlı, kimisi olgunlaşırken kimiside rahata erdim özgürüm deyip iyice zıvanadan çıkabiliyor.
daha nasıl olgunlasacam gtmün kılı kadayıf oldu
Olgunlaştırır evet sorumluluklar artıyor
Evet kesinlikle. Sorumluluk sahibi yapar.
Her evlenen olgunlaşsaydı dünya böyle olmazdı
Olması gereken o aslında
Herkesi degil adam olani diyelim
Düzen yaşlandırıyor olgunlaştırıyor
bence yasam enerjisini tuketir
Ciddi anlamda olgunlaştırır.
Olgunlaştırırdığı kişiler çoğunlukta
Bilmiyorum
Kısmen.
Olgunlaştırır.
Kesinlikle hayır
Evet öyle