Ben ayrılmak istiyorum ya da istemiyorum bilmiyorum ama mutsuz olduğum zamanlar oluyor ilişkimde ve o anlarda çok daralıyorum ayrılmak istiyorum ama ailem falan herkes biliyor hatta evlencez diye bekliyorlar diye ayrılamıyorum.
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bak unutma ki bu hayat senim hayatın. Ailen her kararında arkanda olacaktır, kim kızı mutsuz olsun diye evlendirir ki? Mutsuz olduğunu anladıkları zaman sana destek olacaklar. Yani evlenip gerçekten kötü bir evlilik yaşayıp sonrasında boşanmaktansa şu anda bu durumu kesin olarak ele alıp karar vermen gerekiyor.
Çok haklısın her konuda da destek oluyorlar zaten ama sevgilim olup onunla gedip tozup sonra ayrılmamdan rahatsız oluyorlar. Şimdi bundan ayrılcsm desem neden o kadar gezdin tatile vs gittin diyecekler
‘Gerçekten doğru kişi olduğuna inanmıştım eğer inanmıyor olsaydım ailemin içine kadar sokmazdım, lakin artık anlıyorum ki o benim için doğru bir kişi değil. Beni anlayacağınızı ve destek olacağınızı düşünüyorum. Bu karardan dönmek benim içinde zordu ama mutluluğum için yapmak zorundayım.’ Diyebilirsin
Ay çok güzelsin ya sağol gerçekten
Lakin bu kararı verirken lütfen iyi düşün ve teraziye koy. Ailene söylediğin dakika bu işin tekrarı olamayabilir. Lütfen unutma hayata bir kere geliyoruz ve tabii ki de en önemli şey senin mutluluğun.💞
O yüzden çok düşünüyorum hayatıma benim kararıma girmiş bir insansın beni üzmeye hakkı olduğunu düşünmüyorum. Çoğu zaman mutluyum ama bazı konularda ki tavrı uzaklaştırıyor kendisinden.
Bu zamanda düşüneceğin en önemli şey şu olmalı; gerçekten ben bu insan ile ömrümün sonuna kadar yapabilir miyim?
İlişki tek taraflı sevgi değildir. İlişkide kavga olur hastalık mutluluk herşeyi göze alip bir ilişkiye başla sadece sevgi olan ilişki cıvık bir ilişki olur
Ömrümden ömür gidiyor çoğu zaman. Şu an bile kavga ettik
Özel değilse neden kavga ettiniz merak ettim?
Çok uzun hikaye ama kısaca şöyle söyliyim arkasından kötü kötü konuşan işler çeviren kuzeni ile barışma konuşma ayrılırım uzak dur dememe rağmen bugün birlikte olduklarını öğrenmem
Sen haklısın ama eğer ilişkiniz hep böyle kavgaliysa bitirin ilişkinizi ciddi söylüyorum yolun sonu iyi değil
Bilemiyorum işte bir süre yalnız kalmak daha iyi gelecek sürekli ayrılıkla yüz yüze kalmaktansa bitmesi gerekiyorsa bitirmek gerekiyor
Aynen yaşın daha ufaksa sevgili yapma ama evlencek yaştaysan kendine göre birini bul
Ayrılma kanka kendi kutuna bir çekil biraz yalnız kal bak nasıl özlüyorsun
Kişiyi değil yaşadığın mutlu günleri özlersin sadece.
Ozaman aileni falan dinlemeden mutlu olamadığın biriyle devam etme